Birkaç Ceza Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Birkaç Ceza Şarkı SözleriAb-ı Nafi (Mercan Dede) Önceden ben tektim öncesinde bir melektim Hep önümde bir şua ve nurdu var olan bebektim Her tarafta tarlalar var hep çiçekli ben de ektim Artık suları beklemek gerekti benim için Düşman edinip düşman olmamak gerekti bunun için Ben köstebektim yoktum ortalarda yurdum yerdi Ve saklanırdım en derinde katlanırdım herbi derde Ve herbi çileye* yeryüzündeyim güneş de benle Kamaştı gözlerim bu bedenim hep savaştı Gölgemin arkasında görkemim kaldı Ben bi kuştum artık* güneşle arama perde Geceyle aramız iyiydi bence Kanatlarımdı rüzgar bu gönlümdeyse aşk var Akılsa donmuş Bir yunustum buz tutan denizlerin dibinde suskun Oltalar ve ağlar birer mayın gibi Bir çığlık duydum sanki yapmayın demiş gibi deniz de ağlar Ben bir okyanustum şimdi yağmur oldum orman oldum Bir kuş oldum akrep oldum oğlak oldum yaprak oldum insan oldum Ben de yandım* ben de ağladım bi boşluktaydım Ve ben de toprak oldum |
10-14-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Birkaç Ceza Şarkı SözleriAlaturka Çeşmesi İcraatlerimin hepsi suistimal edilip ihtilal başlatılırsa istila talebi olmaz Ancak iticat talebeleri kabulümüz içtimaya hazır olunuz İstişaredeyim ben iftiraya kapılana istinaden ihtiyarladım Ben ve rapim ihtiyacınızın yüzde yüzünü karşılar rapte cephe kelimesi kesmekte Kıspet kenefini engeller bu nispet olacak hepnize ferinizi kefeninize dikecek Ekleyecek hepinize gösterecek tersten rapi mesken tuttuk sen uyurken Cismen tersten geldik geçtik bu testten ve yelken açtık uçtuk resmen Sol kanattan effyuu pasını verdi kaydım aldı onu çalıma dizdim herkesi tek tek Ayaklarımı kırmaya çalıştılar ben yek başıma yürüdüm hep Tek top oynarım ama bu pek zor bir maç tek başımayım Ben volede vururum bekte sağlam ceza sahasına girdim tekmeyi koydular Hakemden yana zaten ümidim yok çok para gerekir onlar için çokl Ortalıkta topçu çok ve popçu tok ve rock çu yok ve walkie talkie dostluklar b*k kokuyor Neyse golümü atmak için ben yerime geçtim önüme duvar gibi defansı serdiler Ancak ne fayda kaleye döndüm şutumu çektim direkten döndü İkinci pozisyon top gene söndü durdurulamaz atak Söyleyeyim sana bunun sonu şimdiden goldü Alaturka çeşmesinden içtim en dikenli yoldan ben geçtim kader itti yoksa benmi seçtim Med cezir de dünya keşfettim vakti geldi bahsettiğim herşeyin Herşeyi yoluna koymakmı herşey Menşeği belli olmayan herbirşeyin bir bedeli vardır ah beynim |
10-14-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Birkaç Ceza Şarkı SözleriBen Ağlamazken Ben ağlamazken açıldı perde düştü maskem ve ağlamazken dert üşüştü Oldu mesken bana dünya zevk ü sefa içinde kaldım her zaman ben Mengenem bu evren her zaman dar her halukarda kara geçtim Her zaman gülen ben oldum asla bakmadım ki arkama ben emri verdim Onlar yaptılar silahla kimde para var anne onunla güldüm Emme mezara girdim öncem akıllandım sandı nafile Ben ağlamazken her sebeple güldüm insanoğlu kardeşim hep ölmüş Her zaman savaş felaket herbir yerde bana ne beşibiryerde olsun isterim Ben hiçte dalmam derde Ben ağlamazken havada savaşın rüzgarlarımı esiyor acaba Ancak başta söyleyeyim bu sancak devrilmez salıncak koptu Zincirlendi idealizm hep sınırlı kaldı faydasız kararla hep karardı tarlalar Sarayda