|
|
Konu Araçları |
2008, albüm, senfonisi, tanıtımı, türkülerin |
Şa - Türkülerin Senfonisi 2008 Albüm Tanıtımı |
10-15-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Şa - Türkülerin Senfonisi 2008 Albüm Tanıtımı1 Sari Saçi Ela Gözlü Söz & Müzik: Anonim 2 Sular Akar Doldurur Söz & Müzik: Zinnet Sönmez 3 Bastim Da Kirildi Söz & Müzik: Anonim 4 Izzetli Hürmetli Kaynak Kisi: Ali Ekber Çiçek 5 Ey Efendim Söz & Müzik: Erdal Küçükkaya 6 Sen Türkünü Söylerken Söz & Müzik: Sa 7 Ay Galbi Kövrek Söz & Müzik: Anonim 8 Kevengin Yollarinda Söz & Müzik: Anonim 9 Duldalanma Söz & Müzik: Asik Ruhsati 10 Ah Çekip Aleme (Uzun Hava) Kaynak Kisi: Asik Senlik 11 Gün Ola Söz & Müzik: Sa 12 Ben Sen Oldum Söz & Müzik: Sa |
10-15-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Şa - Türkülerin Senfonisi 2008 Albüm TanıtımıAlbüm tanıtımları bölümünün amacı üyelere yeni çıkan yada çıkacak olan albümler konusunda ilgilileri bilgilendirmektir ve hiç bir şekilde (teşekkür edince gelen gizli linkler vb) mp3 linki konuda bulunmiyacaktır Gizli linkler mp3 olarak kabul edilip yazanlar hemen yasaklanacaktır Uymayan lar için Bu Mesaj uyarı sayılıp ikinci bir uyarı yapılmaksızın yasaklanacaklardır, frmsinsinet olarak korsan a KARŞIYIZ İyi Forumlar |
10-15-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Şa - Türkülerin Senfonisi 2008 Albüm TanıtımıTeşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rr rrrr |
10-15-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Şa - Türkülerin Senfonisi 2008 Albüm Tanıtımıteşekkürler arkadaş iner umarım |
10-15-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Şa - Türkülerin Senfonisi 2008 Albüm TanıtımıFrmAciL'de Mp3 Paylaşımı Yapılmadığından dolayı Albümü İndirme Gibi bir durum söz konusu olamaz (: |
|