![]() |
Sarı Gül ... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sarı Gül ...Sarı Gül seni arıyorum kalabalık caddelerde, tanımadığım insanlar geçiyor, sen yoksun ![]() ![]() perişan hayallerimin basladığı yerde, sana sesleniyorum, duyuyormusun? sarı güller açtı bahçelerde , sevdiğin ![]() ![]() ya o karanfil , baygın kokulu çiçek ![]() gel yalnızlık bahçeme beyazlar giyin, anladımki bu ömür sensiz geçmeyecek ![]() odamı süsleyen ellerini uzat, hazzından dile gelsin bastığın halı ![]() ![]() açılsın sevincinden perdeler kat kat ![]() ![]() ışık ve ateş senin için yanmalı ![]() ![]() sonra çevir düğmesini, radyonun sevdiğin musiki dolsun odama, dinle şarkısını büyük koronun, beni düşün! beni düşün aglama ![]() ![]() içimden bir ses diyorki sabret ![]() ![]() sonu gelecek bu yalnızlığın, bütün aynalar gülecek elbet, açılacak kapılar ansızın ![]() ![]() yalnız sen varsın sarı gülüm, evde bahçede ve sokakta, bir eylül akşamı gördüğüm , o beyaz hayalsin uzakta ![]() ![]() yakınsın yalnızlık kadar, uzaksın yakınmış gibi, sensiz yasadıgım yıllar bu kadar güzel değildi ![]() yeter ![]() ![]() ![]() ![]() karanfiller açtı gel!! kış bahçesinde , güller sarı güller açtı gel ![]() |
![]() |
![]() |
|