Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > EÄŸitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
mektuplar, sevgiliye

Sevgiliye Mektuplar...

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sevgiliye Mektuplar...

SenYüzümdeki gülüşlerin,ellerimdeki terlemenin,yüreğimdeki deli atışın sebebiHer gece uykum,her sabah güneşimYıldızım,ay'ım,akan kanımBitmeyen masalımBahçedeki çiçeğim,çiçekteki rengimGökyüzüm,denizim,mavim sen
Sevdamın adresi,aşkımızın menzili,içkimdeki tat,yaşadığım hayat senSebebim,niyetim,geleceğim,geçmişim,bilinm ezl iğim,belirsizliğim,kararlılığım,kararsızlı ğım senBitmez yolculuğum,sonsuzluğumSen,gözüm,elim,yüreği mBebe ğim sen
Hani gidecek olsan,yollarına sererim tüm kır çiçekleriniBilirim basamazsın çiçeklere de yine kalırsın benimleÜzülecek olsan,içim erir,kalırım öyleSENİ ÜZEN BİŞEY BENİ BİN ÜZER İNANKırıyorsam seni,bu benim dengesizliğimdendir,şaşırmışlığımdandır Kendimle kavgalıyım benBir yanım sana tutkun,bir yanım çok bencilKayboluşlara vuruyorum kendimi,seni üzdüğümü bilmedenHer kayboluşum yara açıyor sende biliyorumAh ben,nasıl da vurdumduymaz olabiliyorum bazenBakma bana birtanem,içimdeki aşkın büyüklüğünü ölçme bunlarlaSeviyorum diyorsam seni,öyleGereğinden fazla 'erkeğim'bazen,bağışla
Seni bilirim ben,bir tek seniSeni söylerim,seni duyarım her yerde ve her zamanSensiz olmaya gücüm yok artık,sensizliÄŸe katlanmak benim harcım deÄŸilSeni her ÅŸeyinle,ay parçası yüzünle,duruÅŸunla,gülüşünle,bakışınla,ko nuÅŸmanla,ç ocukluÄŸunla,olgunluÄŸunla,kızgınlığınla,ÅŸaÅ Ÿkınlığın la,güçlülüğünle,zayıflığınla kabul etmiÅŸim bi kereNE DEĞİŞ,NE DE DEĞİŞTÄ°R BENÄ°Biz böyle sevdik birbirimiziSeni sen yapan ne varsa kabulümdür hepsi
Seni özlemek diye bir şey de var bu hayatta ve bu bazen öylesine dayanılmaz oluyor kiYOKLUĞUNU YAŞAMAYI BECEREMİYORUM,ÜZGÜNÜMİçimdeki o 'fazla erkek'yokluğunda çekiliyor bir köşeye ve ben güçsüzlüğümle başbaşa kalıyorumKatlanamıyorum anla,sensizliği 'yok' hükmünde sayıyorumSensizlik diye bir şey yok,öyleyse sensiz kalmak da yok
Şimdi hangi denizin kıyısındaysan,hangi göğün altındaysan önce o sonsuz maviliğe sonra da başını yukarı kaldırıp yıldızlara bakAşkımı,yüreğimi,içimdeki seni mavilere yükleyip gönderiyorum,tut onuTut ve bırakmaBen maviyi sende buldum,beni BAŞKA RENKLERLE KANDIRMA

Alıntı Yaparak Cevapla

Sevgiliye Mektuplar...

Eski 10-21-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Sevgiliye Mektuplar...

