Telefon Konuşmaları |
02-21-2007 | #1 |
Ergenekon
|
Telefon Konuşmaları(Kayıtlardan alınmıştır) Efendim sizin modemler bana küfrediyo - Anlayamadım efendim - Bunda anlayamayacak ne var, resmen küfrediyolar işte - Emin misiniz? - Buyrun dinleyin (telefonu çevirme sesi, çalan telefon sesi, peşinden ana avrat küfür) - Ee siz hangi numarayı aramıştınız bi kontrol edelim - 0 - 344 26 16 - Bu sizin numaranız mı? - Hayır, aradığım numara - Beyefendi, o bizim numaramız değil bir ev numarası - Ben 10 gündür bu numaradan bağlanmaya çalışıyorum ama - O zaman doğaldır küfretmesi İyi akşamlar, bilmem ne net - İyi akşamlar birader, ben tam olarak 26 dakika 36 saniyedir Internet'e bağlıyım ve haalaaaa hiçbir şey gelmiyor, daha ne kadar beklemem lazım acaba? (sinirli bir ton) - Gelmiyor derken sayfalar mı açılmıyor beyfendi? - Hayır kardeşim, hiçbir şey olmuyor İşte bak 27 dakka 53 saniye oldu, hâlâ yok - Internet explorer'i açtınız mı beyfendi? - Nasıl yani? - Hımm beyfendi, Internet'e girdikten sonra Internet explorer ya da Netscape programını çalıştırarak web sayfalarını gezmeye başlamanız lazım - Alala, Internet'e girince kendi bağlamıyo yani - Sanırım makinam kilitlendi - Şimdi şöyle yapalım, ctrl-alt-delete - Hepsine aynı anda mı? - Evet - Ama parmaklarım yetmiyo? - Bakın önce ctrl'ye sol elinizin başparmağıyla, sonra sağ elinizin başparmağıyla alt-gr'ye, sonra da sağ elin işaret parmağıyla delete tuşuna basıyorsunuz - Ctrl'ye bastım, alt tuşuna da şimdi - Delete'e basıcaksınız - Ctrl'den elimi çekeyim mi? - Hayır efendim - Peki alt-gr'den? - Hayır efendim dedim ya, hepsine aynı anda basıyo olmanız gerekiyo - Daha kolay bir yolu yok mu? - Var efendim, makinada reset yazan yere basın - Nerede o? - İsterseniz ctrl alt delete'i deneyelim, basmanız gerek, sadece bir tuş kaldı - Tamam fişini çektim - Peki - İyi akşamlar - İyisi falan kalmadı beyfendi! Sinirden köpürüyorum, derhal iptal edin hesabımı! zavallı müşteri temsilcileri; - Siyah ekran çikti efendim - Yazın kullanıcı adınızı - Yazdım - Parolanızı da girin - Tamam - Garip karakterler akmaya başladığında klavyeden F7'ye basın - Elimle mi? - Eee, siz bilirsiniz Ben bir IMac kullanıcısıyım - Buyrun hanfendi, sorun neydi? - Benim CD sürücümden içeri sinek girdi - Anlayamadım efendim - IMac'ime sinek kaçti - Peki ben telefondan ne yapabilirim sizce? - Ama görüyorum, yürüyo içerde - Böcek ilacı falan sıkın isterseniz - Bi şey olmaz mı? - Bilmem, aslında biz IMac'e destek vermiyoruz pek, PC olsaydı yardımcı olabilirdim Temsilci : Medeni durumunuz? - Müsteri : Bekarim - Temsilci : internet subesine kayitli misiniz? - Müsteri : Esim kullaniyor - Temsilci : Bekarim demistiniz! - Müsteri : Ben hergün kalbime imza atiyorum!!!! (imam nikahi ) |
02-22-2007 | #2 |
puslu
|
Garip karakterler akmaya başladığında klavyeden F7'ye basın - Elimle mi? - Eee, siz bilirsiniz eeee tercih onun:))) teşekkürler |
|