Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2040, amerika, cumhuriyeti, ferıgno, islâm, robert

2040 Amerika İslam Cumhuriyeti - Robert Ferıgno

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

2040 Amerika İslam Cumhuriyeti - Robert Ferıgno

2040 Amerika İslam Cumhuriyeti Kitap Özeti - 2040 Amerika İslam Cumhuriyeti Kitap Tanıtımı

Kitap Özeti
Son derece başarılı gözlemlerin etkileyici derecede bir hayal gücüyle harmanlanması sayesinde ortaya çıkan bu sansasyonel romanda geleceğin Amerika'sında gücün; şiddetin ihanetin ve de büyük entrikaların emrine girdiğini göreceksiniz

Sadece bir hayli etkileyici fikir ve görüşleri okumakla kalmayacağınız aynı zamanda son derece eğlenceli bulacağınız romanda günümüzden otuz beş yıl sonrasına uzanılıyor bağımsız bir ülke olarak varlığını sürdürür Washington DC ve Mekke'de birbiri ardına meydana gelen nükleer patlamaların hemen ardından meydana gelmiştir Bu korkunç saldırıdan İsrail sorumlu tutulmuş ve bu olay tarihe Siyonist İhaneti adıyla geçmiştir

Bu yeni toplumda da Amerikan Futbolu Oscar ödülleri gibi kültürel birtakım etkinlikler devam ederken sokaklarda ezan sesleri yankılanmakta insanların yüreğindeki terörist saldırılara maruz kalma korkusu da artarak sürmektedir genç güzel ve de cesur bir tarihçi olan Sarah Doughan Siyonist İhanetin kesinlikle İsrail'le ilgili olmadığına dair sarsıcı bir takım bulgulara ulaşır psikopat katilin avı olurlar Darwin'i öldürmek zorundadır ama bu belki de şimdiye kadar aldığı görevlerin en zoru olacaktır endişe dolu kovalamaca Amerika İslam Cumhuriyeti'nin merkezinden kanun kaçaklarının hüküm sürdüğü ıssız arazilere Las Vegas ın parıltılı caddelerine dek sürer diğer taraftan da gerçeği tüm dünyaya açıklayabilmenin savaşını vermektedirler

Künyesi

Yayınevi: Koridor
(8/2009)
ISBN: 9799944983074
583 sayfa
Dil: Türkçe
Türü: Macera
Yazar ROBERT FERRIGNO Çevirmen Ender Nail

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com