Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hüvasti, saarna

Hüvasti Saarna

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hüvasti Saarna

Hüvasti Saarna
Hakkında Hüvasti Saarna

Hüvasti Saarna

(See jutlus, prohvet 632 AD Muhammad (saws) poolt Lord rohkem kui saja tuhande moslemi on ilma jäädud Hz Muhammad (saws) Au olgu Jumalale ja siis ütles Senada)

EY inimesed!

Mark mu sõnu kuulama yin Ma ei tea, äkki pärast sel aastal, siin teiega igavese müsteeriumi rohkem kombinatorisista ce mulle Inimesed!

See, kuidas püha kordi ühe päeva jooksul, püha kuu, kuidas need kuud, et teie linna (Meka) on linn kuidas õnnistatud, hinged, et rikkus on püha, mis on kaitstud mistahes vägistamine

ASHABIM!

Kindlasti teie Lord'll homme ja täna iga riigi ja lahkumine Sin KKK kuuma suud Ärge minge pärast mind endine perverssus s ee n suus raskepärane üksteise kaela! See on märk sellest, tabas jälje, ei ole teada! Võib juhtuda, et keegi aru siin, kas hammas ruumi oleks parem mõistmine kuulamine

ASHABIM!

Kui sa annad talle vara omanik, kes on järgmine Igasugune huvi on eemaldatud, tehtud minu jalgu Nõua: vaid esialgne tollivõlg Mida tagakiusamine usu jälgi ega tagakiusamist peatus ee n suus Raha laenamine on praegu keelatud, et Jumalat Meeldib igasuguseid kole, see jääb alla mu jalgu alates Cahiliyet DeAbdulmuttalib'in huvi esimese eemaldades tema poeg (minu onu) Abbas huvi

ASHABIM!

Täielikult kaotada ajal valitsemisaeg Cahilliyet taotletava vendettas Eemaldatud pojapoeg esimene Kättemaks Abdulmuttalib'in (Onu Zade) Rebia'nın põhjustada verd

Inimesed!

Täna, kurat teie tagasi oma maa s seeläbi kaotanud igavese võimu mõjutamiseks ja domineerida Aga sa selle peale asjade eemaldamist, näed väike töökohti, et mul oleks hea meel, et talle alluma Hoida eemal usu, et kaitsta neid!

Inimesed!

Ärge kartke Jumalat ja sellega seoses naiste õiguste rada meeste JÄRELEVALVE mere salli You are naised, on saanud nagu usaldus Jumala oma tagasihoidlikkuse ja kasinuse, lubades Jumala nime halal sa le ni ri Teie õigus üzeridne naised, neil on ka õigused Su üle Teie õigus naisi, nad laiendavad pere pesa Si, sa ei meeldi mulle mitte mind le ri on selge igaühele, toores Kui sul ei ole seisma iga pere yuvanıza keegi, kui nad teavad neid hästi õrnalt välismaal sündinud patus ei jälgi Naised teid oma õigusi vastavalt riigi göreneğine, esitades kleit on, et sa ja süüa igasuguseid

Kui te!

Ma jätan teid ohutult uurida üldse üllatunud, et vertikaalsete hoidke teda kinni Püha raamat Jumal talle usaldanud Kui te! Kuula mu sõnu hästi ja hea talje Marine Le yi! Moslemi venna muslim, nii et kõik moslemid on vennad Religioon vend omanik ei ole ühtegi seaduslikku õigust rapsi keegi teine Selgus, et ta oli saada meeldivus meeles

ASHABIM!

Self ni yi ze zulmet mind ja alandada Zin ni on ka õigus ise teile

Inimesed!

Kõigeväeline Jumal kõik õigusevaldajale õigust (koraani) on Ei ole vaja maksta kõik variceal testament Laps, kes on sündinud voodi kuulub talle Kes on kaotanud abikaasa kuriteo Kes väidab tüvega isalt teises vastumeelne tänamatu või kapteni teise intisaba kilp, Jumala viha, inglid needus ja kõik moslemid ümber ise ilencine! Almighty Õigus on see, mida inimestele meeldib kahetsema le ni ri, justiits-ja ütlusi ega nõustub le ni ri

Inimesed!

Issand on üks Isa oleme üks, siis on kõik lapsed Adam, Adam, on maa tan Pealegi Jumal, kumb on kõige väärtuslikum temale on kõige kinni mere show ni Araabia mitte-araabia tahes paremust Jumal enesehinnangut ulatuses on muu Inimesed! Homme küsivad minult, mida sa ütlesid?

"-Jumala saadikuna sa sooritada, mitte vazifeni toonud meile ütlusi ta saab leida tahe ja kaitsjale" (Messenger-i Ekrem selle õnnistatud ütlusi tõstes oma sõrme poole taevas ja siis lülitatakse sisse kogudus ütles allalaadimist) Hakka Shahid Issand! Ole tunnistajaks, Issand! Ole tunnistajaks, Issand!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com