Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bush, fıkraları, politika, şoförü

Bush Ve Şoförü - Politika Fıkraları

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bush Ve Şoförü - Politika Fıkraları

Bush ve Şoförü

Bir gün Bush ve şoförü bir kır gezisine çıkmışlar Bir çiftlikten geçerken hızlı oldukları için tavuğa arkasından ördeğe ve onun arkasından da ineğe çarpmışlar

Bush bütün ihtişamıyla :

-”Dur ben gidip şimdi çiftlik sahibiyle konuşur onu bilgilendirip geliyorum” der Neyse bizim Bush gider ve hemen arkasından ağız burun takas olmuş şekilde gelir Ve şoförüne :

-”Kaç, Kaçalım, …” gibi sözler söylemeye başlar

Neyse bizim ikili hızla giderken öbür çiftliğin domuzuna çarpıp dururlar Bush:

-”Bu sefer sıra sende” der Neyse bizim şoför gider çiftliğin kapısını çalar Bush arabanın içine saklanmış şoförü beklemektedir otuz dakika geçer ne gelen var ne giden bir saat geçer gene bizim şoförden haber yokneyse İki saat sonra bizim şoför ellerinde meyve sepetleriyle gelmektedir Bush bu olay karşısında şaşırıp şoföre sorar:

-”Ne oldu dayak yememişsin?”

Şoför cevap verir:

“Vallahi başkanım dediğim cümle şu ‘BEN BUSH’UN ŞÖFÖRÜYÜM DOMUZ ÖLDÜ’ adam bana yemek yemeden gidemezsin dedi ben de yemek yeyip de geldim”

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com