Bırakma Beni..İsmail Sarigene |
10-09-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bırakma Beni..İsmail Sarigenebırakma beni Son geldiğinde hastanedeki odama Bir özür borçluyum sana Kollarımı açıp Kapıdan girdiğinde sarılamadı sana doyasıya Sarıldığında zayıfladığım an anlayıp Dokunduğunda sırtıma Belirginleşmiş kemiklerimi fark edip Sen üzülme diye Doyasıya sarılamadım sana OysaOysa Ne çok özlemiştim sana sarılmaya Sarılmışken saclarını koklamayı Beyazlar serili hasta yatağımda yanı basımdayken Bir özür borçluyum sana Ellerini uzatıp ellerimi aradığında Uzatamadım serumdan morlaşmış ellerimi Sen üzülüp ağlama diye Çıkaramadım yorganın altından ellerimi Uzatamadım sana Oysaoysa Ne çok özlemiştim ellerini tutmayı Tutmuşken ellerini seninle bu şehirde dolaşmayı Giderken yanımdan Gözyaşların gözbebeklerinden dudaklarına süzülürken Bir özür borçluyum sana Gözyaşların süzülürken Hasta yatağımdan kalkıp Gözbebeklerindeki gözyaşlarını silemedim OysaOysa Gözbebeklerinden süzülen gözyaşlarını Avuçlarında biriktirip Senin mutluluklarını dilerdim hemen Canım benim Ben hastayım ilacım ise sensin Hastalığımda dermanım ise gözlerin Bırakma ellerini ellerimden Sarıl bana doyasıya Saclarına dokunmak Senin yanında yeniden hayata başlamak Seni bu kadar sevmişken Bırakma beni |
|