Cem Karaca-Cem Karaca Gitar Akorları |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Cem Karaca-Cem Karaca Gitar AkorlarıÜryan Geldim - Cem Karaca Am Dm Üryan geldim gelmeyeüryan giderim am dm Ölmemeye elde fermanım mı var G Am Azrail gelmişte can ver eyler Em Am Benim can vermeye dermanım mı var}2 Em Am Em Am Demanım mıdermanım mı dermanımmı dermanımmı Em Am Benim can varmeye dermenım mı var Dirilirler dirilierler gelirler Huzuru mahşerde divan dururlar Hana mala değil korku verirler Benim ipek yüklü kervanımmı var}2 Kervanımmı kervanımmı kervanımmı kervanımmı Benim ipek yüklü kervanım mı var Karacoğlan der ki ismim överler Zehir oldu yediğimiz şekerler Güzel sever gibi itham eylerler Beni haktan özge sevdiğim mi var}2 Sevdiğimmi sevdiğimmi sevdiğimmi sevdiğimmi} Benim haktan özge sevdiğimmi var |
10-14-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Cem Karaca-Cem Karaca Gitar Akorlarıİşte Geldik Gidiyoruz - Cem Karaca Am Bb Am Bb Bir çiviyi çakar gibi vura vura günlere C C Dm Dm Dört nala gidiyoruz, dört nala gidiyoruz C C Bb Bb Am Bizi bekleyen yere, bizi bekleyen yere C C Dm Dm Halimize şükran mı isyan mı etmeli F F G G Bütün ömür bir rüyaysa uyanıp kalkmamalı mı Am Am G G Bütün ömür bir rüyaysa, bütün ömür bir rüyaysa F F Am Uyanıp kalkmamalı mı Dm Dm Am Am İşte geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Dm Dm Bb Bb Am Eskiden karpuz idik şimdi döndük biz hıyara Am Bb Am Bb Bir ayvayı dişler gibi ısır ısır ömrümüzü C C Dm Dm Bir girdapta dönüyoruz, bir girdapta dönüyoruz C C Bb Bb Am Yaşamadan günümüzü, yaşamadan günümüzü C C Dm Dm Deli gibi kutluyoruz yılbaşı doğum günümüzü F F G G Doğuma da ölüme de çiçekler yolluyoruz Am Am G G Sevince de kedere de doğuma da ölüme de F F Am Çiçekler yolluyoruz |
10-14-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Cem Karaca-Cem Karaca Gitar AkorlarıTatlı Dillim - Cem Karaca Am C G Am Şu garip halimden bilen işveli nazlım Am C G Am Gönlüm hep seni arıyor neredesin seen C G Am G Tatlı dillim güler yüzlüm hey ceylan gözlüm Am F C F C Gönlüm hep seni arıyor neredesin sen neredesin sen SoLo: C G Am G Am C F C Am C Am Ben ağlarsam alayan gülersem gülen Am C Am Bütün dertlerimi anlayıp gönlümü bilen C G Am G Sanki kalimi bilerek yüzüme gülen Am F C F C Gönlüm hep seni arıyor neredesin sen neredesin sen Am C Am Sinemde gizli yara var kimse bilmiyor Am C Am Hiç bir tabib bu yarama merhem olmuyor C G Am Am Boynu bükük bir garibim yüzüm gülmüyor Am F C F C Gönlüm hep seni arıyor neredesin seeen nerdesin sen |
10-14-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Cem Karaca-Cem Karaca Gitar AkorlarıCeviz Ağacı - Cem Karaca Am Basim köpük köpük bulut içim disim deniz Am Ben bir ceviz agaciyim Gülhane Parkinda F E Am Budak budak serham serham ihtiyar bir ceviz F E Am Ne sen bunun farkindasin ne polis farkinda Am ) Ben bir ceviz agaciyim Gülhane Parkinda ) 2 Dm E Am ) Ne sen bunun farkindasin ne de polis farkinda ) 2 Am Ben bir ceviz agaciyim Gülhane Parkinda Am Yapraklarim suda balik gibi kivil kivil F E Am Yapraklarim ipek mendil gibi tiril tiril F E Am Kopariver gözlerinin gülüm yasini sil Am ) Ben bir ceviz agaciyim Gülhane Parkinda ) 2 Dm E Am ) Ne sen bunun farkindasin ne de polis farkinda ) 2 Am Yapraklarim ellerimdir tam yüz bin elim var Am Yüz bin elle dokunurum sana Istanbula F E Am Yapraklarim gözlerimdir sasarak bakarim F E Am Yüz bin gözle seyrederim seni Istanbulu F E Am Yüz bin yürek gibi çarpar çarpar yapraklarim Am ) Ben bir ceviz agaciyim Gülhane Parkinda ) 2 Dm E Am ) Ne sen bunun farkindasin ne de polis farkinda ) 2 |
10-14-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Cem Karaca-Cem Karaca Gitar Akorları33 KURŞUN Am C Em Vurun ulan vurun vurun ben kolay ölmem ) 2 kez Am C Em Am Ocakta küllenmiş közüm karnımda sözüm var C Em Haldan bilemem Am C Em Am C Em Babam gözlerini verdi Urfa önünde, üçte kardaşını Am C Em Am C Em Ömrüne doyamamış üç dal parçası, üç nazlı selvi ) 2 kez Am C Em Am Uçlardan tepelerden minarelerden ) Am C Em Am ) 2 kez Kirve, hısım, aşiret çoçukları ) Am C Em Am Fransız kurşununa karşı koyanda Am C Em Am Bıyıkları yeni terlemiş daha benim küçük dayım Nazif C Em Yakışıklı hafif izi var Am C Em Am Vurun kardaş demiş vurun namus günüdür ) 4 kez Am C Em Vurun kardaş demiş vurun ve şaha kaldırmış atını Am C Kirvem hallarımı böyle yaz Em Am Rivayet sanılır belki Am C ) 4 kez Gümlemeler değil bu Em Am Dom dom kurşunu paramparça ağızımdaki |
10-14-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Cem Karaca-Cem Karaca Gitar AkorlarıBEDAVA YAŞIYORUZ İntro (E B A B E) E A B E Bedava yaşıyoruz dostlar bedava A B E Hava bedava bulut bedava B A E Dere tepe bedava yağmur çamur bedava E A B E Bedava yaşıyoruz dostlar bedava E B A E Otomobillerin dışı Sinemaların kapısı E B A E Camekanlar onlar bedava E A B E Peynir ekmek değil ama Acı su bedava E B A E Kelle fiyatına hürriyet Esirlik bedava E A B E Bedava yaşıyoruz dostlar bedava |
10-14-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Cem Karaca-Cem Karaca Gitar AkorlarıBEYAZ ATLI Bm D A Bm Beyaz atlı şimdi geçti buradan Bm D A Bm Süvarisi can evinden vurulumuş Bm D A Bm Çıktım dağlar taşlar gayrı aradan A E D E Beyaz atlının süvarisi yorulmuş yorulmuş yorulmuş E Bm A Bm Çıktım dağlar taşlar gayrı aradan aradan aradan Bm D A Bm Dağlar taşlat bu hasretten eridi Bm D A Bm Yollarımı kara duman bürüdü Bm D A Bm Hak yoluna beyaz atlı yürüdü A E D E Beyaz atlı şimdi geçti buradan buradan buradan Bm D A Bm Elleri elime değmez olaydı Bm D A Bm Gözleri gözümü görmez olaydı Bm D A Bm Bu gönül o gönlü sevmez olaydı A E D E Beyaz atlı şimdi geçti buradan buradan buradan |
|