Ben Hayaller Kurarım......... |
10-21-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ben Hayaller Kurarım.........Ben hayaller kurarım Deprem oluryıkılırım İçimde yalpalar yüreğimdağılırım Yolun sonuna gelirsin meselaHa düştü ha düşecek zamanlarArkanda bir acı,önün dipsiz karanlıkSeçmek,yaşamaktan zor belki Ya kalcaksın dimdik ayakta; İçinde bi yerlerde ölürken tüm kelimelersen susacaksın Ya da karanlığa atlayacaksın Bitimsiz bir yolun kenarında bir damla ışığa hasret kalacaksın Ben hayaller kurarım Fırtına-boran olursavrulurum İçin için yanar ruhumkor olurumMevsimler biter meselaTeker teker düşerken yapraklar,sessizliğe mi teslim olsam,yoksa haykırsam mı avazım çıktığı kadar diye düşün dur şimdi Hangi mevsim bu?hangi ayaz Kaç zaman sürer bu karsaçımın her teline yağmadan dinmez mi? Ben bitmeden dinmez mi? Ben hayaller kurarım Yeri gelirterkedişimle toz kaldırırım Yeri gelirher yanım aşk kokarımTüm umutlar biter gözler önünde meselaGöçük altında kalmak an meselesiKaçıp kurtulmalıyım sendenya da kendimden asıl Sis kaplamış tüm yolları Söylesenenasıl giderim ben şimdi? Önümü göremiyorum Yok yoksis değil nedeni Sadece sen Düşmekten korkuyorumyolun bitmesindensonra sensizlikten Ben hayaller kurarım; Bir yanım hep eksik kalırım |
|