Bırakıp gitmek istiyorum her ÅŸeyi, herkesi… YüreÄŸim yanıyor, içim acıyor Canım çok yanıyor Tanrım… Elimde bir oyuncak, çocukluÄŸuma geri dönmek istiyorum Sorumsuz, sorunsuz, mutlu… Okadar uzak ki umut ettiÄŸim ÅŸeyler bana Okadar zor ki bu yüreÄŸin tamiri Bir tanem, bebeÄŸim, gözlerini, bana sarılmanı özledim O kadar özledim ki seni, isyan edesim geliyor Sen ÅŸimdi kaçıncı uykunda, sarılıyorsun yanındaki bedene Mutlu musun? Ben aklına geliyor muyum? Düşünüyor musun beraber geçirdiÄŸimiz saatleri? Ona da bana baktığın gibi sevgi dolu bakıyor musun? Ona da bana sarıldığın gibi sıkı sıkı sarılıyor musun? Ona bakarken de gözlerin parlıyor mu? Ben yalnız ben çaresiz, senin bana gelmeni bekliyorum Karşılık beklemeden, sadece beni sarmanı beklerken, seni sevmeye, seni içimde büyütmeye devam ediyorum… Sen biriciÄŸim, sevdiÄŸim, meleÄŸim… O kadar iÅŸledin ki içime, o kadar tanıdıksın ki, bırakamıyorum unutamıyorum seni!!! Ne yapacağımı, ne yapmam gerektiÄŸini bilmiyorum Sadece bana gelmeni, bana sarılmanı bekliyorum, küçük bir çocuÄŸun sevgi beklediÄŸi gibi… GeldiÄŸinde, yüzümü gömeceÄŸim göğsüne, doyasıya sarılacağım sana… Yine alacağım o sevgi dolu yüzünü ellerimin arasına Bana sarıldığında nefes bile almayacağım, ürkütmemek için seni Sen yeter ki gel, yeter ki sevgini esirgeme benden Yine git sonunda ,istersen Sesimi çıkartmayacağım…

Alıntı Yaparak Cevapla

Sevgiliye Mektuplar...

Eski 10-21-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Sevgiliye Mektuplar...

Bir başıma bu kentin sokaklarında yürüyorumÜşüyorumNe kadar uzaksan bana o kadar soğuyor havaSen yoksan,sıcaklık hep mevsim normallerinin altındaBu yüzden meteoroloji raporları bile umrumda değilKar mı yağıyor yoksa yağmur mu,bana ne?Ben senin hasretinle sırılsıklamım zaten,daha ne kadar ıslanabilirim ki?
Burada mısın değil misin belli değilBazen gidişlerin kahramanı oluyorsun,bazen sonsuz kalışlarınDoyumsuz gecelerdesin kimi zaman,bazen de yalnız karanlıklardasınBitmek bilmez bir şarkısın;ama,ben mi notaları yanlış basıyorum da sen bu şarkıyı söylemiyorsun?Neden susuyorsun?
Aşkın sessizliği ne kadar korkunç olur bilir misin?Bir tek kelimeye hasret geçen gecelerin hesabını soracağın kimse de yoktur üstelikKendi kendiyle konuşana deli derler ya,beni çoktan akıl hastanesine kapatmaları gerekirdiHem de iflah olmaz hastalar bölümüne
Yokluğuna alışmaktan korkuyorum,ne kadar kötüYokluğunu yürüyorum sokaklardaYokluğunu içiyorum kadeh kadehHiç gelmeme ihtimalin bir idam mahkumuna dönüştürüyor beniHiçbirşey yapmadan beklerler ya hücrelerinde,ölümün soğuk nefesini hissederekAnlamlı olan bir şey yoktur onlar içinBelki de bir an önce ölmektir akıllarından geçen,bu bekleme işkencesi bitsin diyeBu yokluk hissi öldürecek beni
Gelebilme ihtimalin ise yüreğimdeki kuşları havalandırıyor,kanat seslerini duyGelmek iste yeter ki,yorulmayasın diye kuşlarım taşır seni banaBir görsem yüzünü,ah bir dokunsam sanaGöreceksin,sevdanın çiçek çiçek açtığını,umudun bir yangın gibi alev alev ikimizi birden sardığınıAnladım ki mümkün değil seni sensiz yaşamakBen o gönlü genişlerden değilimMadem içimdesin,yüreğimde taşıyorum seni,o zaman yanımda da olmalısınSensiz yaşanmayacak bu aşk ötesi yok
Şimdi yalnız geceleri seviyorumSeni yıldızlarda buluyorumDaha bir dayanılır oluyor sensizlik sancısıMümkünü yok çıkmayacaksın aklımdan,bu yüzden gece,el ayak çekilmişken,hiçbir ses yokken seni düşünmek(yokluğunu değil ama)daha iyiBütünüyle sen oluyorsun o zaman her yerdeNe kadar yakışıyorsunuz birbirinize,sen ve geceZAMAN GEÇER,HERŞEY UNUTULUR,BİR ÖRTÜYLE KAPLANIR ACILAR,AMA''BİR TEK SENİ UNUTAMAM''

Alıntı Yaparak Cevapla

Sevgiliye Mektuplar...

Eski 10-21-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Sevgiliye Mektuplar...

