![]() |
Yaşanmış Hikayeler |
![]() |
![]() |
#1 |
TiFus
|
Yaşanmış HikayelerRomantik , Arkadaşlık , Duygusal Vb ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Yaşanmış Hikayeler |
![]() |
![]() |
#2 |
TiFus
|
![]() Cevap : Yaşanmış HikayelerLiseye ilk başladımda birisiyle tanıştım o kadar masum o kadar tatlıydı ki ona çok baglandım o benden bende ondan hoşlanıyoduk ama çıkmıyoduk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
TiFus
|
![]() Cevap : Yaşanmış HikayelerBir genç küçük yaşta kan davası sebebiyle babasını kaybetmiş ve ailesi tarafından yıllarca intikamını alması öğütleriyle büyütülmüş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
TiFus
|
![]() Cevap : Yaşanmış Hikayelerben daha 12yaşımdaydım onu ilk gördüğümde bir anda aşık oldum onun mavi gözlerine ve ilk tatışmamız tartışmayla başladı ve sonra cıkmaya başladık cok sevdim onu asker zamanı geliyordu içim acımaya başlamıştı nasıl dayanıcaktim 15ay ama askere gidip gelmişti ve ilişkimiz devam ediyordu hiç unutmam bir cumartesi beni aradı aşkım buşuşalımmı dedi tamm aşkım dedim buluştuk yemeğe gittik gezdk eve bıraktı beni ertesi gün balkona cıktım bir baktım bir araba bu aşkımın arabasıydı ama süslenmiş düğün ar abası bir baktim mavişim içinde takım elbiseli evleniyoruz yazmış arabanın arkasına yıkıldımmmm o an bayılmışım annem içeri taşıdı aradan biraz zaman geçti kalktım hemen u olamaz dedim inanmam dedim cıktım en yakın evimize olan düğün salonuna gittim baktım aşkım herşeyim oyun oynuyordu ortada kızı gördüm yıkıldım allahım dedim al bu canımı dedim ve cıktım salondan aradım evlendinmi dedim o gece evet dedi birdaha beni arama sakın dedi yıkıldım keşke ölseydim o lafları duymasaydım ve aradan 2sene geçti ama hala onu cok seviyorum deli gibi aşığım duydum ki cocuğu olucakmış nediyi allah mutlu etsin arada msj atıyorum ve araıp sesini duyuyorum onu hala 12yaşımdaki gibi seviyorum ben 20 yaşıma girdim şuanda başkasıyla beraberim ama aşk yok sadce mavişimi untmak istediğim ama şu yazıyı yazarken anladım ölsemde onu cok seveceğim HERŞEYİM DENİZ GÖZLÜ SEVGİLİM BENİM |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
TiFus
|
![]() Cevap : Yaşanmış Hikayelerbn daha 5 sınıftaydım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -bn onu sevmiyorum dalga geçiyorum zaten ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
TiFus
|
![]() Cevap : Yaşanmış HikayelerYaşlı bir kadın bankadan aldığı emekli maaşını hızlıca çantasına koydu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
TiFus
|
![]() Cevap : Yaşanmış HikayelerKayseri ![]() ![]() ![]() ![]() Ya bir gün bu allı gelini , bu pullu gelini al basarsa ? Ya bir gün uyanırsa derin uykulardan ? Ya bir gün patlarsa ? Kıpkızıl lavlar altında kalırsa koca kent? Kıpkızıl lavlar , bu şehrin geniş caddelerini sular seller gibi basarsa ? Kıyametler koparsa zümrüt rengi vadilerde ![]() ![]() Hiç dert değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() En büyük tufan şemşamer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi yasak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yamyam bekir , işte bu yasağı çiğniyordu kenar mahallenin birinde ve dibi çıkmaz , dar bir sokağın içindeki , toprak damlı evinin avlusunda ![]() ![]() Gazete kağıtlarından yaptığı , biraz küçük , biraz büyük külahların içini doldurup, ağzını kapatırken burnundan soluyordu adeta ; “Sana mı düştü şemşameri yasaklamak ? Kime ne zararı var bunun ? Sen biliyor musun kaç kişi ekmek yiyor bunun sırtından ? Yerleri kirletiyormuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Onunla aynı işi yapmaya çalışan Fadime öfkeli bir sesle ; “ He ya ! Başka işin gücün yok mu senin de başkasının ekmeğiyle oynayıp duruyorsun ? Oy zamanı gelince tilkiler gibi dört dönüyorsun