Başarılı Psikiyastrist =) |
10-10-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Başarılı Psikiyastrist =)Adam bara gider bir kadeh içki ister Barmen içkiyi uzatır, adam bir yudum alır ve kalanını barmenin suratına fırlatır Barmen çok kızar, tam yakasına yapıştığı sırada adam yalvarmaya başlar: - "Çok üzgünüm Bende bir hastalık var; işte böyle, ne zaman bara gidip içki istesem, hep içimden bir yudum alıp kalanını barmenin suratına fırlatmak geliyor Çok utanıyorum ama kendime engel olamıyorum, üzgünüm " Barmen çok anlayışlıdır - "Üzüldüm" der "Benim tanıdığım iyi bir psikiyatrist var annem ve kızkardeşim de ona gidiyorlar, size adresini yazayım onu bir görün, çok iyidir " Adresi yazıp adama verir Altı hafta sonra adam tekrar bara gelir ve bir kadeh içki ister Barmen: - "Nasılsınız? Size söylediğim doktora göründünüz mü?" der Adam: - "Evet evet" dedikten sonra bir yudum alıp yine kalanını barmenin suratına fırlatır Barmen şok olur - "Anlaşılan o da işe yaramamış" diye çıkışır - "Hayır" der adam, "aksine, bana çok faydası oldu " Barmen köpürür: - "Ama yine bir yudumdan sonrasını suratıma fırlattınız!" Adam: - "Evet" der "Ama artık bundan utanmıyorum" |
|