Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
analizi, nedersiniz, yapmaya, öğretmen

Öğretmen Analizi Yapmaya Nedersiniz??

Eski 02-24-2007   #1
ışıl27

Öğretmen Analizi Yapmaya Nedersiniz??

ARKADAŞLAR BEN BURDA BİR OTURUM AÇIYORUM DEWAMINI SIZ GETIRIN LÜTFENİLKOĞRETIM VE ORTAÖĞRETİM ÖĞRETMENLERİNİ NASIL DEĞERLENDİRİYOSUNUZ??ÖRNEĞİN BİLGİ AÇISINDAN,SOSYAL İLİŞKİ AÇİSINDAN ACABA ÖĞRENCİLERE NE KADAR FAYDALI OLABİLİYORLAR??ESKİ ÖĞRETMENLER WE YENİ MEZUN ÖĞRETMENLER ARASINDA FARK GÖRÜYOMUSUNUZ?BİR YENİ ÖĞRETMEN OLARAK SİZLERE BU SORULARI YÖNELTİYORUMYORUMLARINIZI BEKLİYORUM:))))))

Uyarı sitemizdeki düzeni sağlamak açısından mesajlarda tüm harflerin büyük harfle yazılması yasaktırDikkate alacağınızı umarız

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-28-2007   #2
seda

bence eskisi ğibi bi yönetim yok okullarda disiblin yok
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-20-2007   #3
jojo'slover

ben bir öğrenci olaraktan öğretmenleri çokta ii bulmuyorum ewet bazıları çok ii ve işine saygılı bağlı ama geneli bozuk
Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Öğretmen Analizi Yapmaya Nedersiniz??

Eski 05-17-2008   #4
gürsesilknur

eskiden ögrenciler ögretmenlerden korkarmış ama şimdii
ögretmenler ögrencilerden korkuyo ve şimdi oullarda disiplin yok

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-17-2008   #5
[KAPLAN]

Fıkra bölümüne uygun bir konu olmamış açıkcası Konunuz daha uygun olacağını düşünülerek serbest foruma taşınmıştır

İlginiz için teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-17-2008   #6
bonsoir

Şimdiki öğretimi beğenmiyorumÖğrencilerden soru bekliyor öğretmenler konu anlatmak içinDaha Türkiyenin kaç bölgesi var,illeri neler ,hangi bölgedeler onu bile bilmiyorlar23Öğretmenlerede söyleyince şikayetinizi ,öğrenci araştırsın diyorlarCorafya dersinde bunların öğretilmesi gerekir benceBenim 2 oğlum var 4sınıf ve 6sınıfta onlara Türkiye haritasını çizdirip bölgelerimizi öğretiyorum
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-17-2008   #7
pesimistt

Alıntı:
jojo'slover tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
ben bir öğrenci olaraktan öğretmenleri çokta ii bulmuyorum ewet bazıları çok ii ve işine saygılı bağlı ama geneli bozuk
ewt tamamen katıLıorum!!

Rüyalarıma gel
Umutlarıma gel
Süsle yine

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-03-2008   #8
efobedo

bazı kardeşlerimizinde dedigi gibi disiplin yok!Ben 6 sınıf öğrencisiyim hocalarımız bisey bilmiyorMesela fen öğretmeniz konuyu anlatmak için bizden birsürü yardım alıyorGidin dershande öğrenin diyorAmam sınıfta dershaneye gidemeyenler var!!!!!

Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım Forumsinsi gerçekten bir aile forumu ahlak ve terbiye dışı hiç bir şey yokBu yüzden bu forumdan ayrılmak istemiyorum
Zihnimin derinliklerinde
yaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılı
Onların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com