Hiçbir duygumu ertelemedim ben Yaşayacağım hiçbir şeyi sonraya bırakmadım Sonra diye bir şeyin olmadığını biliyorum çünkü Hep yarına dair hayaller kurmak, gelmesi mümkün olmayacak zamanları beklemek benim işim değil

Aşk zamana meydan okur ama sen karşı koyamazsın ona Orada durup öylece bekleyemezsin geleceği Bir adım atmalısın, bir el uzatmalısın aşka doğru!

Aşkın anahtarı cesaret değil mi yar? Cesur olmak gerekmez mi bir sevdayı yaşamak, büyütmek için?

Kaç gece yalnız geçti hesaplasana Kaç gece bir sonraki günü düşünerek geçti Neler yapabilirdik, neler yaşayabilirdik düşünsene! Her sabahı birlikte karşılamak vardı seninle Gözünü açar açmaz ilk gördüğün şey ben olurdum ve sen benim yüzümde mutluluğu görürdün

Bu kentin sokaklarında el ele dolaşabilirdik Girmediğimiz sokak kalmazdı Bakışlara aldırmadan sokağın ortasında sarılıp öpebilirdim seni

Bir şarkıyı sözlerini bilmesek bile bağıra çağıra söyleyebilirdik Sonra bir filme gider, bir kitap okur, bir martının bir lokma simit kapabilmek için vapurların peşinden bıkmadan uçuşunu izleyebilirdikPaylaştığımız her an beynimize bir daha çıkmamak üzere kazınırdı Özlerdik birbirimizi delicesine Bir saati yalnız geçirsek, bir sonraki saati iki saatlik yaşardık

Peki biz ne yaptık Aşkı bir bekleyişin sırtına yükleyip ona sadece uzaktan bakmakla yetindik Her an aşkı yaşamak varken, her gün birbirimizi yeniden keşfetmek varken, bu yolda birer kaşif olmak varken sürgünleri yaşamaya mahkum ettik birbirimizi Bu sürgünlüğe son vermenin zamanı geldi artık Sana huzur vaat etmiyorum Aşkta huzur arayan yanılır Ben tutkunun, en koyu sevdanın sözcüğüyüm Onlar adına konuşuyorum

Gözlerinin içine bakıp "Seni Seviyorum" demek istiyorum Aşkın akışına kapılıp hiçbir kaygı duymadan gidebildiğim yere kadar gitmek istiyorum Kokunu içime çekmek, teninin sıcaklığıyla irkilmek istiyorum Yaşama senin adınla anlam katmak, mutluluğu bulmak ve bir daha kaybetmemek istiyorum

Seni istiyorum eey yar!

Canıma bir can daha katmak için, ruhumun yalnızlığına, yüreğimin acısına son vermek için, daha mavi bir deniz, daha mavi bir gökyüzü, daha mavi bir sevda için

Seni İstiyorum, Yarın, Öbür Gün, Öbür Hafta, Öbür Ay, Öbür Yıl değil Şimdi!

Alıntı Yaparak Cevapla

Sevgiliye Mektuplar...

Eski 10-21-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

Sevgiliye Mektuplar...

Senin varlığındı kalbimin kapılarını açan, sendin anahtarı kalbimin Ne kelimeler yeter anlatmaya, ne de kağıt kabul eder kalemden dökülenleri Sadece yaÅŸadığım anlardan kalan anılarım yetebilir seni anlatmaya…

AÅŸk yok, aÅŸka inanmam dediÄŸim anlarda çıktın karşıma Önce gülüşündü seni bana çeken, sonrasında o gülüşün altındaki yaralı yüreÄŸin…

O gün, hani seni gördüğüm ilk gün; tren istasyonunda yaÄŸmur altında saatlerce oturduÄŸumuz ilk gün Sözde tren beklerken onlarcası geçip gitmiÅŸti de aldırmamıştık YaÄŸmur bedenimi ıslatırken, her damlada bir kat daha sana aşık olduÄŸum gün… YaÅŸama döndüğüm, aÅŸkın varlığının kanıtını gördüğüm gün…

Ve sonra… Sonu olmayan bir yaÅŸam içinde asla gecesi olmayan bir gün gibi doÄŸdun hayatıma Oysa senden once “yaÄŸmurlar bile isyan ederdi akıttığım yaÅŸlara onlar bile benim kadar aÄŸlayamazdı” Ya bu ben deÄŸilim, yada zaten ben bende deÄŸildim… Hayallerde yaÅŸatılabilirdin, bir rüyada yer alabilirdin, belki de bir masal karamanı olabilirdin ama benim olamazdın

