![]() |
Hoşgeldin ! ... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hoşgeldin ! ...Hava sıcak yine, Üstümde hafif bir ten kokusu var, Güneş'in en vurgun oLduğu saatler, Üzerimde Beyaz bir tişört, Altımda da Yıkanma zamanı gelmiş bir kot ![]() ![]() ![]() KirLenmiş biraz, Annem Rahatsızdı yormak istemedim ![]() ![]() Kendimde pek beceremem ![]() ![]() ![]() Neyse, zaman yakLaşmıştı ! Erken geLdim ben biraz, Heycanımı yenebiLmek için bir kaç deneme yaptım ![]() Sana söyliyeceklerimi tekrarLadım, Tam da karşımda iki sevgili oturuyor, Kız hiç susmuyor, oğLan ;Kızın heycanla anlattıklarını yüzünde tebessüm oLuşturarak dinLiyor ![]() ![]() ![]() Bir An düşünmedim değil ! Bizi Onların Yerine Koydum ![]() ![]() Hayalimle süsledim düşüncelerimi, Sen anlattıyordun ve ben Seni dinLiyordum Bir an hiç sus istemedim ![]() ![]() Dalmıştım öylece, O sırada da sen geLmişsin , hiç farketmedim ![]() ![]() ![]() Elini gözümün ününde yukarı aşağı sallayarak ; '' -hey nerelere daldın '' dedin ![]() ![]() ![]() Toparlandım Hemen '' -Kusura bakma '' dedim tebessüm ederek ![]() ![]() Biraz da heycanLandıM ![]() ![]() ![]() Pek vaktin Olmadığını ve Bugün herşeyi Konuşmak istediğini belirttin ![]() ![]() ![]() Peki, dedim ![]() ![]() ![]() Günlerdir bu Konuşmaya hazırLadım kendimi, Defalarca Aynanın karşısında tekrar ettim ![]() ![]() Ses tonuma kadar ayarLamıştım Artık ![]() ![]() ![]() Sadece tek keLimeden ibaretti aslında söyleyceğim Günlerdir bunun üstünde Çalıştım ![]() ![]() ![]() Sana çevirdim suretimi, Ellerini tuttum ve yüzümde hafif bir tebessüm ![]() ![]() ![]() DuyguLu bir ses Tonu ile diLe, O büyük Konuşmayı yaptım ![]() ![]() ![]() '' HoşgeLdin '' ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|