![]() |
Sevgiliye Mektuplar... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgiliye Mektuplar...Sen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevdamın adresi,aşkımızın menzili,içkimdeki tat,yaşadığım hayat sen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hani gidecek olsan,yollarına sererim tüm kır çiçeklerini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni bilirim ben,bir tek seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni özlemek diye bir şey de var bu hayatta ve bu bazen öylesine dayanılmaz oluyor ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi hangi denizin kıyısındaysan,hangi göğün altındaysan önce o sonsuz maviliğe sonra da başını yukarı kaldırıp yıldızlara bak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sevgiliye Mektuplar... |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgiliye Mektuplar...Bırakıp gitmek istiyorum her ÅŸeyi, herkesi… YüreÄŸim yanıyor, içim acıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sevgiliye Mektuplar... |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgiliye Mektuplar...Bir başıma bu kentin sokaklarında yürüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Burada mısın değil misin belli değil ![]() ![]() ![]() Aşkın sessizliği ne kadar korkunç olur bilir misin?Bir tek kelimeye hasret geçen gecelerin hesabını soracağın kimse de yoktur üstelik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yokluğuna alışmaktan korkuyorum,ne kadar kötü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gelebilme ihtimalin ise yüreğimdeki kuşları havalandırıyor,kanat seslerini duy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi yalnız geceleri seviyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sevgiliye Mektuplar... |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgiliye Mektuplar...Hiçbir duygumu ertelemedim ben ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk zamana meydan okur ama sen karşı koyamazsın ona ![]() ![]() ![]() ![]() Aşkın anahtarı cesaret değil mi yar? Cesur olmak gerekmez mi bir sevdayı yaşamak, büyütmek için? Kaç gece yalnız geçti hesaplasana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu kentin sokaklarında el ele dolaşabilirdik ![]() ![]() ![]() Bir şarkıyı sözlerini bilmesek bile bağıra çağıra söyleyebilirdik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Peki biz ne yaptık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerinin içine bakıp "Seni Seviyorum" demek istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Seni istiyorum eey yar! Canıma bir can daha katmak için, ruhumun yalnızlığına, yüreğimin acısına son vermek için, daha mavi bir deniz, daha mavi bir gökyüzü, daha mavi bir sevda için ![]() ![]() ![]() Seni İstiyorum, Yarın, Öbür Gün, Öbür Hafta, Öbür Ay, Öbür Yıl değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sevgiliye Mektuplar... |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgiliye Mektuplar...Senin varlığındı kalbimin kapılarını açan, sendin anahtarı kalbimin ![]() ![]() AÅŸk yok, aÅŸka inanmam dediÄŸim anlarda çıktın karşıma ![]() O gün, hani seni gördüğüm ilk gün; tren istasyonunda yaÄŸmur altında saatlerce oturduÄŸumuz ilk gün ![]() ![]() Ve sonra… ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen gideli iki gün oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bil ki; içimde her zaman sıcacık kanayan bir yara olarak kalacaksın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ä°ÅŸte bitti; “Vazgeçtim Senden” ve belki de seninle birlikte kendimden… |
![]() |
![]() |
![]() |
Sevgiliye Mektuplar... |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgiliye Mektuplar...Ä°nsanın içine iÅŸleyen bir ayaza ev sahipliÄŸi yapıyorsan, aklıma geldiÄŸinde yayılan sıcaklığın, dışarıda iki metre karı bile eritebileceÄŸini düşünüyorsam, Odanın bütün duvarlarında senin yüzünü görüp,bana baktığını hissediyorsam, Ve bu beni her gün hep aynı ÅŸekilde heyecanlandırıyorsa, İçtiÄŸim çayın ÅŸekeri, kahvaltımın her lokması sen oluyorsan, SevdiÄŸin ÅŸarkıyı baÅŸa alıp, defalarca dinleyebiliyorsam, O ÅŸarkının her sözüne seninle ilgili bir anlam yükleye biliyorsam, Yorucu bir günün sonunda hayalin ile enerji doluyorsam, Ve o enerji ile hiç dinlenmeden günlerce çalışabileceÄŸimi hissediyorsam , Uykudan yüzümde mutlu bir tebessüm ile kalkıp, benimle birlikte uyanan güne senin adını verebiliyorsam, Gün boyu saatleri, dakikaları sayıp “ neden geçmiyor bunlar?” diye hayıflanıyorsam, Ve Hep seni bulacağım günü bekliyorsam, Yazı yazarken seni düşünmekten kendimi alamayıp, aynı satırları defalarca tekrar yazıyorsam, Sonra sana bunu anlattığımda ne kadar güleceÄŸimizi düşünüp keyifleniyorsam, Seninle ilgili planlar yapıyorsam, Sadece varsayımlara dayalı olsa bile, o planları mükemmelleÅŸtirmek için her ayrıntıyı dakikalarca düşünüyorsam, Yüzyıllardır sevgililerin kullandıkları klasik sözcükleri benim duygularımı anlatmaya yetmediÄŸini fark ediyorsam, Ve yinede bunları söylemekten hiç ama hiç bıkmıyorsam, AÅŸkımın coÅŸkusunu sana yansıttığında, senin de bana aynı coÅŸku ile karşılık vereceÄŸini hissediyorsam, Hayatının en anlamlı ÅŸeyi, NE ? diye sorduklarında tereddüt etmeden senin adını verebiliyorsam, Sen beni için vazgeçilmez olmuÅŸsun demektir…! |
![]() |
![]() |
![]() |
Sevgiliye Mektuplar... |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgiliye Mektuplar...Özlemin alev alev yandığı saatler bunlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bin yıldır bekliyor gibiyim seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seninle olmak,seni duymak,seni görmek,seni anlamak,seni yaşamak tarifsiz sevinçler yaratacak içimde biliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İstanbul'u sokak sokak geçip gel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkma gel,başkalarında gördüğün ihanetler,ikiyüzlülükler,bitmek bilmeyen acılar yok bende ![]() ![]() ![]() ![]() Bak,günler anlamsızca geçip gidiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sevgiliye Mektuplar... |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgiliye Mektuplar...süper devamını bekliyorum teşekkürler paylaşımın için |
![]() |
![]() |
![]() |
Sevgiliye Mektuplar... |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgiliye Mektuplar...Özlemin alev alev yandığı saatler bunlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bin yıldır bekliyor gibiyim seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seninle olmak,seni duymak,seni görmek,seni anlamak,seni yaşamak tarifsiz sevinçler yaratacak içimde biliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İstanbul'u sokak sokak geçip gel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkma gel,başkalarında gördüğün ihanetler,ikiyüzlülükler,bitmek bilmeyen acılar yok bende ![]() ![]() ![]() ![]() Bak,günler anlamsızca geçip gidiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|