Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
başörtüm, dile, gel

Dile Gel Başörtüm

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dile Gel Başörtüm

Dile Gel Başörtüm
Hakkında Dile Gel Başörtüm

Siyasetin anlamı,medyanın oyuncagı,inancsızların ilham kaynagı ;başörtümBak bugün yine seni konusuyorlar,seni anlatıyorlar sokaklarda,gazatelerde,televızyonlardaNe hale getirdiler seniDile gelde söyle sen ne diyorsun bu işe?Anlat hikayeni anlatta herkes bilsinBilsinlerde sana dil uzatırken içleri sızlasın,yürekleri kanasın sana yaptıkları haksızlık karşısındaNeden sessizsin?Neden mağrursun?Ne oldu?Anlat anlatta herkes anlasın seniBak yine aglayan bir kızın başındasınSenin icin boncuk boncuk yaşlar akıyor gözündenBelli etmemek icin egiyor başını öne,utanıyor sensiz bir gün gecirmeye Ama ayırdılar seni ondan hic acımadan,üzülmesine ,aglamasına aldırış etmedenSen sesini çıkarmadın ve sustunSen sustukça seninle birlikte herkes sustuBak etrafına bakta uyar gaflet uykusunda olanlarıSeslen onlara ve deki: "Görmüyormusunuz beni ayırdılar bacılarınızdan,kardeslerinizden ,onlar bensiz ben onlarsız kaldımHala ne duruyorsunuz neyi bekliyorsunuzBana dokunmayan bin yıl yaşasın der gibi bir haliniz varNasıl olurda bukadar kayıtsız kalabilirsinizNasıl gözyumabilirsiniz bu haksızlıgaBeni bu hala getiren sizlersiniz,benim dilimi baglayan,beni yalnızlaştıranSizin yüzünüzden artık konuşmaz oldum,ağlamaz oldum yakında vurdum duymaz olursam hiç şaşmayınAma son kez bütün ruhumla haykırıyorum ve son kez sesleniyorum sizlereYalvarırım beni yalnız koymayın ben sizlerle varım sizlerle yaşıyorum,siz olmadan hiçimBana sahip çıkın koyunun kuzusuna,annenin yavrusuna,resulün ümmetine sahip çıktıgı gibi"Başörtüsü dalgalansın göklerde,bir bayrak gibi,bir kuş gibi süzülsün göklerde ve konsun yüreklerinize ve kanatsın yüreklerinizi,kanatsın ki bir daha unutmayasınız beni

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com