Bu Yerlerden Uzaklara |
10-09-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bu Yerlerden Uzaklaraİstiyom çıkım gidim bu yerlerden uzaklara daha kalmayıbdı gücüm bu dertlere bu sınavlara bendeler azmış yolunu adetitir gebaheti nefsine hakim olmayan düşünermi ahireti ben bakıyom cemaate tab etmeyib usanıyom hiç bildirmiyom ben ne kurur dayanıyom cetin beni anlayacak naadanlar cahiller yapdığım günahlarımın üçbatından utanıram YAZIYOM bu misrada sen her zaman sal yada düşün bir az ahireti misafirik dünyada! İstiyom çıkım gidim bu yerlerden uzaklara daha kalmayıbdı gücüm bu dertlere bu sınavlara bendeler azmış yolunu adetitir gebaheti nefsine hakim olmayan düşünermi ahireti zaman öyle zamandırki insaları bozur gidir bazen olur mümünlerde dindarlarda azıb gidir daha tab ede bilmerim daha barışa bilmerim sahibden hatıradı bu kelmeler yazır gidir tanrı rehmin eder bize dönsek biz hakka düze dünya fani yalan dünya nefsinle et mübarize İstiyom çıkım gidim bu yerlerden uzaklara daha kalmayıbdı gücüm bu dertlere bu sınavlara bendeler azmış yolunu adetitir gebaheti nefsine hakim olmayan düşünermi ahireti Sa |
|