![]() |
Temel Hac'da |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Temel Hac'daTemel bir gün hacca gitmeye karar verir ![]() gelir ; - Hakkını helal et ben hacca gidiyorum, der ![]() Fadime de ; - Bir şartla der, beni de götürürsen ![]() Temel ikna edemez Fadime’yi ![]() - Tamam, gel o zaman annelerimizle helalleşelim,der ![]() Temel'in annesine giderler; - Anne hakkını helal et biz hacca gidiyoruz,der ![]() - Bir şartla, beni de götürürsen ![]() Temel onu da ikna edemez ; - Tamam,der ![]() Hep birlikte Fadime'nin annesine giderler ![]() - Hakkını helal et biz hacca gidiyoruz, der ![]() Kayınvalide de aynı şekilde; - Bir şartla beni götürürsen,der ![]() ![]() Üçünü de alıp hacca gider ![]() Haccın gereklerini yerine getirirler ![]() gün herkes son ibadetlerini ve tövbelerini yapmak için odalara geçer ![]() tövbesin duyar: - Allahım beni affet temelin babasını 4 kez aldattım ![]() Temel inanmıyorum diyerek odasına doğru yürür ![]() İkinci odada kayınvalidesinin tövbesini duyar : - Allahım beni affet ![]() ![]() Temel duyduklarına inanamaz ![]() tövbesini duyar: - Allahım beni affet Temel'i 1kez aldattım ![]() Temel büyük bir şok içerisinde odasına kapanır dizlerinin üstüne çökerek başlar tövbe etmeye: - Allah ım sen onları boş ver esas beni affet ![]() Huzuruna bu kadar oro……buyu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|