Ankara Devleri Canlı Oturak Alemi Albüm Tanıtımı |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ankara Devleri Canlı Oturak Alemi Albüm TanıtımıAnkara Devleri Canlı Oturak Alemi Ali Albay – Tren & Vay Dünya Vay & Sözüm Var & Loy Loy & Massey Sincanlı Erkal – Kasabanın Şerifi & Tatarım & Arabası Beş Vites Başkentli Gökhan – Unutma Beni & Sevdiğim Yükselim & Alemci & A Kuzum Umutcan – Havalanma & Dale & Salla Güdüllü Ergün – Elmanın İrisine & Garip & Hacelim Sincanlı Mustafa – Menevşe Koymuşlar & Şinanay & Dilek Ankaralı Volkan – Aldandım & 8 Olur 9 Olur & Gel Gayrı Hüseyin Kağıt – Aklı Kısa & Getir Garson & Ey Sana Diyom |
10-14-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ankara Devleri Canlı Oturak Alemi Albüm TanıtımıNecati Coşkunses - Taksiciler & Elem Nur & Etme Canım Ali Direk - Neşeli & Berivanım & Bağda Limon Ağacı & Elmadağdan Baladan & Kolunda Helke Ayaşlı Serhat - Üsküdar & Yürüyorum & Kar Yolla Ali Özel - Riyakar & Sarı Kız & Yılana Bak Fikret İşlek - Vay Halime & Suçum Sevmek Biliyorum & Bidenem Sen Çok Farklısın 06 Arif - Fidayda & Yıldız & Çözdal Yaşar Armağan - Biri Beni Gözetliyor & Genç Osman & Falı Böyle Küçük Muharrem - Ben Giremem Bahçaya & Atım Arap Saraycıklı Okan - Doymadan Sana & Cimdallı & Yanıyom Ben |
10-14-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ankara Devleri Canlı Oturak Alemi Albüm TanıtımıÇıtır Burhan - Gel Gel & Aman Gözlerim Kan Kokar & ben Bilemedim Özgür Çocuk - Her Yanın Sallanarak & Ektiğini Biçersin & Hanfendi Ankarada Starsın & Salla Sincanlı Fehmi - Ankaranın Efesi & Barak Kızı & Yeter Ömrüm Polatlılı Veyis - Keziban & Bir Dost Buldum Ben Ayaşlı Doğan - Ne Bekliyon Bacından & Sabah Oldu & Şinanarinay Seyhan Ünal - Ahu Sarmış & Doğma Düneş & Dallandım Çubuklu Mustafa - Ayaş Dedikleri & Kavaklar Asmalandı Selocan Yıldız - Harmandan Gel & Ağ Gelin & Pıtı Pıtı Ayaşlı Serdar - Erik Dalı & Lambaya Püf De & Çıraksını Yaksın |
10-14-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ankara Devleri Canlı Oturak Alemi Albüm Tanıtımıüye oldukda müzik inmio eys sağolasınız aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
10-14-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ankara Devleri Canlı Oturak Alemi Albüm Tanıtımıellerinize saglik paylasim icin tsk |
10-14-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ankara Devleri Canlı Oturak Alemi Albüm TanıtımıSagıolun var olun ellerinize saglık Ellerinize saglık bu ancak bukadar olur |
|