kaldı naralar değerli oldu mağralar Genç yaşta göz yuman bu yaşama ikinci hak yok Yaş sınırı yok karaca ahmet kapıda bekler rahmet çok Çoğumuz aç ve çoğumuz tok onbinlerce foık ihanet etti ademe Cümle aleme bu rapte isyanım var medcezir var ey ademoğlu nefsimiz köreldi Tospembe bakmadık bu dünyaya ve ecel uykudayken geldi Resmedil ve resmol kansız rap bu tek yol gördüğüm bu herşey hep rol Varsa yoksa petrol kaybeder her despot underground da yektik hem efekttik Renkli dünyamızda yok güneş kaybettik bu hastalıklar epidemik Mikropsa diplomalı bir program işte problem burada akademik hologram Kaç kilogram edebilir bu progressive deneyler hadi ordan andımızmı vardı Karlı yoldan geçmeyi biz seçmedik bu buzlar eriyecektir elbet Bir gün gelir savaşlar aynı tablolarla ağlatır diken ve gül çok ağlamış bu dünya bahçesinde Dağlanır bu gözler barış yalan savaşsa gerçek savaşma gerzek anlaşmış herkes Dayanmış hançer kafanda mavzer önünde panzer mezarsa mahzen Felaketi bir bilsen istemezdin erken vakit gelir melek alır canı ben ağlamazken Ben ağlamazken açıldı perde düştü maskem ve ağlamazken Herkes üzgün herkes elden bir şey gelir diye şşş bekleyişler Haremde curcunam çok hadi naş ben ağlamazken |
10-14-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Birkaç Ceza Şarkı SözleriCeza - Feyz Al Vakit az yada çok nakit al cebe sok para var yada yok filozof dede korkutu ite kaka sorma kitabı bırak orda bu tarihe lanet olsun alakok gibi ol holocausta bi son bana kalsa muson yağmuru yağsın alevinize sönsün savaşınızın şerefi yok şeref o savaşı çoktan terk etti bok koktu çok panik atak oldu bu toplumun oğlu ve kızı gelinim ol kızımı satamadın ananı getir kaynana kaynadı işini bitir nasıl olsa sana karı bol sonu karakol kanı donmuş bi kara dul mahremiyeti yok mahkemeside mi yok acaba bu işin fişini çekip işini bitirin yeter cezası bu rapte birazcık keder kimi tezgah açar biri tezgah kurar kimine çamur atar yada kalpazan olup bok otuna paraları kimi rakının dibine vurup önünü göremez o bi erkek olur takım elbise onun üniforması yarın herkesin delikanlısı körfez kan gölü bunu boş ver röntgen daha ağır basabilir sağduyu yok boşken bile höşgörü kalmadı sen tokken ben tokken ama çoğumuz açken anadolumuz sor çek kara doluydu efe karı zehiri sorma karikatürü bu bu memleketimin ha kendi kendimize gülüyoruz acaba neden gerilim hat safhalarada deliren bir toplumdur ben ki ufuktaki görülen Feyz al bu gerçek korkma sakın ürkme tırsma geri dönme şans var kim özüne dönüp eleştirebilir boşver hepinize iyi akşamlar Bana yazdıklarımın anlamını sormayın yazdıklarım benim zaten anlamım muhafızlarını çek be mahmuzla vurma gazeteci kuyumu kazma hiçim ben niçin rapim var bu sözü niçin ve de ahını almam hiç bi piçin benim için and için rapi saklayın dil uzatanıda biçin ve o bozuk abazanın alemi bitsin bi işi bitiremez oldu o dudağına uçuk konup kulağına küpe ve de ayak olup açın gözünüzü dik durun gözü pek olun kick vurun ben coşarım zafere koşarım akıbetimi boş verin olun siz emin victoru yakın bu ilk turu rapin tepeninin üzerinde pipi gibi tepin bak hadi gerin ve kelime dağları dolu alma eline silahı toplum mahvolur mahvedici varka var mı marka hepsi farklı farklı babaları kanlı haklı kafaları kolpa kastı astı bastı masalına inananı bol kastı beni bu rol yordu beni bu yol olsun varsın ezelden beri mi kastın ekşi sözlükte yazılır kansız yapacak kişi yok yemeğin içine sıçsın deli ben olurum akılı o gidip alsın koşuyorum bana ne ki lan o geri kalsın besle kargayı da gözünü oysun bu gece gelip benim son sözümü duysun aileme dostuma selamlar olsun beni savaşa soktular koşturdum |
