Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
büyümek, gözlerinin, kıyısında, öylece

Gözlerinin Kıyısında Büyümek Öylece...

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gözlerinin Kıyısında Büyümek Öylece...

Düşlerden bir bağ bozumu, günlerden özlem

Kuyulardan bir sancıSeni özlemekKemiklerinin inceliğine yaslanıp çocukluğuma köprüler kurmakAvuçlarından iç denizlere göç etmekEn sonunda sende durmakSaçlarının gölgesinde gökkuşağını tezahür etmek doyasıyaSonra yaslanmak adının sığlığınaSonra ellerimi göğsüme koyup gözlerinin sağnağında ıslanmak yıldız yıldızSonra arınmak harf harfSonra kıyılarında büyümek deniz saflığında

Özlemlerden bir özlem, günlerden bir sen

Uykulardan uyandırdım tüm harfleriSana koşmakta tüm cümlelerBir yangına bürünmüş özlemlerimi nakışlıyorum bulutların eteklerineSen gökyüzünden beni sağdıkça ben nefesine ilhak olacağımSonra da sen de ölmekBırakmak öylece kollarımı kollarınaGönül rahatlığıyla yığılmak ayak dibineKollarında ölmek velhasılSonra da gözlerinde doğmak yeniden

Sende bir benBende bir sen

SenKıyıya uzanan bir denizBenDenize kıyısı olan bir toprakSen mavi, ben ise maviye özenmiş bir bedenBahara özenen kış iken ben, sen baharları kıskandıran cümleŞimdi iliklerime kadar senle ıslanmışken hangi özlem, hangi söz seni tarif eder kiSeni ancak ben anlatırım değil mi ? Çünkü sen sadece bana aitsin

SenBenBiz ve kızımız

Mavi bilyelerin yuvarlandığı, rengarenk balonların gökyüzüne salıverildiği bir kıyıda büyümeliydi kızımızPembe etekleri kendini rüzgara aşık etmeliydiGözleri ise yıldızlara aydınlık vermeliydiBizim kızımız yaBenden olma, senden doğma bir gül tanesiHer dalı Cennet kokuluHayatla eşdeğer olmalıydı nefesi
Attığı her adım huzur adına olmalıydı

Doğduğunda Elif, her ağlayışına binlerce ağıt yakmalıyımKüçük gözlerine tel tel hayatı dokumalıyımSonra ellerimde büyümeliKelimeler dudağına geldiğinde ilk baba demeliKızımla öyle içli dışlı olacağız ki kıskanacaksın biziSonra senin gibi aynanın karşısında süslenmeliBüyümeli işteBiraz sen gibiBiraz da ben

Devrildim öylece
Kalbimin sağına seni,
Soluna hayatı alıp özledim öylece
Sonra da sana sarılırcasına cümlelere sarıldım
Cümleler aktıkça yüreğimden
Sen oldum

Bir kıyı belledim kendime
Seni özledikçe koşuyorum o kıyıya
Seni anlatıyorum sonra
Sonra dudaklarım kuruyor
Susadıkça seni içiyorum
Ne de olsa sen bana hayatsın

Özlemin sen olduğu bir yerde senden başka neyi özleyebilirim ki

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com