![]() |
Dünyanın En Mutlu Kocası!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
tatia27
|
![]() Dünyanın En Mutlu Kocası!!!!!!!!!Dünyanın en mutlu kocası konuştu: "Karım ve ben bir evliligi sonsuz yapmanın sırlarını kesfettik ; -Haftada iki kere, güzel bir restoranta gideriz, biraz sarap, biraz güzel yiyecek ![]() ![]() ![]() Salı günleri o gider, Cumaları ben ![]() ![]() ![]() -Ayrı yataklarda yatarız ![]() ![]() ![]() Onunki ızmir'de, benimki ıstanbul'da ![]() ![]() ![]() -Karımı her yere götürürüm ![]() ![]() ![]() Ama her seferinde dönüs yolunu bulur ![]() ![]() ![]() -Yıldönümümüz için karıma nereye gitmek istedigini sordum ![]() ![]() ![]() zamandır gitmedigim bir yer olsun" dedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Her zaman elele tutusuruz ![]() ![]() ![]() baslar ![]() ![]() ![]() -Elektrikli blender'ı, elektrikli tost makinesi, elektrikli ekmek kızartıcısı var ![]() ![]() ![]() tek bir yer yok" Ben de ona elektrikli sandalye aldım ![]() ![]() ![]() -sunu her zaman hatırlayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -ıstatiksel olarak, bosanmaların %100 ü evlilikle baslıyor ![]() -Karıma 18 aydır tek bir söz söylemedim ![]() ![]() ![]() kesmek istemem ![]() ![]() ![]() -Son kavgamız benim suçumdu ![]() ![]() ![]() sordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|