Bu Benim Başörtüm Olamaz |
10-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bu Benim Başörtüm OlamazBu Benim Başörtüm Olamaz Hakkında Bu Benim Başörtüm Olamaz Benim başörtüm geçmişi gibi temiz olmalı Reklam çarkında dişli olmamalı Oluk gibi akan paraların suyu olmamalı Bu, benim başörtüm olamaz! Iraktaki anaların başörtüsüne kan bulaşmışsa Filistin de şehit anaların başörtüsüne gözyaşı değmişse Ve dünyanın her bir yerinde rengini siyaha bulamışsa Bu, benim başörtüm olamaz! Kendi ülkemde başörtüme joplar değmişse Okumak için gittiğim Üniversitenin önünde zorla çekilip çıkartılmışsa Namahrem bir el uzanmışsa Okul önlerinde BAŞÖRTÜM İÇİN AĞLAMIŞSAM Bu, benim başörtüm olamaz! İmam hatipler de yasaklanmışsa Bir suçlu gibi okulumda panzerlerle karşılanmışsam Okul önünde onun için kendimi hayallerime zincirlemişsem Okulda müdürüm evde anam babam aç dediği zaman açmam Allahın emri demişsem Ve bununla da gurur duymuşsam Gururum için ülkemden manevi sürgün edilmişsem Gözüm yaşlı ecnebi diyarlara gurbete gitmişsem Bu, benim başörtüm olamaz ! Kirli bedenler üzerinde sergilenmişse Şuh bakışlarda şehvete teslim edilmişse Başörtüm için türban diyen zihinlerde sergilenmişse Harama renk vermişse Hicap yoksunu insanların eli değmişse Sokaklarda caddelerde bilbordların yeni yüzü olmuşsa Defilelerde haram bakışların ağzının suyu akmışsa Bu, benim başörtüm olamaz! Benim başörtüm Edep kokulu Hayâ asili Hüzün renkli GÖZYAŞI işlemeli Ve sünnet timsali olmalı |
|