|
|
Konu Araçları |
2009, albüm, ferdi, koleksiyon, tanıtımı, özbeğen |
Ferdi Özbeğen Koleksiyon 3 Cd 2009 Albüm Tanıtımı |
10-15-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ferdi Özbeğen Koleksiyon 3 Cd 2009 Albüm TanıtımıSANATÇI ADI: Ferdi Özbeğen ALBÜM ADI: Koleksiyon ALBÜM YILI: 2009 ALBÜMDEKİ PARÇALAR: CD 1 / Nice Yıllara (1980): Eskimeyen Dost Söz: Ülkü Aker Müzik: Selami Şahin Kadere Şikayet Söz: Ülkü Aker Müzik: Selami Şahin Tek Satır Mektup Gibi Söz: Ülkü Aker Müzik: Rıfat Şanlıel Hata Söz & Müzik: Sezen Aksu Gündüzüm Karışmış Söz: Ali Tekintüre Müzik: Özer Şenay Susadım Söz: Ülkü Aker, Anonim Sırayla Sırayla Söz: Ülkü Aker, Anonim İşte Bu Bizim Hikayemiz Söz: Ülkü Aker Müzik: Çoşkun Sabah Ağla Halime Söz: Ülkü Aker, Anonim Gidiyorum Gidiyorum Söz & Müzik: Bora Ayanoğlu Sen Varsın Söz: Ülkü Aker, Anonim Sen Bir Yana Söz: Ülkü Aker, Noray Demirci Kadehime Dol Söz: Ülkü Aker, Anonim Kahveyi Kaynatırlar Söz: Anonim CD 2 / Yaşadıkça (1981): Kurumuş Dal Gibiyim Söz: Ülkü Aker Müzik: Elias Zaid Rahbani O Karanlık Gecelerde Söz: Ülkü Aker Müzik: Luigi Tanco Sana Söylüyorum Söz: Ülkü Aker, Anonim Aşkımız Eski Bir Roman Söz: Ahmet Selçuk İlkan Müzik: Ali İhsan Kısaç Yalan Gözlerin Söz & Müzik: Suat Sayın Onun Nikahı Bende Söz: Mehmet Yüzüak Müzik: Rıfat Şanlıel Çok Toysun Söz & Müzik: Rüştü Demirci Dünyanın Bir Ucundan Söz: Ülkü Aker Müzik: İrfan Özbakır Kimbilir Söz: Mehmet Duyar Müzik: Cengiz Özşeker Bu Sensiz İlk Gecem Söz: Ali Tekintüre Müzik: Rıfat Şanlıel Bir Mumdur Söz & Müzik: Mehmet Gıyas Çoşkun Sen Hiç Yaşamamışsın Söz: Mehmet Sedat Ergintuğ Müzik: Selahattin İçli Rabbena Söz: Ülkü Aker Müzik: Farid El Atrache Bravo Söz: Ülkü Aker, Anonim CD 3 / Bir Sır Gibi (1982): Gündüzüm Seninle Söz & Müzik: Suat Sayın Anladımki Dolmamış Çilem Söz & Müzik: Suat Sayın Akşam Olur Gizli Söz: Halil Soyuer Müzik: Suat Sayın Acı Gerçekler Söz: Ali Tekintüre Müzik: Mustafa Sayan Elini Sallasan Söz: Ülkü Aker Müzik: Bouali Mohammed Rahmani Nerdesin Nerde Söz: Ülkü Aker, Anonim Geceler Söz & Müzik: Kemal Gürses Seni Terkedeceğim Söz: Ülkü Aker Müzik: Assy-Monsour Rahbani Yok Yok Yalan Deme Söz: Ülkü Aker Müzik: Atahualpa Yupankqui Dün Gece Seni Andım Söz & Müzik: Anonim Mutlu Ol Yeter Söz: Tahir Peker Müzik: Burhan Bayar Yine Saçlarında Aklar Söz & Müzik: Mustafa Alpagut Sana Ne Dediler Söz & Müzik: Mustafa Alpagut Mihrabım Söz: Turgut Yarkent Müzik: Avni Anıl |
|