![]() |
Seni Sensiz Sevdim.. |
![]() |
![]() |
#1 |
brave83
|
Seni Sensiz Sevdim..Ben seni severken Sen yanımda yoktun ki! Ben seni özlerken Sen bilmiyordun ki! Ben seni sensiz sevdim ![]() ![]() ![]() Sen yokken bakışların vardı Beynime kazınmış Nereye baksam oradaydılar, Ben seni sensiz sevdim ![]() ![]() Göremesem de, rüyamdaydın, Sevmesen de, kalbimin derinliklerindeydin Ve kimse seni oradan çıkaramayacak ![]() Sen bile! Ben seni sensiz sevdim ![]() ![]() ![]() Sen olmasan da, hayalin vardı, Sen olmasan da, şarkılar vardı; Seni hatırlatan ![]() ![]() ![]() Sen olmasan da, her dakika aklımdaydın ![]() Ben seni sensiz sevdim ![]() ![]() ![]() Sen olmasan da,yıldızlar vardı, Sen olmasan da,bulutlar vardı, Sen olmasan da,günbatımları vardı, Sen olmasan da,denizler vardı ![]() ![]() ![]() Ben seni sensiz sevdim ![]() ![]() ![]() Aslında sen hep vardın, Aynı şehirde,aynı sokakta, "Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum"ama; Ben seni sensiz sevdim ![]() ![]() ![]() Ne olurdu sende beni sevseydin? Ne olurdu bu kadar gözyaşı dökmeseydim? Ama inanıyorum ki sen uyandıracaksın beni, Hani kıyamet koptuğunda ![]() ![]() ![]() Ben seni sensiz sevdim ![]() ![]() ![]() Neden sevdim bilmiyorum ama çok sevdim!!! |
![]() |
![]() |
|