Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Edebiyat / Dil Bilgisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alması, bilgiler, dili, gereken, kullanımı, türk, yer, özgeçmişte

Türk Dili Ve Kullanımı - Özgeçmişte Yer Alması Gereken Bilgiler

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Türk Dili Ve Kullanımı - Özgeçmişte Yer Alması Gereken Bilgiler

Türk Dili ve Kullanımı Özgeçmişte Yer Alması Gereken Bilgiler

Kişisel Bilgiler:

Ad ve soyad

Doğum tarihi

Doğum yeri

Medeni durum

Milliyet

Askerlik durumu

Sürücü belgesi

Eğitim:

İlkokul (Yer ve Tarih)

Ortaokul (Yer ve Tarih)

Lise (Yer ve Tarih)

Üniversite (Yer ve Tarih)

Yüksek lisans (Yer ve Tarih)

Doktora (Yer ve Tarih)

Yabancı dil bilgisi (Düzey)

Bilgisayar bilgisi

(Hangi programlar, hangi düzeyde kullanılabiliyor?)

İş deneyimi:

Çalışılan kurum ve kuruluşlar

(Kurum adı, çalışılan tarihler, hangi görevle çalışıldığı)

Nitelikler, beceriler:

Sahip olunan sertifikalar (İçerik, tarih, nitelik)

Üye olunan kurum, kuruluş ve dernekler

Katılınan etkinlikler

Üstlenilen projeler

Alınan ödüller

Yayınlar

İlgi alanları-hobiler

Kişisel özellikler

Amaçlar

(Başvuruda bulunulan işle ilgili kısa ve uzun vadeli amaçlar nelerdir? Bu işe başvurma amacınız nedir?)

Bilgi alınabilecek kişiler

(Ad, adres, telefon numarası) (Referansların akrabadan seçilmemesi, kişinin karakterinin yanı sıra özellikle iş yaşamı ve mesleki başarısı hakkında doğru bilgiler verecek kişiler olması gerekir Referans olarak adı yazılacak iki kişiden birinin iş yaşamıyla ilgili diğerinin karakterle ilgili bilgi verebilecek kişiler olması, daha doğrudur Referans olan kişilerin saygın, başarılı, olgun kişilerden seçilmesi gerekir İş için kullanılacak bir özgeçmişe adlarını yazmadan önce bu kişilerin iznini almak, hem nezaket gereğidir hem de onların, sizinle ilgili olarak yapılacak bir araştırmaya hazırlıklı olmalarını sağlar)

İletişim adresi

(Açık adres, telefon numarası, e-posta adresi Burada yer verilecek olan adres-telefonun size en kolay ve hızlı şekilde ulaşılacak, değişmez, kişisel bir adres-telefon olması önemlidir Halen çalışılmakta ise o iş yerinin adres ve telefonu verilmemelidir)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com