Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anne, gerçek, masalım, olmadı

Masalım Gerçek Olmadı Anne

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir varmış bir yokmuş diye masallar başlarmış,çocuklar uyusun diye anlatılırmış,her masalın sonu mutlulukla bitermiş,her masalın sonuda onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine olurmuş

Çocuklarda hayatta hep mutluluk var diye hayatta mutlulukla büyüyeceklerine inanırlarmış

Ancak hayat çocukların sandığı kadar da mutlulukla bitmiyor,yada mutsuzlukla başlayıp mutlulukla bitiyor,yada mutlulukla başlayıp mutsuzlukla bitiyor

Masallar mı yalan söylüyor yoksa hayatmı yalan?hani insan sevince çok mutlu olurdu hani sevgiler ve aşklar yalan değildi hani her seven kavuşurdu sevdiğine

Anne kül kedisinin son umudu ayakkabaıydı ve bir papuç uğruna mutluluğu yakaladıLeyla ve mecnun kavuşamdı ferhat ve şirin mutlu olamadı ama yusuf züleyhasıyla mutlu oldu süleyman belkızıyla mutlu oldu

Ama anne ben mutlu olmadımSevgi her engeli aşardıbir maal anlatmıştın küçükken tavşan havucu çok severmişAma hiç yiyemezmiş aslanın havuç bahçesi varmış tavşanda o havuç bahçesinin sahibinden korkarmış hep aç kalırmış Noel bayramında tavşan noel babadan havuç istemiş ve kavuşmuş havucunaAnne benim masalım olmadıGelinliğim olcaktı elinden öpüp evinden çıkıp başka eve gidip mutlu olcaktımBenim masalım olmadı sadece bir varmış bir yokmuşla başladı

Ama ne bir kaldı elimde nede iki benim sevdam bana yalan söyledi benim aşkım olmadıAnne neden bana mutluluk masalları anlattınmutsuzluk masalları anlatsaydın da hayatta her daim mutlu olamayacağımı bilseydim ama biliyorum hayat nedir?okullarda da kimse vermiyor hayat dersi hayata acı yakalandımMasalım olmadı anne külkedisi olmadım

Hayatın yalancılığını niye anlatmadın anne bana belki anlatsaydın kaybetmişliği ve mutlu olmamayada hazır olurdumAnne olursam günün birinde hayatın acımasızlığını öğreteceğim evledımaVe yine aşkların bir gün bittiğini ve yerini sadece hatıraların kalacağını söyleyeceğimVe yine gelenlerin gidenleri hep hatırlatacağını anlatacağım

Hayat bu anne toz pembe değil hiç birşeyve masallar yalancı anne gerçek olmuyor noel babada yok

Neden?Anne hep mutlu masallar anlattın hayatın masalını anlatsaydın olmazmıydıBelki o zaman daha iyi anlardım ve ümitlerim birer birer kırılmazdıVe anne masallarım artık yok hepsi yalan söylüyor peki gerçek mutluluk hayatın bir köşesinde varmı?

Ve şu var masallar gerçek değil ama,bazı sevgilerde aşklarda gerçek değil,peki gerçek olan ne hayatta anne ?

Herşeyi zamana bırak unutursun alışırsın rejonumu gerçek hayat bumudurHayatın masalı bir masal istiyorum hayatın aldatmışlığını herşeyin gerçek olmadığını anlatan olsun olurmu anne varsa öyle masal bana anlat ki kaybetmişliğide öğreneyim öğrenemedim hayatta birilerini kaybetmeyi

Külkedisi anne ve babasını kaybetti,Rapunzel’de ailesini kaybetti ama hepsi birer peri gibi yanında oldularben ailemi değil ama sevdiğimi kaybettimMasalım gerçek olmadı bidaha gelmedi

Masallar yalancı ama hayat daha yalancıHayatın yalancılığını öğretmedin anne insanların acımasızlığını anlatmadın ve bir varmış bir yokmuş değil hiç birşey yok beş ve ikide yok

Alinti

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-11-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

tşkr paylaşım için
ama yazmadan gecemicem dediklerin çok doğru belki hayata çok iyimser bakıyo olabilirim ama bir anne evladına masalları ve mutlulukları anlatmsaydı acaba nasıl evlatlar yetişirdi ve şimdi nasıl bir dünya olurdu hiç düşündünüz mü ?

doğay düşünün yabani hayvanları tek amaçları var yaşamak için öldürmek biz insanlarda da var ama o kadar değil ama onlar hayatta kalmak için mutlaka öldürmek zorundalar ve bir çok hayvanın nesli tükenmek üzere umarım benzetmeme kızmazsınız ama bizde çocuklarımıza hayatın acımasızlığını anlatsaydık bi farkımız kalmazdı hatta daha vahşi olurlardı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com