Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dağları, gizemli, görülen, işık, kaz, nda

Kaz Dağları 'Nda Görülen Gizemli İşık

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kaz Dağları 'Nda Görülen Gizemli İşık

Kaz Dağları 'nda görülen gizemli ışık

Zeytinli Altınkum Mahallesi'nde oturan Telekom'dan emekli 52 yaşındaki tekniker Yaşar Atalay Şit, "Evimiz Kazdağları'nı görüyor Doğaya karşı ilgim nedeniyle zaman zaman dağları izleme fırsatı buluyorum Bu nedenle dürbün ve teleskopum var İzlerken bir cisim gördüm Yaklaşık 15-20 gündür bu cisim dağdan bir ışık saçıyor

Bu çok değişik bir şey Ufo gibi Zırhı olan beyaz bir şey Belirli aralıklarla ışık yanıp sönüyor Kimi zaman sönük oluyor, kimi zaman ise çoğalıyor

Özellikle kapalı havada daha da belirginleşerek pervaneyi andıran bir direk çıkartıyor Bu sefer dönen şekilde ışığını döndürerek yansıtıyor Seyrettikçe tüylerim diken diken oluyor Ne olduğunun tespit edilmesinin istiyorum" dedi

Edremit Orman İşletme Müdürü Ali Osman Aksoy, Kazdağları'ndaki ışığın araştırılacağını açıkladı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com