![]() |
Bu başvuruyu okuyun mutlaka.... |
![]() |
![]() |
#1 |
tatia27
|
![]() Bu başvuruyu okuyun mutlaka....komik ama gerçek Yaşanmış bir iş başvuru hikâyesi ![]() Yeni Şafak Gazetesi yazarı Mustafa Özel'in köşesine taşıdığı, yaşanmış çok ilginç bir iş başvurusu hikâyesi: Alttaki işbaşvuru formunu dolduran Mehmet Tartar'ın başvuru formuna yazdığı cevaplar: 1 ![]() 2 ![]() ![]() 3) Şirketimizdeki hangi pozisyon için başvuruyorsunuz? Mümkünse yatay bir pozisyon için ![]() cevap istiyorsanız, ne iş olsa yaparım ![]() olsaydım, burada bu formu dolduruyor olmazdım ![]() 4 ![]() Aylık 5 ![]() hisse! Eğer bu mümkün değilse, siz bir ücret önerin, ben size evet yahut hayır derim ![]() 5 ![]() İdare eder 6 ![]() Sadist bir şefin deneme tahtası olmak ![]() 7 ![]() Hak ettiğimin çok altında ![]() 8 ![]() Arakladığım kalemlerden muhteşem bir kolleksiyonum var; evde sergiliyorum ![]() 9 ![]() Bkz ![]() ![]() 10 ![]() Banka atm'si gibiyim: 7/24 ![]() 11 ![]() ![]() ![]() ![]() 12 ![]() İşverenim olsa burada olmazdım ![]() 13 ![]() olmaz, ne taşıdığıma bağlı ![]() 14 ![]() Evet, ama soru yanlış sorulmuş ![]() diye sorsaydınız, cevabım farklı olurdu ![]() 15 ![]() Madalyam yok ama lotoda iki kere 3 tutturdum ![]() 16 ![]() Otlanacak bir enayi bulabilirsem ![]() 17 ![]() Bana tutkun zengin bir fotomodelle Bahama Adaları'nda yaşamayı ![]() Bir yolunu biliyorsanız bunu beş yıl beklemeden de yapabilirim ![]() 18 ![]() Hayır, ama sıkıyorsa aksini iddia edin ![]() 19 ![]() Birbiriyle tutarlılık derecesini kestiremediğim iki cevabım var: a) İnsan sevgisi ve tüketicilerin iyi beslenmesine katkıda bulunma arzum ![]() b) Gırtlağıma kadar borca batmış olmam ![]() ![]() Sonuç: Mehmet Tartar işe alındı
|