Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2011, aşk, lafları, nağmeleri

Aşk Lafları Aşk Nağmeleri 2011

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

2011 Yılında Daha Güzel Daha Mutlu ve Daha Sağlıklı Bir Yıl geçirmeniz Dileğiyle

Yeni yılda yeni Aşklar Kalbinizde Olsun En Güzel Yılbaşı Nefes Aldığınız Her an Etrafınıza Mutluluk Dağıtsın

2011 Yılından Nice Mutlu Yıllara Birlikte Adım Atmak Ümidiyle Seni Seviyorum, Yeni Yılın Kutlu Olsun Aşkım

Bugün Dertleri Bir yana Bırakın, Bugün Gözyaşlarını Unutun, Bugün Daha Mutlu Yarınlar için İnadına Hayata GülümSeyin, 2011 Ylınız Kutlu Olsun

2011 Yılının En Güzel Saatleri Sizlerle Olsun, Tek Derdiniz Mutluluk Olsun

Hayatın bütün güzellikleri gözlerindeki ışıltı kadar güze, temiz, içten ve parlak olsun 2011 Yılı Sana ve Ailene Mutluluk Getirsin

2011 yılbaşı gecesinde bütün umutlarınız ve hayallerinizin gerçek olması dileğiyle yeni yılınızı kutlarım

Seninle hergün bana yeni bir yıldır, gözlerinde bulurum mutluluğu sözlerinde yaşarım o anı dolu dolu, benim için en güzel yılbaşıdır bana olan sevin birtanem

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com