10-14-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Birkaç Ceza Şarkı SözleriHolocaust Koyduğum nokta belki son ben bunu bilemem aynı bomb gibi gelir sana belkide aynı ton Dibi delik gelebilir ama aynı fon kendini bilemez montofon ve monoton yaşar Hep alt aynı don anlatırım ben derdimi yalnız eyy biminii microphone Şimdi bana bir bakınız hadi muamelesi kesebilir haas** ve de muhammed ali gibi gelir asi Bana bak beni gör vede öl vasi sesim hep duyulur tepeden bariton Mekanım olabilir her an ozon yanıma gelenin canına girecektir eyy bimini microphone O oo bunu ben bunu sen şunu ben onu sen gülü ben günü sen fenomen olacak dolacak heryer Menemen kıvamı balçık gelemem elemem dostumu göremezsem düşmanın postunu Yere seremezsem rüzgar gibi esemezsem veremezsem kalbimi geri gelemezsem Sen beni bilemedin yüreğimi göremedin kendini bilemedin yamacıma gelemedin Amacına varamadın heryeri karaladın barışıda yaraladın acımadan aldın Rüyalara daldın bal arısı gök karası istanbul kalem harp okulundan çıktı En baba rap işte başına darısı Ma mama microphone unu getirsene bana baksana laklak etme sakın ha sen beni dinle Kelimelerimi kilometrelerce milimetrik hesaplarla yazdım ha İhtiyacınız varmı yardıma hatalı rhymelar fatalrhyme la çatal olur ha yatacaktır yere Bala banacaktır kanacaktır akacaktır rüzgar gibi esecektir geri gelecektir Ceza etnik bir sentezdir bela teknik bir arızadır üç fazdır kanadı kırıktır Taktik kuşkunun oluşumudur şu yaptığım rapteki uçurumdur Bak beni gör hadi kamil ol tepeden tırnağa sen hami ol rap e göz kulak oldum sende ol vede Holocaust u gören insan ol arı gibi uç kartal gibi kon vede sen köle ol yada ben patron Rhymlarım can yakabilir ha pardon eyy biminii microphone şimdi bana bir bakınız hadi Muamelesi kesebilir haas** vede muhammed ali gibi gelir asi bana bak beni gör vede öl vasi Sesim hep duyulur tepeden bariton mekanım olabilir her an ozon Yanıma gelenin canına girecektir eyy bimini microphone Bana bak yo kalbini aç son atak yo muamele pak katarakt yo görünen köy bu dayak sözlerle gelen Kendini nostradamus sanana namus gerekir ceza gibi bir kabus gerekir Fanus gibi g** deliğinize çikita bir muz sokulur bana bir bakınız Akınız underground u kafanıza takınız yakınız aleve veriniz her yeri Holocaust u görünüz gösteriniz işte bu hiphop gösterimiz yo allah rap in cezasını verdi |
10-14-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Birkaç Ceza Şarkı SözleriKalbim* Rapim* Nefretim* Cezam!! Görünmez düsman öldürmekten ben biktim Isim Rap liriklerimle mermi sıktim tiktim Adim Ceza çok kolpa saltanatlar yiktim Sosyal problemlere karsi ben hep disimi siktim Hebenneka kaskaval problemlere karsi ben hep disimi siktim Hebenneka kaskaval seyretti beni yazdi çizdi Yarim akilla kiçi açikta kalmis besbelli Buna dikkat et çocuk Galaksilere uzanan aklim seni bana hayran etti Alt üst etti beynini Dün bugün ve yarin aç karinla Yalin ayakla gezen gözmezden gelinmez Perspektifimde her zaman dilimde taslama Panik