![]() |
Aşkın Sen Hali Gördüğüm Gibi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşkın Sen Hali Gördüğüm GibiAşkın Sen Hali gördüğüm gibi Bir çift ela gözün çimen yeşiline çalan kıvrımlarında gördüm ilk; bir adamın bir kadını ancak bu kadar sevebileceğini ![]() ![]() ![]() Gözlerine yansıyan bakışlarımda, bir adamın ancak bu kadar sevilebileceğini gördüğüm gibi ![]() ![]() ![]() Kimse senin gözlerinle bakmamış bana, ben kimsenin gözlerinde yitip, o gözlerle seyre dalmamışım dünyayı; senden önce ![]() ![]() ![]() Aşk; aşk olalı böyle bir hal, böyle bir duruş yakalamamış bir çift gözbebeğine cennet bahçelerinin gölgesi gibi inen, her biri yüreğimi tam da orta yerinden vuran kirpiklerde ![]() ![]() ![]() Kokundan tanıdım seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir yandan da gibi'si olamayacak kadar tanımsız ![]() ![]() ![]() Önüm sıra alıp gitmek varken bu kokuyu, arkamı dönüp de uzaklaşabilir miyim senden? Sana karışıp, kaybolmak, seninle bir olmak varken ![]() ![]() ![]() Dudaklarımı yakıyor hasretinin buruk tadı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uykuların en derininde kıpırdanıyordur şimdi dudakların, kim bilir hangi ben'li rüyanın en tatlı yerinde belli belirsiz mırıldanıyorsundur sevdiğini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana kavuşacağım ana dek geçecek tüm saatler, kollarında olacağım zamana takvim dokumuş bütün günler nasıl adınla başlıyorsa, içime çektiğim her nefes de adınla doluyor bedenime ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Güneş, ilk ışıklarını nice alemlerin üzerine yaymak, nice karanlıkları aydınlatmak için nazlı nazlı süzülürken ufuktan gökyüzüne doğru, benim güzel gözlü meleğim de salacak bakışlarını dünyamın üzerine ki anlayayım gecemin güne kavuştuğunu ![]() ![]() ![]() Yaşamımın en büyük müjdesi, en büyük aşkı, duy bu dediklerimi: Her ne geldiyse başıma seni bilene dek; bin beterine razı olurdum yine; ödülün yine "SEN" olacağını bilsem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hem içimdesin; hem dışımdayım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hiç korkmayasın bensiz kalmaktan, hiç korkmayasın ellerimi tutmak isteyip de dokunamamaktan ![]() ![]() Şu ömür dedikleri rüyanın içinde sen bulmuşsun ya beni, daha ne isterim ki hayattan? Başka ne için yaşanabilir ki bundan sonra? Sadece senin için; sen diye, seninle ![]() ![]() ![]() Senin gülüşün, sesin, nefesin, tenin olmadan tutunamam artık hayata, çünkü bana kendini tertemiz aşkından süzüp de getirdin sen; onca pisliğin arasında can çekişirken bu yorgun dünya ![]() ![]() ![]() "İnsan" olan insan sevince, sevdası da "SEVDA" oluyormuş demek; görmemişim ki senden önce ![]() ![]() ![]() Yalanları, yamalı hırsları, küçük hesapları, sinsiliği; sahte aşkları ile kuşatıp her önüne gelene lütufmuşçasına dağıtanlara ibret olsan keşke; yüreğinin saflığıyla, dürüstlüğünle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Geçmişin tüm puslu izleri silindi gitti, dün de sensin bugün de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Olmazı "ol" deyişi ile olur kılan yüce Allah'ım yüzünü bana senin yüzünde göstermiş demek ki ![]() ![]() ![]() Tüm kelimeler, senin dünya üzerindeki varlığını bildiğim gün yeni baştan vücut buldular, gerçek anlamlarına o zaman kavuştular ![]() İşte bu yüzden "sevgilimsin", işte bu yüzden "seni seviyorum" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|