![]() |
Mezarlıkta Ölülerle İçki İçen Adam |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mezarlıkta Ölülerle İçki İçen AdamSizlere çok eski olan ama benim yeni duyduğum bir paranormal olayi anlatmak istiyorum ![]() ![]() ![]() Olay 1950' lerde Mugla Milas'da gecmekte ![]() Tam ayrintilari ile bilmesem de yasanan olaya sahit olanin agzindan kisaca anlatayim ![]() bu sahis, aksam isinden evine gelir yatagina yatarmis ama kimse sabah adami yataginda bulamazmis ![]() ![]() ![]() zaman icinde insanlar takip etmeye baslamis hareketlerini, nereye gidiyor ve ne yapiyor diye ![]() fakat bir turlu kimse bulamiyormus adam ne yapiyor nereye gidiyor diye ![]() Bir gece sehir mezarliginda elinde Icki siseleriyle mezarlikta tesaduf eseri oradan arabasiyla gecmekte olan bir tanidigi ve ailesi gorur ![]() Mezarlikta, birileriyle icki icerken gorulmus ![]() Adam da gormuyormusun demis arkadaslarla icki iciyorum ![]() ![]() ![]() evet gercekten de icki iciyormus ama arkadaslariyla degil ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra bu olayi donup sahit olanlar koyde anlatiysade kimse inanmak istememis ![]() ![]() ![]() Daha sonradan mezarlik bekcisininde bu tur olaylari gordugunu ve artik ruh sagligini yitirme korkusuyla isini biraktigi soylenir ![]() ALINTIDIR ![]() |
![]() |
![]() |
|