etrafta “ dedi ![]() ![]() ![]() ![]() Bakışları bir ara Fadime’nin çarpuk çurpuk yaptığı külahlara takıldı ![]() - Kız nasıl yapıyorsun öyle ? - Daha nasıl yapacağım ? Yapıyorum işte - Kız öyle külah mı yapılır salak ![]() ![]() Fadime kızdı bu söze “ Aman ne bileyim ben külah mülah yapmasını ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “ Şemşameri çok fazla koyuyorsun külahlara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yirmi senelik koca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eh ! ara sıra dayak da yese , kötek de yese Yamyam Bekir helalı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Seni imansız seni ![]() ![]() ![]() ![]() halinden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Elleri kırılsın inşallah ! - Yedikleri boğazında , yemedikleri yanında ![]() ![]() - Boğazlarına dursun inşallah ! - Bir giydiğini bir daha giymez bunlar ![]() ![]() bunlar ![]() - Kulaklarına kurşun akar inşallah - Ulan şemşamer bizim nimetimiz ![]() ![]() - Şemşamer kadar başına taş düşsün inşallah Yamyam Bekir kaldırıp başını Fadimeye baktı ve için için gülmeye başladı ; - Kız deli ! Şemşamer kadar taş düşse ne yapar adama ? Söyleyeceksen iyi bir şey söyle bari - Aman ben sinirimden ne dediğimi biliyor muyum ki ![]() ![]() Epey külah yapmıştı Fadime ![]() çiçeği ile doldurmuştu ![]() ![]() ![]() El arabasının altındaki zulaya özenle yerleştirirken konuştu Fadime; - Yanlışlık manlışlık yapıp da yirmibeşliğin yerine ellilik verme ha ! - Delimiyim kız ben ? Niye vereyim ki ? - Olur ya ! üstünü iyice ört de çarşı ağaları görmesin ![]() - Görmezler ,görmezler ![]() ![]() - Gözleri kör olsun inşallah ! - Olsun kız Fadime ![]() ![]() Yamyam Bekir , el arabasının üstünde bulunan , adet yerini bulsun cinsinden konulmuş fındık , fıstık ,kabak çekirdeği , leblebi ,gibi kuru yemişleri şöyle gelişi güzel düzenledikten sonra fadimeye ; “ Fadime, belli oluyor mu kız şemşamer külahları “ diye sordu ![]() ![]() ![]() ![]() Yamyam Bekir , terazinin gözlerinin bir güzel temizledikten sonra baktı karısına ; - Fadime ! Kız iyi de ne deyip satacağım ben şemşameri ? Millet ne bilsin çuvalın altındakini ? - He ya ! Doğru valla ![]() ![]() Yamyam , düşündü , taşındı , kaşındı bir şey bulamadı ![]() bana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Allah canını almaya emi ![]() da şemşamer satıyorsun ? - Şimdi elimin tersiyle çarparsam ![]() ![]() - “ İyisi var “ de ![]() ![]() ![]() - Aferim kız Fadime ![]() ![]() - Benim kafam her zaman iyi çalışır ya ! sen vura vura kafa mı koydun bende ![]() ![]() Yamyam Bekir güldü bu söze ![]() - Hadi ordan kör Seyit’in , pasaklı kızı ![]() ![]() - Sen kimin oğlusun ki ? Otur da kendine bak ![]() - Gözüne dizine dursun kız Fadime ![]() ![]() - Doğru ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yamyam , Fadimeye ters ters bakarken , bir yandan da bu dibi çıkmaz sokağın bozuk parke taşları üstünde el arabasını itelemeye çalışıyordu ![]() ![]() ![]() ![]() Çarşıya çıktığında onu tanıyan birkaç esnaf , dükkanlarının önünden seslendi ; - Bekir Ağa ![]() ![]() ![]() - Bekir Ağa sen de mi sosyete işine döndün ? - Hah ! şöyle arkadaş ![]() ![]() - İlle de şemşamer , ille de şemşamer ![]() ![]() Bekir ağa el arabasını durdurdu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Çaktırmadan cebine koy ![]() - Tamam tamam ![]() ![]() - Allahını , kitabını seversen hiç kimseye bir şey söyleme ![]() ![]() hepsi birden dolmasınlar arabanın başına ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adam , Yamyam Bekire ; “ Merak etme “ dedi ![]() “ İyisi var iyisi ![]() ![]() ![]() Şifre bu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Niye ? niyesi var mı ? işin ucunda para cezası var , malını kaptırmak var , belki hapis cezası