Dile Gel Başörtüm |
10-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dile Gel BaşörtümDile Gel Başörtüm Hakkında Dile Gel Başörtüm Siyasetin anlamı,medyanın oyuncagı,inancsızların ilham kaynagı ;başörtümBak bugün yine seni konusuyorlar,seni anlatıyorlar sokaklarda,gazatelerde,televızyonlardaNe hale getirdiler seniDile gelde söyle sen ne diyorsun bu işe?Anlat hikayeni anlatta herkes bilsinBilsinlerde sana dil uzatırken içleri sızlasın,yürekleri kanasın sana yaptıkları haksızlık karşısındaNeden sessizsin?Neden mağrursun?Ne oldu?Anlat anlatta herkes anlasın seniBak yine aglayan bir kızın başındasınSenin icin boncuk boncuk yaşlar akıyor gözündenBelli etmemek icin egiyor başını öne,utanıyor sensiz bir gün gecirmeye Ama ayırdılar seni ondan hic acımadan,üzülmesine ,aglamasına aldırış etmedenSen sesini çıkarmadın ve sustunSen sustukça seninle birlikte herkes sustuBak etrafına bakta uyar gaflet uykusunda olanlarıSeslen onlara ve deki: "Görmüyormusunuz beni ayırdılar bacılarınızdan,kardeslerinizden ,onlar bensiz ben onlarsız kaldımHala ne duruyorsunuz neyi bekliyorsunuzBana dokunmayan bin yıl yaşasın der gibi bir haliniz varNasıl olurda bukadar kayıtsız kalabilirsinizNasıl gözyumabilirsiniz bu haksızlıgaBeni bu hala getiren sizlersiniz,benim dilimi baglayan,beni yalnızlaştıranSizin yüzünüzden artık konuşmaz oldum,ağlamaz oldum yakında vurdum duymaz olursam hiç şaşmayınAma son kez bütün ruhumla haykırıyorum ve son kez sesleniyorum sizlereYalvarırım beni yalnız koymayın ben sizlerle varım sizlerle yaşıyorum,siz olmadan hiçimBana sahip çıkın koyunun kuzusuna,annenin yavrusuna,resulün ümmetine sahip çıktıgı gibi"Başörtüsü dalgalansın göklerde,bir bayrak gibi,bir kuş gibi süzülsün göklerde ve konsun yüreklerinize ve kanatsın yüreklerinizi,kanatsın ki bir daha unutmayasınız beni |
|