yaratacak sistematik programlar isim degil Bende hersey ortada Siz mikroorganizma ben ise nemrut dag Mikrofon dogrultusunda çizilmis ince bir hat Hakikati bende tat Kalbim Rapim Nefretim Ceza'm Sah ve mat Kalbim Rapim Nefretim Cezam sah ve mat Samimi görünmek yapmacik gülüsle olmaz Sapitti insanoglu cehenneme ilgi var gibi Duvar dibi kimisi için cennetin ta kendisi Arada bul arada bir görünen sevgiyi Içimdeki körelmis sevgiler neredeler? Yiktilar hayalleri rapimle kaldim basbasa Namusum gibi bir kiliç gibi padisah gibi Arkadas gibi ödev gibi benim gibi Bir ben bir Allah bilir su beynimi Dönenleri içindeki olup bitenleri bu dengeyi Wack Mc'ler anlamaz ki laflarimi saygi ve baris Nerede kaldi hey hat! Bos bir yakaris Bütün gerçegi dile getirmek içimden gelen Zengini yoksulu ve aradaki uçurum Taraf tutmus yorum emek emmis hortum Garip kalmis toplum binbir türlü sorun Dikkat etmenin zamani geldi Rap'le Çözüldü çok dügüm Hiphop Anahtar iste Lyriclerimde Rhymelarimda Flowlarimda örnek Gerisi size kalmis yani gerçek görmek Kalbim Rapim Nefretim Cezam sah ve mat |
10-14-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Birkaç Ceza Şarkı SözleriMed Cezir Şair olmak isteyen bir gezgin Yaşama hevesi kalmamış bir bezgin Bezirganın önde gideni zengin Rengi kalmamış ki kiminin Engin denizde lodosa yakalanan bir gemicinin Yaşamı hep çetin* ****netin de sınırı var beyim Kimisinin mutluluğu bir resim* kimisininki dört mevsim Kelebeğin ömrüne bedel bir geleceğin Getirecek hediyesi nedir ki ? bilemedim Vay haline elekte elenenin Hayata ağlamaklı başlayan bu insanoğlu gördü geleceği Bir dilim ekmeğin sonunda bedelinin de alınacak olması gibi Düşünenin Düşenin de dostu olmamış ki batanın olsun Müttefik de belli değil ittifak da Mutlak mücadele kazanmak* zafere koşmak Yenilince ağlamak* yenmek için hile yapmak Her sonuçta pay kapmak dünya kuralı olmuş Taştan bozma kalplerse hep kanla dolmuş _________ [nakarat] Kanadımı kırdılar uçamadım anne Savaşa soktular koşturdum Kalbini açamayan herkesin aklına Eğriyi doğruyu ben soktum Sonbaharda dökülen yapraktım İlkbaharda geri geldim ben Aileme dostuma selamlar olsun Gökkuşağındaki bir rengim ben Kanadımı kırdılar uçamadım anne Savaşa soktular koşturdum Kalbini açamayan herkesin aklına Eğriyi doğruyu ben soktum Sonbaharda dökülen yapraktım İlkbaharda geri geldim ben Aileme dostuma selamlar olsun Yağmur sonrası güneşim ben --------- Zamanda yolculuk beyinde meşgul edebilir Fakat objektif olmaz Zararı yoktur yararı olmadığı gibi Benliğinde kaybedilen her şey Benliğinde kaybedilen her şey Hesap masasında olabilir yalnızken Utanma aç kalbini gir topluma Göster haydi kendini ve ´buradayım´ de ! Savaşı kaybetme yürüme geriye* dönme Bak ve ileriye ilerle Hisset deliğe düşme* dönme deliye Karaya boyanan adamın boynuna ilmeği geçiren cellat'a Biçare lanet - hayalet olana dek Beklemek mi gerek acep ? Çarkı dönmemiş ki feleğin gözünün yaşına baksın Gözümün yaşını alsın Kanımı canımı alsın ancak canımı yakmasın Azap çeken gönüllere* kül olan tüm kalplere yağmur yağsın Kalp dağlayan tüm eller kalpleriyle dağlansın Kalp karalayanlar yansın [nakarat] Koşturmak boş durmaktan iyidir Boş durmak boş koşmaktan yararlı Hoş tutmak gönlü* yas tutmaktan çok zormuş Yaşlanmak her dökülen yaprağın arkasından ağlamak gibidir Hayatta