![]() |
Aşk Lafları Aşk Nağmeleri 2011 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk Lafları Aşk Nağmeleri 2011Aşk Lafları Aşk Nağmeleri 2011 2011 Yılında Daha Güzel Daha Mutlu ve Daha Sağlıklı Bir Yıl geçirmeniz Dileğiyle ![]() ![]() ![]() Yeni yılda yeni Aşklar Kalbinizde Olsun En Güzel Yılbaşı Nefes Aldığınız Her an Etrafınıza Mutluluk Dağıtsın ![]() ![]() 2011 Yılından Nice Mutlu Yıllara Birlikte Adım Atmak Ümidiyle Seni Seviyorum, Yeni Yılın Kutlu Olsun Aşkım ![]() ![]() ![]() Bugün Dertleri Bir yana Bırakın, Bugün Gözyaşlarını Unutun, Bugün Daha Mutlu Yarınlar için İnadına Hayata GülümSeyin, 2011 Ylınız Kutlu Olsun ![]() ![]() ![]() 2011 Yılının En Güzel Saatleri Sizlerle Olsun, Tek Derdiniz Mutluluk Olsun ![]() ![]() ![]() Hayatın bütün güzellikleri gözlerindeki ışıltı kadar güze, temiz, içten ve parlak olsun 2011 Yılı Sana ve Ailene Mutluluk Getirsin ![]() 2011 yılbaşı gecesinde bütün umutlarınız ve hayallerinizin gerçek olması dileğiyle yeni yılınızı kutlarım ![]() ![]() Seninle hergün bana yeni bir yıldır, gözlerinde bulurum mutluluğu sözlerinde yaşarım o anı dolu dolu, benim için en güzel yılbaşıdır bana olan sevin birtanem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|