Sen gideli iki gün oldu Asırlara bedel iki gün Ellerim ceplerimde caddelerde yürüyorum Birlikte dinlediğimiz şarkılar kulağımda Ya da odama kapıyorum kendimi, görmek istemiyorum senden başkasını O kadar çok alışmışım ki sana Senin üzerine kurulmuş tüm hayallerim Sen gittin, ben bittim, hayallerim yok artık geleceğe dair

Bil ki; içimde her zaman sıcacık kanayan bir yara olarak kalacaksın Sana istediğim zaman söyleyemeyeceğim belki sevgimi ve ulaşamayacak uzattığım ellerim ellerine Ama ne olursa olsun sana olan sevgim her an artarak yaşayacak bende"

Ä°ÅŸte bitti; “Vazgeçtim Senden” ve belki de seninle birlikte kendimden…

Alıntı Yaparak Cevapla

Sevgiliye Mektuplar...

Eski 10-21-2012   #6
Prof. Dr. Sinsi

Sevgiliye Mektuplar...

Ä°nsanın içine iÅŸleyen bir ayaza ev sahipliÄŸi yapıyorsan, aklıma geldiÄŸinde yayılan sıcaklığın, dışarıda iki metre karı bile eritebileceÄŸini düşünüyorsam, Odanın bütün duvarlarında senin yüzünü görüp,bana baktığını hissediyorsam, Ve bu beni her gün hep aynı ÅŸekilde heyecanlandırıyorsa, İçtiÄŸim çayın ÅŸekeri, kahvaltımın her lokması sen oluyorsan, SevdiÄŸin ÅŸarkıyı baÅŸa alıp, defalarca dinleyebiliyorsam, O ÅŸarkının her sözüne seninle ilgili bir anlam yükleye biliyorsam, Yorucu bir günün sonunda hayalin ile enerji doluyorsam, Ve o enerji ile hiç dinlenmeden günlerce çalışabileceÄŸimi hissediyorsam , Uykudan yüzümde mutlu bir tebessüm ile kalkıp, benimle birlikte uyanan güne senin adını verebiliyorsam, Gün boyu saatleri, dakikaları sayıp “ neden geçmiyor bunlar?” diye hayıflanıyorsam, Ve Hep seni bulacağım günü bekliyorsam, Yazı yazarken seni düşünmekten kendimi alamayıp, aynı satırları defalarca tekrar yazıyorsam, Sonra sana bunu anlattığımda ne kadar güleceÄŸimizi düşünüp keyifleniyorsam, Seninle ilgili planlar yapıyorsam, Sadece varsayımlara dayalı olsa bile, o planları mükemmelleÅŸtirmek için her ayrıntıyı dakikalarca düşünüyorsam, Yüzyıllardır sevgililerin kullandıkları klasik sözcükleri benim duygularımı anlatmaya yetmediÄŸini fark ediyorsam, Ve yinede bunları söylemekten hiç ama hiç bıkmıyorsam, AÅŸkımın coÅŸkusunu sana yansıttığında, senin de bana aynı coÅŸku ile karşılık vereceÄŸini hissediyorsam, Hayatının en anlamlı ÅŸeyi, NE ? diye sorduklarında tereddüt etmeden senin adını verebiliyorsam, Sen beni için vazgeçilmez olmuÅŸsun demektir…!

Alıntı Yaparak Cevapla

Sevgiliye Mektuplar...

Eski 10-21-2012   #7
Prof. Dr. Sinsi

Sevgiliye Mektuplar...