erkeN emeklilik seçim değildir* kadere bağlıdır Yazgıdır Hayat ince bir çizgi* narin bir çalgıdır Yüzlerce yıL emek veren insanin Hasat zamanı ölü tohumları mıdır? Her güne yeni umutlarla açılan gözler Yalanlarla aldatılan gözler Dolanlarla ağlatılan gözler Bir güzel sözle güler Akıtılan her damla ter yok oluşu engeller Negatif değillerse* art niyetli değillerse eğer* bu böyle Devam eder Dilediğim her şey olmuyor Çabalar bazen çok nafile Nargilenin dumanına benzer hayallerim Sadece beni zehirler ve uçup gider Kafileler gibidir insanlar Bazen seni seyreder giderler Herkes kendine paha biçmiş Bende karşılıksız bir çek Emeklerim dostluktan yana* ama olmuyor ! Anneme sordum niçin böyle ??? Ama baktım o da ağlıyor |
10-14-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Birkaç Ceza Şarkı SözleriMürekkep Doldurdum NAKARAT: SIREN MI YOKSA MÜZIK MI ÇALAN IREM BAHÇESINDE KAÇTI TREN BAK DOLDURDUM MÜREKKEBIMI KALEMIMLE DAGLARI SOLDURDUM BEN GENE DE YETMEZ OKYANUSLAR BENIM RAPIME PAHA BIÇEMEZ HIÇ BI NAMIÇ ÖLDÜRDÜN GÜLLERIN HEPSINI INSANLARI BÖLDÜRDÜN 158 BOYU VE BIRAZ CADALOZ BIRAZ MEGALOMAN VE DE HER HAREKETI BI POZ ONA SEVGI FUCK IT ONA SAYGI FUCK OFF PILAVI YEMIS PAPAZ ÖTEKI ADI PAÇOZ LOLIPOPUM HIÇ YAKISMAMIS O AGZINA EGER ISTIYOSAN LOLIPOP AÇ HADI O AGZINI KIZIM BOSUNA KONUSMA KIMSE SIKLEMEZ VAAZINI RAPIN YETEBILECEKSE HADI KES AVAZIMI TECHNO TRANCE CIYDIN ESKIDEN RAPI BEN DINLEMEM DERDIN EVVELDEN SIMDI YAPTIN AMA OLMAMIS BUNALIM OLSAN DA YETMEZ NE GELIR ELDEN KELALAKA SÖZLERIN AYRI BI TELDEN ÇALAR SENDE OYNARSIN HASPAM ON BIN TRACK YAPSANDA NAFILE BIR KELIMESINI *****E BILE TAKMAM DÜS YERE KALKMA LAF ETME BE BOS YERE ÇIK DELIK KAÇ SENI SEVMEDIM HIÇ ONLINE KRALIÇESI OLDU ENTEL GEÇINEN ANTENSIN ARTI BIÇTIM BEN HER YERI HASAT ZAMANI SANA INANANLARIN HEPSI GERIZEKALI SEN SALAK BI FILOZOF BEY OLSA HETÖRÖF TAMAM BI SEN HERSEY BEN BI HIÇ (NAKARAT) CEZA ESKIDENDI SANA RAPI ÖGRETENDI BANA BI NUMARA DERDIN VE SANA HERKES BI NUMARA BÜYÜK GELDI VE SATTINALNIM AÇIK ÖNÜMDEN O KIÇI KIRIGI ÇEK KILICI KAFANA YEMEDEN ÖNCE EVINE DÖN VE BÖYLE BÖYLE RAP YAP AYNI BÖYLE RAVI SHANKAR KALKSA DUYSA SENI ÖYLE BÖYLE DEGIL EVIRE ÇEVIRE SÖYLE SÖYLE BI BOKA BENZEMEZ YAPTIGIN HIÇ BI IS BU SIZE ILK DISS IM BELKI DE SON BU SIZEDE BAGLI BARAK BABADAN ALDIM BU GECE FEYZI VE NEYZENLE ÇOSTUM SENIN DIBIN RAPINDEN DAHADA DERIN SENIN KIÇIN BASIN OYNAR AMA DILIN DEGIL VE DE GÜCÜ YETEN SAYAR GÜCÜ YETTIGIN KÖPEK BELLI DEGIL KURT BELLI DEGIL ALBÜMÜ SATTIRAN MÜZIK OLSA ADAM BELLI DEGIL RAP BELLI DEGIL YAZDIKLARININ BIR ANLAMI OLSA SÖZ BELLI DEGIL KELAM BELLI DEGIL SALDIM KENDIMI BU GECE DOLUNAY VAR KENDIME YAZANIM BEN HER YANIM EFKAR KALBIME DAIM SAPLANIR OKLAR HARD BELLI DEGIL HASIM BELLI DEGIL (NAKARAT) ÇENE GENE BASKA SIKLE GERDEKDE GENE BENI TASLA PUSLA YERMEKTE KENEFE BILE SIÇAMAZ BU BI GERÇEKDEANAMA KÜFÜRÜ SÖVDÜ O BI ERKEK MI BENIM IÇIN HAVADA ORTA PARMAKLAR GÖREN ADAM SANAR HEPSI YAVSAKLAR SON KALENDERI CEZA SIZI PAKLAR ZEVK Ü SEFA SIZIN UÇUN ALÇAKLAR NE HUKUK NE HAK NE TERAZINIZ VAR NE GÖZDE NIZAM VAR HEPSI HARAMI VURURDA KAZMAYI KENDINE KABADAYI DÜSERDE KALKMAZ YOK KI MECALI ELI KOLU BAGLI BU DERVISIN DAIM YOLU UZUN OLSADA ULASIR SALIM RAP DEGIL****** BENIM IÇIN AYIN ADAM OLANA YETER SIMDIKI ALIM |
