Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kas, ticība

Kas İr TicīBa?

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kas İr TicīBa?

Kas ir ticība?
Hakkında Kas ir ticība?

Kas ir ticība?

Ticību, domāt, ka ziņots atsevišķi, un sešus ziņoja ta'âlâ Allahu, Allahu Hadrat Muhameda ceļ ta'âlâ uzskatu visus baušļus un aizliegumus, un uzskata, ka valoda ir teikt

Kredo ir šāds:

Billah un melaiketihi un kütübihi un rüsülihi kredo vel vel yevmil kūts un bilkaderi hayrihi un şerrihi minallahi ta'âlâ ba'sü tiesības ba'del mevti Rieksti un eşhedü enne Eşhedü la slimi un resülühü abdühü Muhammad

[Tas ir, Dievs, eņģeļi, nosūta grāmatas, Viņa Kurjeri, pēdējā diena, likteni, labo un ļauno ir no Allah, ticu augšāmcelšanās pēc nāves Nav dievs, bet Dievs, un Muhameds ir Allah's kalps un pēdējo Messenger alaihissalâm, kas liecību]

Iman, kā pravietis no reliģijas, prāta, pieredzes un filozofija, neatkarīgi no tā, vai apliecināt to, vai pieņemt, ka, un, piemēram, nozīmē ticēt Jo tas ir pamatoti, lai pārbaudītu, viņš apliecina, Messenger nav jāapliecina Vai Messenger un prātu kopā, lai apliecinātu, ka pareģis nebūs uzticams pilnībā Ir nepilnīgs, nav Allahu ta'âlâ, (tie neredzētas [Pravietis sazinās neredzēju neko, pat ja] tie tic) informē mūs (Bekara 3) Messenger (Reliģiskās [noteikumiem, reliģijas deklarē] ölçenden vairāk kaitēkļu un nav prātā) teica (Tabarani)

Vērā, ka persona, kas netic touch, (šodien zinātnē, skaidro, ka neredzams staru Piemēram, kontrolē un TV, radio un automašīnu var darboties Tas var izraisīt bojājumus uz tagad vairs domāt acīm), "tas nebūtu vērts Sakarā ar šo cilvēku reliģijas, nevis kontrolieris uzskata, ka şuaya Vai uzskata, ka gan stariem un pareģis Citiem vārdiem sakot, zinātne ir piekritis, ietekmi stariem redzēt caur ticības acīm ticēt, ka tas notiek Jebkas no reliģijas, zinātnes pierādīt edemese, ieguvumi un kaitē neredz ar aci, vēl ir ticēt Real ticība ir domāt, ka redzēt ir ticēt neredzētas Pēc redzēt to, tas nebūtu ticēja Būtu jāatzīst, ka viņš redzēja Bekara Sura 3 verse, ticēt neredzētas, övülüyor redzēt ticēt Saskaņā ar nosacījumu par ticības ticēt neredzētas ir nepieciešams Tā kā es neesmu redzējis vienu

Mūsu Master pareģis, ziņoja lasiet izskaidro ticīgo ticības tika aprakstīts šādi:

(Kas tic Allah, Viņa grāmatas, Viņa praviešiem, Pēdējā diena, [ti augšāmcelšanās, debesīs, ellē, var ņemt vērā, Mizana], liktenis, labo un ļauno ir no Allah, līdz nāvei, pēc viņa nāves un Augšāmcelšanās ir ticēt Allah Es esmu Viņa kalps un Messenger of Allah, un nevis kāda cita, ir liecību) [Bukhari, musulmaņu, NESA]

Svētais Karim buyuruluyor mealen teica:

(Reālā Allah dievbijību un Tālāk, Viņa grāmatas, Viņa vēstnešus) [Bekara 177]

(Tie ir neredzētas [Allah, eņģeļi, spriedumu un, debesīm, diena ellē neredzēju, lai gan] viņi tic) [Bekara 3]

(Tie ir uz leju, lai jums, es uzskatu, iepriekšējās grāmatas un Tālāk) [Bekara 4]

Šie trīs panti, Allah un Tālāk, eņģeļi, grāmatas, pravieši, un ir ziņots ticēt neredzētas

(Allah zina, ko viņi darīja un ko viņi būs) [Bekara 255]

(Nav nāve, neviens nav saistīts ar atļauju Allah) [Al-Imran 145]

(Kas novērtēs nāves brīdī, bet Dievs) [Enam 2]

