Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Müzik Tutkunları > Şarkı Sözleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
akman, sarki, selda, sözü

Dj Akman - Selda Sarki Sözü -

Eski 10-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dj Akman - Selda Sarki Sözü -

Dj Akman - Selda sarki sözü -

Dibi Pop Pop ha saçlarım nasıL haha come ondj+akman yeah hayaller hayaler yeah come ondj+akman yeah diskotek benim yol verin geri çekilin kızlar bilir sebebini ben kimim neyim saçlarımda jöle hugoboss parfümüde üstümde gözlüklerim bucye yakıyor kızları heyy bushi getir bana manitaları bu gece beni kimse durduramaz beni kes sesini ver elini salla belini ateşleniyorum baby tanıdığım çok güzel bir lady adı zeyno ama çok sexi deli ediyor beni içelim bu gece yok mersi piskopattan alın size playboy dersi severim seni güzelim çok güzel gözlerin var şekerim kendin olmasanda fotorafını isterim sen iste seni her sabah beklerim aşk delisi ederim her gece yıldızlarda seni izlerim kusura bakma otumuda çekerim lakin kafa oldu mafiş manita bir bomba gerçek adı selda aslına çok güzel oyunuyor müzikte çok güzelaha bizim evde seni seviyorum baby senin için ölüyorum dinle dinle

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com