10-14-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Birkaç Ceza Şarkı SözleriNeyim Var Ki (feat Sagopa Kajmer) Bir bahçemiz var; Bir taraf çiçekli* bir tarafsa çöl Bir tarafta gökkuşağı* öbür tarafsa çöl Sınırda kalmışlardanız biz Hep sınıfta kalmışlardan çok uzaktayız; Sıkıntı çekmişlere yakın bir yerde Çölde kazanılan zaferler; Hepsi kanla yazılır Ahmak olmasaydın insan; Tüm zaferler dostça kazanılırdı Her gün doğumundan her gün batımına* Her geceden gündüze işlenen bir suç var Her bir yerde bahçemiz var Cümle derde ol deva diye dua ederdi günde bin defa Fayda yok! Bu çok fena Çare yok! Bu bir bela Sanki yoktu basta Hepsi kalsın Alemimde Sagopa ve Ceza* Rap için bir pranga İlham perilerim* Yorgun ellerim Ve miskin armağan düşüncemin Yanında bir emanetim bu bedene (zor) Yıllarım bir yetki verdi; Etki tepki oldu Kendimin hudutlarında bir çiçektim* mordum Onca tarla doldum Bir şafaktim; Askerin duvarda yırttığı bir takvim yaprağında Geri kalan umut rakamlar oldum İstediğim yerdeyim 1-2 dakika verin bu adama konuşamaz Dilim tutuldu Fincan kahvem hatrına saydım Bir yudumluk aşkım deli sarhoş Komplo orduların gardiyanları Neyim var ki raptan gari? Fincan kahvem hatrına saydım Bir yudumluk aşkım deli sarhoş Komplo orduların gardiyanları Neyim var ki raptan gari? Akar sular bu bahçelerde Kurtulur zebanilerden Akmayan suyu bile çölde Çesmeler var her bir yerde; bul! Olmaya çalış bir kul! İstediğimiz yekte sulh! Olmasın altımda çul! Olmasın param ve pul! Genede gül bir kez be! Bir kere gül be! Senede bir de olsa* Gül bu çölde yeşerir elbet Sabah biter ve biz de Sınırın ortasında kaybolup gider de Sözlerimizi ve rapimizi Miras bırakırız yeter! Ey rapin sebepsiz anlamı! Damarlarımda gezine dur Şakaklarimda kan birikmiş* Ben bir cümlelik bir nokta değilim! Şiirlerimle gömülecek adım Satırlarim ve geçmişim* Tokat izlerim (Ceza - anlat) Ellerimde karakalem* Kara gözüm seyirde Yollarımda yolunu gözlediğim bir yolcu Mağlubum Yaradan Allah'ım! Gençliğime mahcubum Oyuncak bir tabanca elime hakim oldu* Çok alıştım Ben bugünde yaşıyorum; Yarında meçhulüm Bin yasak ve bin cezayla ilelebet mi yaşıyorum? Bir bal olsam* damlasam Bu yeryüzünde bir kalbim* nefretim Ve var olan bin cezam Fincan kahvem hatrına saydım Bir yudumluk aşkım deli sarhoş Komplo orduların gardiyanları Neyim var ki raptan gari? Fincan kahvem hatrına saydım Bir yudumluk aşkım deli sarhoş Komplo orduların gardiyanları Neyim var ki raptan gari? |
10-14-2012 | #10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Birkaç Ceza Şarkı SözleriPanorama Harem Bu hayra alamet olmayan crack Sizin için bu türküler pespaye hale gelmiş Sayfalarsa isyanlarda Mantıklı cümleler biraraya gelememiş Revizyonlerler bu pervasız isteyişler Sizin eseriniz 'Kasımda Aşk Bir Başka' Şu anda Proleter den kulagına titreşimler İmitasyon vaadler hepsi sizden Ve Mikrofona haram kusan bu çiftin Sorununa zehirli zemzem Veren dervişlerden ölen verdi geçti Ölmek bile parayla Parayla satınalınan bu topraga gömülmek haram Yaran derin tamam kanar Yarım kalan kalan sabır taşında istenir zaman Kayan bir yıldız atmosferde bendim Sistem etkilendi sistem ertelendi bizden Gelen fikirler (Yeah) Yararsız teori çünkü Siyah çiçekler çoksa eger Korkum ölümün günüdür Günahla ekilen tohum Kabusla ekilen toplum Ne yaptınız bu gençlik için ha? Faniyle övünün Dövündük her ölümün her yenilginin ardından Alınan ders ne ? Kader bela başımdan eksik olmaz Balık mı başta koktu yoksa balıgın başı mı koktu ? Balıgın başına geleni pişmiş aşına bak da gör Her kelimenin sonumudur asitli mide? İçinde bok taşır bu insan söyle Kime niyet kime kısmet Kime niye namzet? Bekler benden aman Sahte gülüş Ifaden Mimiklerin Kuvvet Mira vahadaki sarayın lirikleri Hepsi çalışacak hepsi başaracak bu bebeklerin |
