![]() |
Bir Gülüş Dilencisi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Gülüş DilencisiBu gün ![]() ![]() ![]() Sıcacık olsun! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir gülüse dilenmek ile tanıstığım bugün; bir tek gülücük gönder ki bana ![]() Bu gün ![]() ![]() ![]() Bir tek gülücük gönder bana ![]() Avucuma koyarken gülüsünü, sıcacık; tanımaya çalısmayacağım seni, senin beni bildiğin kadar ![]() ![]() ![]() Belki ![]() ![]() ![]() "Ne istersin benden, gülüsüne karsılık? ![]() ![]() Bu gün, bir gülücük gönder bana; sıcacık olsun ![]() ![]() ![]() Bu gün "sevdiğin insanların" isimlerini getir hatırına; aralarında ismim olsun! ![]() ![]() Bugün, bulutlara dolanmıs iplerini çöz kalbimin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hadi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve eğer hiçbirine mecali yoksa gönlünün; bari çok sevdiklerini hatırla ve aralarında ismim olsun! ![]() ![]() Bari, sadece sevdiklerini hatırla, aralarında ismim olan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yahut; Sevenlerini hatırla, yani seni sevenleri; Ki adım, var elbette onların arasında! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|