Öğretmen Analizi Yapmaya Nedersiniz?? |
02-24-2007 | #1 |
ışıl27
|
Öğretmen Analizi Yapmaya Nedersiniz??ARKADAŞLAR BEN BURDA BİR OTURUM AÇIYORUM DEWAMINI SIZ GETIRIN LÜTFENİLKOĞRETIM VE ORTAÖĞRETİM ÖĞRETMENLERİNİ NASIL DEĞERLENDİRİYOSUNUZ??ÖRNEĞİN BİLGİ AÇISINDAN,SOSYAL İLİŞKİ AÇİSINDAN ACABA ÖĞRENCİLERE NE KADAR FAYDALI OLABİLİYORLAR??ESKİ ÖĞRETMENLER WE YENİ MEZUN ÖĞRETMENLER ARASINDA FARK GÖRÜYOMUSUNUZ?BİR YENİ ÖĞRETMEN OLARAK SİZLERE BU SORULARI YÖNELTİYORUMYORUMLARINIZI BEKLİYORUM:)))))) Uyarı sitemizdeki düzeni sağlamak açısından mesajlarda tüm harflerin büyük harfle yazılması yasaktırDikkate alacağınızı umarız |
03-20-2007 | #3 |
jojo'slover
|
ben bir öğrenci olaraktan öğretmenleri çokta ii bulmuyorum ewet bazıları çok ii ve işine saygılı bağlı ama geneli bozuk |
Cevap : Öğretmen Analizi Yapmaya Nedersiniz?? |
05-17-2008 | #4 |
gürsesilknur
|
Cevap : Öğretmen Analizi Yapmaya Nedersiniz??eskiden ögrenciler ögretmenlerden korkarmış ama şimdii ögretmenler ögrencilerden korkuyo ve şimdi oullarda disiplin yok |
05-17-2008 | #5 |
[KAPLAN]
|
Cevap : Öğretmen Analizi Yapmaya Nedersiniz??Fıkra bölümüne uygun bir konu olmamış açıkcası Konunuz daha uygun olacağını düşünülerek serbest foruma taşınmıştır İlginiz için teşekkürler |
05-17-2008 | #6 |
bonsoir
|
Cevap : Öğretmen Analizi Yapmaya Nedersiniz??Şimdiki öğretimi beğenmiyorumÖğrencilerden soru bekliyor öğretmenler konu anlatmak içinDaha Türkiyenin kaç bölgesi var,illeri neler ,hangi bölgedeler onu bile bilmiyorlar23Öğretmenlerede söyleyince şikayetinizi ,öğrenci araştırsın diyorlarCorafya dersinde bunların öğretilmesi gerekir benceBenim 2 oğlum var 4sınıf ve 6sınıfta onlara Türkiye haritasını çizdirip bölgelerimizi öğretiyorum |
05-17-2008 | #7 | |
pesimistt
|
Cevap : Öğretmen Analizi Yapmaya Nedersiniz??Alıntı:
06-03-2008 | #8 |
efobedo
|
Cevap : Öğretmen Analizi Yapmaya Nedersiniz??bazı kardeşlerimizinde dedigi gibi disiplin yok!Ben 6 sınıf öğrencisiyim hocalarımız bisey bilmiyorMesela fen öğretmeniz konuyu anlatmak için bizden birsürü yardım alıyorGidin dershande öğrenin diyorAmam sınıfta dershaneye gidemeyenler var!!!!!
Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım Forumsinsi gerçekten bir aile forumu ahlak ve terbiye dışı hiç bir şey yokBu yüzden bu forumdan ayrılmak istemiyorum Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
|