10-14-2012 | #11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Birkaç Ceza Şarkı SözleriRapstar Türk lokumundan yer misin bu rapstarın derbisi ve de hiç kan akıtmaz* mermisi Beni görebilecekmisin abisi herkes piyasada bir ben eksik bir popstardanda neyim eksik Sizi bilmem bence fazlam akıldır hadi kalkta bak lan nerede kaldı bak nam şöhret ve şan Dersi olmaz sıra herkese gelecek gibi önce mikrofonu tutmayı öğrenmeli bunu bilmeli Herkes birşey zannetmeli seni beni deli gibi görebilir ama yenemezsin Bana geri dönebilir ama gidemezsin ben pabuç bırakmam eğer ben bir rapstarsam Limuzin bol para süpermodeller hem popüler hem sansasyonel hm boş ver abi kalsın İyiki bir popstar olmadın birdenbire kendini bozacaktın İçki sınırsız etmiş arsız bunu ben bilemem Sen bulacaksın her biri birbiri ardına hırgür vırvır hergün dayanamadım Eskiden erkekmiş tanıyamadım siz bize getirin biz karalayalım Dikkat et bu rapin faslı mikrop kapma dilim paslı Patlak clublar beni kastı bu çatlak seslere suikastti bu Benim üstüme gelmeyin artık yeni bilim olacak hiphop Bunu görmezden geleceksen eksenin etrafında dön sen dengen bozulur sersem Yere serilecek her flowunuz aynen yengen televizyon dizi karakterlerimi adam edecek bizleri Roketle atmadılar beni doğuştan bir yıldızdım basamakları tek tek çıktım Umrumda değilki star olmak basın bak bu yeni basım yeni bir nazım becerebilen Çok yok çok detone ve çok fazla cover var sorsan işi bilen onlar anırmakla rap yada rock olmaz Yapılan hatalara hep bir ört pas en korktuğumdu benim O üç faz ve tek pasla yenebilen bir cambazdım her yalana bak bu gönül inanmaz Nakarat Hala meclisim ala ben bulamıyorum hiç mana ala olan bu raptir bu duyduğun rapte tekdir Anlamadıysan yuh sana bu sesle bence git ve top sektir Mecazi anlamlar kötektir nam ı diğer ben ceza --->: Bİrkaç CEza Şarkı SÖzlerİ frmacil sayfa 2iki --->: Bİrkaç CEza Şarkı SÖzlerİ |
10-14-2012 | #12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Birkaç Ceza Şarkı SözleriSabah Bastı Geceyi Savaş genemi kekeme oldum bak bu vakit alır var bir makinalım Savaş yakınsa akıl aklımda buradadır biz sakınalım barışa çare bakınalım Çok hasta o kanı akıtanın hesabı çoksa nakit alın pardon şu camı kapatalım Bu çok soğuk bir dünya napalım biz patron üşümüş ortadoğudan yakıt alın İyice kanıda akıtalım ki izimiz olsun kahrolun savaş bir sayfa kapatalım Yoksa bizde yakılalım düşman hep markajımda sizde yakın alın hoop terörü yakın atın Ceza adım ve acı tadım bir miğfer bir a bol mermi ve tüfek alın Fakat ölen her masum çocuk içinse kına yakın bana bakın lan şimdi savaşı çizdim karaladım Koca bir dünya paraladın iki seferde yaraladın hiçbir işede yaramadın çocuklar öldü kaldı Hep sakat sorumluları paravanın sen arkasınamı sakladın Back im ve track yaratır stres cut yap son anda kurtulur bu protest rap lordu Funk rock jazz punk önemlimi liriklerin peşindeyim ben anlam müzik ve banşı istemekteyim