Özlemin alev alev yandığı saatler bunlarGün çekiliyor,ay parlıyorHaydi,geleceksen şimdi gelUmudunla,yüreğinle,sevdanla gel,yık karanlığımıHayata dair kötü olan ne varsa yık onları,beni yeni umutlara sürükleAşkın en koyusuna,en tutkulusuna götür beni
Bin yıldır bekliyor gibiyim seniBin yıldır karanlık bir odada tek başıma oturuyorum sankiKim girip çıkmışsa hayatıma,kim talan etmişse yüreğimi hepsini silmek için gelBir tek sen kal içimdeSeni bileyim bundan sonraSevdan yetsin banaSenin aşkınla yaşamak istiyorum artık,öyleyse gel,bekleme gel
Seninle olmak,seni duymak,seni görmek,seni anlamak,seni yaşamak tarifsiz sevinçler yaratacak içimde biliyorumBu yüzden sesleniyorum sanaDallarımdaki kurumuş yaprakları tek tek temizlemek istiyorum artıkGelişinle yeniden yeşermek,yeni yapraklar açmak istiyorumİster haber ver,ister verme;ama gel bekliyorum
İstanbul'u sokak sokak geçip gelHer sokakta kendi izini göreceksin,şaşırmaNereye gittiysem seni de götürdüm yoktun;ama,yanımdaydınHep yüreğimde hep aklımdaydınSeni İstanbulsuz,İstanbul'u sensiz düşünemedimGel,bu kentin tarihine en ölümsüz sevdayı yazalımNice aşka mezar olmuş İstanbul,bu kez kabul etsin yenilgiyiHaydi gel,biz İstanbul olalım
Korkma gel,başkalarında gördüğün ihanetler,ikiyüzlülükler,bitmek bilmeyen acılar yok bendeİlk kez bırak kendini kaygısızcaYarını düşünmeden,'ya sonra'demeden gelKurtul seni saran tutsaklıklardan,sana yazdığım,seni yazdığım şiirleri okumak için gel
Bak,günler anlamsızca geçip gidiyorOysa ömür dediğin şey üç günlükBirlikte ve severek tüketmek varken günleri,böyle koyu karanlıkta kalmak niye?Gel haydi,sensiz geçen günlere bir yenisini daha eklemek istemiyorumÖzlem yanıyor alev alevÖzlemin ateşini söndürüp aşkın ateşini yakmaya gelBekleme artık,geleceksen şimdi gelGEL KİADIN EKSİLMESİN DİLİMDEN

Alıntı Yaparak Cevapla

Sevgiliye Mektuplar...

Eski 10-21-2012   #8
Prof. Dr. Sinsi

Sevgiliye Mektuplar...

süper devamını bekliyorum teşekkürler paylaşımın için

Alıntı Yaparak Cevapla

Sevgiliye Mektuplar...

Eski 10-21-2012   #9
Prof. Dr. Sinsi

Sevgiliye Mektuplar...

Özlemin alev alev yandığı saatler bunlarGün çekiliyor,ay parlıyorHaydi,geleceksen şimdi gelUmudunla,yüreğinle,sevdanla gel,yık karanlığımıHayata dair kötü olan ne varsa yık onları,beni yeni umutlara sürükleAşkın en koyusuna,en tutkulusuna götür beni
Bin yıldır bekliyor gibiyim seniBin yıldır karanlık bir odada tek başıma oturuyorum sankiKim girip çıkmışsa hayatıma,kim talan etmişse yüreğimi hepsini silmek için gelBir tek sen kal içimdeSeni bileyim bundan sonraSevdan yetsin banaSenin aşkınla yaşamak istiyorum artık,öyleyse gel,bekleme gel
Seninle olmak,seni duymak,seni görmek,seni anlamak,seni yaşamak tarifsiz sevinçler yaratacak içimde biliyorumBu yüzden sesleniyorum sanaDallarımdaki kurumuş yaprakları tek tek temizlemek istiyorum artıkGelişinle yeniden yeşermek,yeni yapraklar açmak istiyorumİster haber ver,ister verme;ama gel bekliyorum
İstanbul'u sokak sokak geçip gelHer sokakta kendi izini göreceksin,şaşırmaNereye gittiysem seni de götürdüm yoktun;ama,yanımdaydınHep yüreğimde hep aklımdaydınSeni İstanbulsuz,İstanbul'u sensiz düşünemedimGel,bu kentin tarihine en ölümsüz sevdayı yazalımNice aşka mezar olmuş İstanbul,bu kez kabul etsin yenilgiyiHaydi gel,biz İstanbul olalım
Korkma gel,başkalarında gördüğün ihanetler,ikiyüzlülükler,bitmek bilmeyen acılar yok bendeİlk kez bırak kendini kaygısızcaYarını düşünmeden,'ya sonra'demeden gelKurtul seni saran tutsaklıklardan,sana yazdığım,seni yazdığım şiirleri okumak için gel
Bak,günler anlamsızca geçip gidiyorOysa ömür dediğin şey üç günlükBirlikte ve severek tüketmek varken günleri,böyle koyu karanlıkta kalmak niye?Gel haydi,sensiz geçen günlere bir yenisini daha eklemek istemiyorumÖzlem yanıyor alev alevÖzlemin ateşini söndürüp aşkın ateşini yakmaya gelBekleme artık,geleceksen şimdi gelGEL KİADIN EKSİLMESİN DİLİMDEN

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

forumsinsi.com