bile var ![]() ![]() ![]() ![]() Yamyam Bekir , başka bir sokağa düştüğü zaman , yine bildik , tanıdık ,ayakkabıcı , tuhafiyeci , elbiseci gibi esnaflara gidiyor, onlara sır verir gibi zulada iyisinin olduğunu söylüyor , hatta el arabasının başına gelip dikkat çekmesinler diye şemşamer paketlerini kendisi götürüyordu ![]() ![]() Bazen yirmibeşlik ![]() ![]() Bazen ellilik ![]() ![]() Çoğu zaman da yüzlük şemşamer paketleri ya da Fadimenin kınalı , küt parmaklarıyla , bilmem hangi seneden kalmış gazete kağıtlarından yaptığı , yamru yumru külahlar ![]() ![]() İşin garibi o zamana kadar el arabasının üstüne özenle yerleştirilmiş , ne tuzlu , tuzsuz fıstık içine , ne çifte kavrulmuş leblebiye , ne açıkta satılması yasak olan kuru üzüm çeşitlerine , ne de pahalı fındık içine alıcı çıkmıştı ![]() ![]() ![]() Varsa yoksa çıt , çıt ,çıt , tuuu ![]() ![]() Eğer belediye meclisinin meret diye yasakladığı şemşamer olmasın , durumu kötüydü Yamyam’ın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arz talep meselesi mi desek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Erciyes’deki kar’ın azalıp azalmadığına bakarak kırık leblebi mi yenir ? Şimdi çarşılar , pazarlar , caddeler , sokaklar pırıl pırılmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İlle de şemşamer ![]() ![]() ![]() ![]() Tuzlu şemşamer , tuzsuz şemşamer , kavruk şemşamer ![]() ![]() Deve dişi , kaldırım taşı , var mı bunun arkadaşı ? Çıt , çıt , çıt ![]() ![]() İşler iyiye gidiyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “ İyisi var iyisi ![]() ![]() Çarşı olur da ağaları olmaz mı ? Yanına destur çekilerek ancak varılabilen , ağzından çıkan her kelimenin kanun yerine geçtiği , süslü püslü , lacivert elbiseler içindeki ağalar ![]() ![]() Köy ağalarının cürmü ne ki ? Kara kış’ta gezen kurt sürüleri gibi kol geziyorlardı çarşı , pazar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kim ne diyebilir ? Fındık , fıstık bilmem ne ![]() ![]() Var mı o memnu şey ? Sonunda bir köşebaşında demir attı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eski , yırtık bir naylon tabureyi el arabasının altından bir yerden bulup çıkardı ve üstüne oturdu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Bekir ! - Hıı ! - Sana bir şey diyeceğim ![]() - Tamam tamam ![]() - Şu dişlerimi yaptırsak diyorum ![]() ![]() - Hele bir bakalım da ![]() ![]() - Amma şu öndeki dişlerimi porsonol mu personal mı her neyse işte ondan yaptıracaksın tamam mı - Senin şimdi anana da , avradına , da dişine de ![]() ![]() ![]() ![]() söyleyemiyorsun ![]() Yamyam güldü kendi kendine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Selamünaleyküm ![]() - Aleykümselam ![]() ![]() ![]() ![]() Yamyam Bekir , bu kısa boylu , tıknaz adamı tanırdı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “ Yavruuum ! ha ne vardı az daha okusaydın da bir çarşıağası çıksaydın kuzum ![]() Çarşı ağası kabak çekideklerinden bir tane alarak kalite kontrol testi yaptı; - İyisi var mı efendi ağa ? iyisi ? Haydaaaa! Bu nasıl iş ? Yamyam Bekir şaşırdı bir an ![]() - Buyur ağam ? Af buyur anlamadım da ! - İyisi var mı diyorum iyisi ? Yamyam iyice aptallaştı ![]() ![]() ![]() ![]() - İyisini mi istedin ağam ![]() - Ne demek ? tabii ki iyisini istiyorum ![]() ![]() - Ağam af buyur da essahtan mı iyisini istiyorsun ? - Bana bak efendi ![]() ![]() ![]() ![]() yok de ![]() - Estağfirullah ağam ![]() ![]() ![]() - Eee! Ne kıvranıp duruyorsun ? Varsa ver ![]() ![]() ![]() cebim batmasın ![]() ![]() ![]() Yamyam Bekir , ağır ağır el arabasının altına eğilirken kuşkulu gözlerle bu ağaların ağasına bakıyor , adamın yüz ifadesinden bir şeyler çıkarmaya çalışıyordu ![]() Çekine çekine sordu ; - Kızmak yok amma tamam mı ? Alıp karakola götürmek de yok - Yahu