Gökhan İnesi / Çal Bu Gece |
10-09-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gökhan İnesi / Çal Bu GeceÇal Bu Gece Ben Uyurken kapıyı çalmadan bir hırsız gibi usulca ve parmak uçlarına basa basa yanlışlıkla devir şişeleri uyanmam açtım ağzımı yumdum gözümü uyumadan öp demiyorum çal dilimi altımdan örtüyü çekmeden topla ve çöp gibi götür dök beni ve yürürken yemeden yarım bıraktığım bütün yalnızlıklarımı çal bu gece ben uyurken zaman gibi ilerle ve zaman gibi geçme hemen çok içme bana benzersin sen ki öyleysen bana benzememek için ne kadar kırıldığım an varsa sana çal bu gece ben uyurken sız bu gece ben uyurken, siz o gece ben uyumazken sarılıp uyuduğunuz gibi sız bu gece ve benden önce ayılıp çıkarken çal kapıyı geldiğini zannedip kapıyı açtığımda gidişini izlet yine hayal kırıklığını sıkıştır kapı koluna ayılmam için ve geceye yine çok içmem için bir sebep yarat ve gel bu gece ben uyurken bir ayrılmak olsun bu doğumundan iki gün önce karnında çocukla intihar etmesi gibi bir annenin içimde seninle intihar etmek için sebepleri sırala kapımın önüne seçeyim birini ve o eşsiz intihar melodisini çal bu gece ben uyurken yüzümü asayım ve hayata surat yapayım biraz, yüzünü as o duvara git ve sürat yap ama mutlaka içimde tuttuğum ne varsa sana dair çal bu gece ben uyurken al bu hüznü çal bu gece ben uyurken alçal bu gece ben uyurken son bir kez eğilip öpmek için belki de bir kez daha öldürüp gitmek için yine alçal bu gece ve her gece alçal gittikçe çal istediğin ne varsa ne kadar anı kaldıysa ne kadar çekilmiş fotoğraf ve çekilmiş acı bulursan isteme vermem ama çal bu gece ben uyurken müzisyenler çalsın bu gece hırsızlar çalsın bu gece hükümet çalsın bu gece daha ne kadar neyim varsa çalın bu gece ben uyurken ve sonra bir dans müziği çaldığı sıra gittiğinle imzalarınızı attıktan hemen sonra seni yakınların gibi tebrik etmek istiyorum yanağından öpmek istiyorum ve en mutlu gününde gelip oldukça alçalmak ıslak bir imzayı dudağımla, atmak istiyorum yanaklarına bu yüzden dudağımdan bu mührü bu küfrü ve bu ıslaklığı al çal bu gece ben uyurken |
|