|
|
Konu Araçları |
becerebildiğim, benzemek, giderek, tek, özlemek, şey |
Becerebildiğim Tek Şey Özlemek Bir De Giderek Sana Benzemek |
10-21-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Becerebildiğim Tek Şey Özlemek Bir De Giderek Sana BenzemekBecerebildiğim tek şey özlemek… Bir de giderek sana benzemek Becerebildiğim tek şey özlemek… Bir de giderek sana benzemek Güneşe kısık gözlerle bakmak gibi Cilalı sözleri kazıyorum defterimden Süslenip sırtımı dayadığım uçurum ağızlarından geri dönmüyorsam Ve hala sevdiğini söylemeyen bir gecenin çıplak gülüşüne şahitlik ediyorsam Yalan söylüyorsam hala Kaçıp kaçıp giderken Bırakırken avuçlarını bir veda havasında Sevişmeden gözlerinle Bitirmeden Yarısına gelmeden korkarak söndürülmüş bir aşkı Hasretini çektiğim sigaranın ateşinde bırakıyorsam Bende hiçbir şey kalmıyor Senden başka hiçbir şey Bir can seni çok özlüyor titreyen bir üşümenin tam ortasında Becerebildiğim tek şey özlemek… Bir de giderek sana benzemek…Beni bul bıraktığım bitişlerde Sevdası kâğıttan bir gemiyi fırtınayla karşılayan derya gibi… Güneşe kısık gözlerle bakmak gibi Cilalı sözleri kazıyorum defterimden Kağıttan bir gemi yapıyorum Ölmek gibi bir başlangıç istiyorum son sayfasından |
|