kafayı mı yedin sen ? Niye kızayım? Niye karakola götüreyim seni? - Amma para mara almam bilmiş ol ![]() Çarşı ağası bir süre kuşkulu gözlerle baktı Yamyam Bekir’e; - Niye sadaka mı veriyorsun ? - Tövbe ağam ![]() - Olmaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bekir Ağa adamın kızdığını anlamıştı ![]() - Tamam ağam ![]() ![]() ![]() ![]() şaşırmadım desem yalan olur valla ![]() ![]() Eğildi arabanın altındaki zula yerinden iki paket çıkartarak uzattı çarşıları ağasına ; - Buyur ![]() ![]() ![]() ![]() Adam , Bekirin uzattığı paketleri aldı ![]() - Ne bu ? - İyisi ağam ![]() ![]() ![]() Çarşı ağası iyice şaşırmıştı ![]() - İyi de daha tartmadın ki ![]() ![]() ![]() Yamyam yine o yapmacık sırıtmasıyla baktı adama ![]() ![]() ![]() ![]() - Ağam bunlar yüzlük paketlerden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çarşı ağası şaşkınlıkla baktı Yamyam Bekir’in yüzüne ve sordu ; - Senin kafan üstünde mi ? Ulan niye işimden olacağım durup dururken bir kuru yemiş için ? - İtin olayım ne olur ne olmaz ![]() ![]() - Ne var bunların içinde ? - İyisi var ağam ![]() Çarşı ağası yamyam Bekir’in korku dolu bakışları arasında paketlerden ya da külahlardan birini açtı ![]() “ Vay ! vay ! vay ! Bak ne var bunun içinde ![]() ![]() Yamyam Bekir’in , ağlama , sızlama , yalvarma , yakarma faslını duvara , hatta mezara yapması sona erdi ![]() ![]() “ Yamyam ağa ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
TiFus
|
![]() Cevap : Yaşanmış Hikayeler1999 yılıydı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Artık devlet memuruydu üstelik henüz stajyerdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2gün sonraben kendi evime döndüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Görmüştüm gerçeği olmayacaktı biz asla evlenemeyecektik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3 ay boyunca aradı ıkmadan usanmadan ama beni ikna etmesi mümkün olmadı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şeker bayramının 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bizde sözlümle telefonda konuşarak birbirimizi tanımaya çalışıyorduk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aklıma ALDIĞIM AH GELMİŞTİ,ACABA NE YAPIYORDU ARADIM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Diyeceğim o ki;hayatta imkansız yok ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
TiFus
|
![]() Cevap : Yaşanmış Hikayelerılk ve son olacaktı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
TiFus
|
![]() Cevap : Yaşanmış Hikayeler14 yaşındaydım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - 3 ay önce sözlendiler askere gidip gelince evlenceklermiş ![]() bir gün içinde 3 kişiyi birden kaybettim onu zeynebi ve diğer arkadaşımı artık onunlada görüşmüyorumm ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
TiFus
|
![]() Cevap : Yaşanmış HikayelerÇocuk yaşta başladım yaşam savaşına yollarda hayatım geçti, milyon kilometreden fazla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
TiFus
|
![]() Cevap : Yaşanmış Hikayelerşuan nerden başlsam ne yazsam bilmiorum yazcak okadar şey varki nedenmi sanal ortamda paylaşıyorum biliyormusunuz anlatccak kimsem yok omuzundu ağlıcağım kimse yok hayatımda kimsesizler kimsesiyim adeta napcam bilmiorum ölmek istiyorum bu hayattan yok olmak cehennemde çayır cayır yancamı bilsemde yine ölmek istiyorum bir insan hiç yallavarır mı allahım al canımı kurtulıyim die dua edermi hayır tabikide ama okadar çaresizim ki dualarm bu şekilde benim Allahtan başka kimse yok yanimda hergün dua e diyorm allahıma yardm et bana diye okadar inaniyorum ki birgün bende gülceğime ya ben gülmeyi unuttum okadar mutsuzum ki bu hayatta kardeşim bile yanımda değil o bile beni bıraktı gitti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|