Šie trīs panti, ir no Dieva atzīt atzinību, ir ticēt liktenim

(Labā pieskarties tām, "Tas ir no Allah," viņi saka, nāk sākumā ļaunuma, "Tas ir tāpēc, ka jums," viņi saka "Ashtray min indillah" [viss no Allah] arī, ko vārdu tiem, kas nesaprot, kas notiek) [ Nisa 78]

Šajā verse, neviens ziņojums, ka ļauno god

(Muhammad [Pravietis], kurā jaunākie Viņa vēstneši Allah un Viņa Messenger) [Ahzab 40]

Šajā verse, ka Allah Messenger ziņoja, ka pravietis

Amentü'nün nozīmē

Ticiet Dievam:

Allahu ta'âlâ klātbūtni, vienotību, nevis viņu, bet Allah radīja visu, sākot no nekā, no kā nav pie sirds ticam radošu, ir pieņemt Pravieša Muhameda pēdējais pravietis nosūtīto Dieva žēlsirdībai reliģijas pasaulēm ziņot pieņemt tos visus, ir līdzīgi Verse-i Karima:

(Lūdzu, ticiet Dievam un Viņa Messenger, Ummi pravietis!) [Šķīstītava 158]

Tic eņģeļiem:

Gaismas iestādēm eņģeļiem Neviens no vīrišķības ir sievišķības Visi no tiem nevainīgu, ir pārliecināts pieņemt, apliecinu, ir tāpat kā viņu darbu Verse-i Karima:

(Reālā Allah dievbijību un Tālāk, Viņa grāmatas, Viņa vēstnešus) [Bekara 177]

Grāmatas uzskatīt:

Psalmi, Toru, Bībele, Korāns un citas grāmatas nosūta Allahu ta'âlâ, tie visi ir domāt, ka jums ir pelnījuši Tomēr iepriekšējā grāmatas, cilvēki, kas maina Korāns Qur'an, Dieva vārds nāca darboties zināt, ka tas nozīmē pieņemt un apstiprināt Nevienu no iepriekš minētajām grāmatām, pat ja tā nemainās, proti, ka ir atcelta nesh ar Allahu ta'âlâ domām, vajadzētu noņemt Verse-i Karima:

(Tie ir uz leju, lai jūs [Korāns Kerime], es uzskatu, ka iepriekšējā lejupielādēt grāmatas) [Bekara 4]

Ticu pravieši:

Allahu visi pravieši tika izvēlēti pēc ta'âlâ, lojāls, patiesa un atzīst, ka ir nevainīgi grēka apliecinu Nepieņem kaut viens no tiem, nepatika neviens, būtu zaimu Pravietis Adam bija pirmā pravieši un pēdējais uzskatīt, ka pareģis Muhammad, ir pieņemt un apstiprināt Master noteikumi reliģija pareģis, domāt, ka labākais veids, un pilnīgu paziņojumu, pieņemt visus šos baušļus un aizliegumi, ir tāpat kā visi no tiem Verse-i Karima:

(Visi pravieši, kas tic un starp jebkuru Dieva atšķirība būs viņu atlīdzības) [Nisa 152]

Nelaimes gadījumu un tic liktenim:

Allahu ta'âlâ nenozīmīgi cilvēki, kas, saskaņā ar gribas nelielais cilvēku, un viņi dara visu viņi izvēlējās ticēt Allahu ta'âlâ ir izveidots Nē, un ļauno, viņi pieprasa visu, sākot no darbiniekiem, ja Dievs testamentiem tā rada zināt, ka, pieņemt to ar pārbaudes līdzekļiem un tamlīdzīgi Verse-i Karima:

(Tā vietā, lai Allah komandai jābūt nākotnē, liktenis bija rakstīts) [Ahzab 38]

Ticu Tālāk:

Augšāmcelšanās cilvēki kopunca, varētu atgriezties uz dzīvi, pēc kontu un mizandan, musulmaņi debesīs, neticīgajiem dosies uz elli un mūžīgo kalacaklarına tur domāt, pieņemt un kā tas ir Verse-i Karima:

(Tie [musulmaņiem], viņi tic Pēdējā diena) [Bekara 4]

Liecinieku Es uzskatu, ka vārdam ir šādi:

Es liecinu, ka es, jo es zinu, un atzīt, ka mēs esam redzējuši, nav dievs, bet Dievs Un tomēr es liecinu, ka viņa kalps, pravieša Muhameda, Messenger un pēdējais pravietis Divi panti-i Karima:

(Muhammad [Pravietis], kurā jaunākie Viņa vēstneši Allah un Viņa Messenger) [Ahzab 40]

(Tie, kas tic Dievam un Viņa pravietim, un atlīdzība ir Nur) [Hadida 19]

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com