![]() |
Dünyayı Şaşırtan ''Ağaç Adam''.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dünyayı Şaşırtan ''Ağaç Adam''..Genç yaşında dizinin kesilmesi sonucunda vücudunda çıkan siğiller yüzünden el ve ayaklarında tıpkı ağaç kökü gibi uzantılar oluşmaya başlayan yoksul bir Endonezyalı, kendisine ölüme ***üreceğini sandığı bu hastalığa karşı bir Amerikalı profesörden yardım alacak ![]() Şu an 35 yaşında olan ve hastalığından ötürü 'Ağaç Adam' olarak da anılan 'Dede' isimli balıkçı, 15 yaşında dizinden yara aldıktan sonra, uzmanların sadece milyonda 1 rastlanabileceğini söylediği bir hastalığa yakalandı ![]() ![]() 'Ağaç Adam' Dede ve güçlükle yetiştirmeye çalıştığı kızı ![]() ![]() ![]() Siğil oluşumuna neden olan bu hastalık Dede'nin vücudunda bir türlü durmak bilmedi ![]() ![]() ![]() ÖNCE İŞİNDEN SONRA EŞİNDEN OLDU El ve ayaklarını kullanamadığı için artık iş göremez hale gelen çaresiz adam önce işinden sonra da eşinden oldu ![]() ![]() ![]() Vücudunda 'kökler' oluşan adam, 'ucube şovlarına' çıkarak geçimini sağlıyor ![]() Her an bu hastalık yüzünden ölebileceğini düşünen adama en sonunda ABD'deki Maryland Üniversitesi'nden Profesör Anthony Gaspari yardım elini uzattı ![]() ![]() ![]() ![]() 6 AY İÇİNDE İYİLEŞMEYE BAŞLAYACAK Her gün A Vitamini tedavisiyle 6 ay içinde siğil oluşumunun durabileceğini ve daha sonra fazlalıkların kesilmesi için el ve ayaklara yapılacak tedaviyle Dede'nin bu uzuvlarını kullanabilecek hale gelebileceğini kaydeden uzman, gerekirse tedavi için Dede'yi ABD'ye ***ürebileceğini de söyledi ![]() Şimdi kurtulma ümidiyle Dede'nin yüzü gülerken, Profesör Gaspari, "Bütün kariyerim boyunca böyle bir hastalıkla karşılaşmamıştım" dedi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dünyayı Şaşırtan ''Ağaç Adam''..gercektende sasırttıcı paylşm için saol |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dünyayı Şaşırtan ''Ağaç Adam''..dehset bı olay bu ya nasıl bısey bu boyle |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dünyayı Şaşırtan ''Ağaç Adam''..Gerçekten Çok Garip Paylaşım İçin Teşekkürler |
![]() |
![]() |
|