Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
home, mağazası, perde, samsun, verdi

Verdi Home Perde Samsun Mağazası

Eski 10-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Verdi Home konsept mağazası Samsun da açıldı Açılışa Tanrıverdi holding yöneticileri ve seçkin davetliler katıldı

Samsun Verdihome konsept mağazasının açılışına katılanlar arasında Tetsiad başkanı ve Tanrıverdi yönkurlbaşk

Recep Tanrıverdi, İbrahim Tanrıverdi, Samsun Büyük şehir belediye başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve Bayındırlık ve iskan bakanı Mustafa Demir katıldı

Samsun Verdihome mağaza işletmecisi ve yöneticisi Kadir Yıldız " Bu özel günümüzde bizleri yanlız bırakmayan misafirlerimize teşekkür ediyorum Samsuna yakışan kaliteli bir ev tekstili konsept mağazası açtık Hepimize hayırlı olsun" dedi

Verdihome Showroom`larda; perdelik tül, perdelik kumaş, perde aksesuarları, masa örtüleri, pike takımları, nevresim, yatak örtüleri ve döşemelik kumaş ürün grupları bulunuyor

Verdihome ve Tanrıverdi YönKur Başkanı Recep Tanrıverdi Türkiye genelinde Verdihome mağazaları açmaya devam edeceklerini söyledi

Verdi Home İstanbul Merkez Mağazamıza

(0212) 528 69 69 No lu Telefon Numarasından ve (0212) 528 85 72 No lu Faks Numarasından Ulaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com