![]() |
Fıkralar Serisi2 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fıkralar Serisi2Soyguncu Soyguncunun biri bir bankaya girmiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ************************************************** ********* İntihar Adamın biri birgün kendini asmak için ipin bir ucunu ağaca bağlamış diğer ucunuda beline dolamış, hasta bakıcı sormuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ************************************************** ********* I ![]() Öğretmen çocuğa sorar:- 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ************************************************** ********* Kuru - Pilav Bir gün Temel ve Dursun restuaranta giderler, garson siparişleri almak için yanlarına gelir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ************************************************** ********* 2 Sevgili 2 sevgili varmış Çok severlermiş birbirlerini oğlan askere gitmiş O askerdeyken kız başka birine aşık olmuş bunu mektupla anlatmak zorunda kalmış "Sen askerdeyken ben başkasına aşık oldum, Kusura bakma sende olan fotoğraflarımı gönder" Asker mektubu okumuş, intkam alcak ya ![]() Bölükteki askerlerden ne kadar kız resmi varsa toplamış zarfa koymuş ve şöyle yazmış: "kusura bakma sen hangisiydin seçemedim kendi resmini al diğerlerini geri yolla |
![]() |
![]() |
|