Bu hergün olmasaydı çocuklar hergün ölmeseydi mayınlı tarlalarda hep açardı Çocuklar hep saçardı güngebün çiçek bu dil benim bu rap yetermi banşa Çekilmiş her bir film savaş dolu çocuklara kalaşnikof ve çikolata Al capone yada militan olma evlat hadi banşa doğru koş Nafile uçurum olmuş belki koprü olabilir yıkılmamışsa geçebilirsin hepsi boş Yavaş gelme üstüme savaş bitse belkide bu dil kururmu sence ha çocuklar ölmesin savaşta Savaş denen şey biraz yavaşla adil hedefi doğru seç hepsi çok saçma Sabah bastı geceme ak savaş faslı genemi ah Bu beat çenemi kastı bak rutin bir saldırımı bu Mikrofondaki bu dil benim bu rap yetermi banşa Çekilmiş her bir film savaş dolu çocuklara |
10-14-2012 | #13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Birkaç Ceza Şarkı SözleriTamam Canimi verene dek mi savasacagim ben acaba? Gözümün icine bakiniz Araba pesinde kosana* merhaba* ne demek istedim ben anla Kaderi geriye cevireceksen* haydi gel cevirde Anamin gözüne yaslar inmesin* bu yagmur dinmesin Yalanci kazanamazki savasi ****** respect Kompleksli ruhlara selamlar olsun Ceza- mikrofonunu acti* nefretini bir döktüki* sen sorma Dövünen kalplere yan vurma Istanbul deme* su anda Stokholm World Wide Connect* jow Jo burasi poligon Akil fikir dolu 3 MC* sanma holigon ****** pekisecek bu dostluk* Bosporus-Stokholm Bombayaj weak MCs Uzak mi kaldi kalbim acaba yarina acana kapiyi Ne demek istedigimi sen bir anlarsin* birde Nefret* Fjärde Världen Anladin mi derdimi? Herzaman gerceklerle [Fjärde Världen] 'linka sinade linka pinade linka fina svadenaf de quinade lane türktas harekenintequit de valetod de halefor [Ceza] Kalbim Rapim Nefretim Cezam |
10-14-2012 | #14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Birkaç Ceza Şarkı Sözleri3 Atlı 7 Katlı Bir adam ormanda başka bir ayıya rastlar Uzaktan akraba çıkar ve biraz laflarlar Güneş süzüldükçe aşağıya boynuzları parlar Taşağıyla oynar o bir ------ ve küstah Ne desek bu garibe büyücü bu -------- Ağzına pelesenk vurmayı mı denesek Yada günaha girme biz hurmayımı yesek Ayı bey akıllanmaz daha ayısı gelecek Kaldı karanlık mağarada bir başına ------ yedi tekme o yağlı kıçına Başına ye puşt kendi elini zik Yaşın olmuş artık kırk Beynin yok yerinde Benim kuşum öttü diye kıl döndü götünde Ucuzluktan aldım seni gördüm eminönünde Benden istemişti sıçtım senin evin önünde Osurunca yıkarsın dağları koca götünle Son gül iyi gül hadi kahpe gül Yüzüme bakta konuş sen yarım sandavüç İradenin sınırı travestiye denk hoşt Kalitenin hası bu hasımı sen olan puşt Kaşınır senin gibi bi çoğu ve elirderse Kalır başıma niye çünkü benim evin delisi Akıl başa gelmez çünkü bu bana ters Sakındıkça geldi dert belki buda biter Önemin neki senin için boşver yolumu kes Kesebilirsen gücün yeter ise burdayım gel Çükünü keserim ama kafanı geçerim es Sen hani pişi gibi piştin lan et hadi pes |
10-14-2012 | #15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Birkaç Ceza Şarkı SözleriAcapella Göz*gez*arpacık apaçık görünen bir manzara bunu kastetmedim ama nişan al ateş toplumdaki yeni boş felsefe Kovboy gibi yaşamaksa amaç gidin america sizi bekler dilediğinizden fazla şiddet ve cinnet paranoyalar kaos ve hiddet Rap american markasıysa*cep telefonunuz ve pantolonunuz*american vari dizileriniz hepiniz sex andy city'desiniz |
|