Bu Sonu Önce Ben Yazdım .. |
10-09-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bu Sonu Önce Ben Yazdım ..bu sonu önce ben yazdim kimselerin basini bile bilmedigi o günlerde ayrilik sevgiyi hissettigim ilk anda korkum oldu seni bulup bulup yitirdim düslerimde sonra yeniden buldum yeniden yitirdim bende kalacagin bir yarin kurgulayamadim sevgiyi ve korkuyu birlikte yasadim bu yüzden bir daha göremeyecekmisim gibi uzun ve derindi bakislarim her yeni bulusma ilki kadar heyecanliydi ve sensizlik hep seninleydi bu sonu önce ben yazdim kimselerin basini bile bilmedigi o günlerde bilseydin ayriliga yazgilanmis bir sevgiye açar miydin yüregini takvimden günleri birer ikiser çalmama aylara yillara yerlesmeme izin verir miydin görüyor musun farkinda olmadan ne çok sey paylasmisiz seninle bu sonu önce ben yazdim kimselerin basini bile bilmedigi o günlerde hayallerin ardindan serüvenlere sürüklendik seninle hiç görmedigimiz ülkelerde hayatlar kurar evler döserdik kisa vadeler seçerdik hayatlarimizi yenilemeye o gün gelmezdi bir türlü vade dolmazdi birileri çikar yolumuzu degistirirdi yeni hayaller armagan ederdi bize çocuk olur kanardik sonuna kadar gidilecek yollar yerine böyle kopuk maceralara tutkunduk seviyorduk bir yaz gecesi dolunaydi bana bakmistin bende korkularimi yenmistim bizden baska inanacak kimsem kalmamisti yorgunduk kazanmak zorundaydik üstelik adimlarimiza güç verecek saglam zeminlerden yoksunduk içimiz bir kararsa bir daha günesi göremezdik birbirimize güvendik, bize asilmayacak dag tas kalmadi sandik en güzel günlerimizdi o günler bu sonu önce ben yazdim kimselerin basini bile bilmedigi o günlerde sonra her sey degisiverdi umutlarimizi yitirdik kendi ayak izlerimizden yürüdükçe birbirimize dostlugun vermis oldugu lezzeti üretmekten bikkin kiskirtici huysuzluklardan medet umduk ayri dünyalari özledik kendi pesimizden kostuk baskalari diye simdi sarkilar söyledigimiz birbirimizin gözlerinde eriyip gittigimiz puslu gecelerin kokusu burnumda tütüyor beni beni böyle bir gecede öldürmeliydin bir cennetten bir cennete geçmeliydim itirazim olmazdi sürgünleri bana vermemeliydin Beni beni böyle bir gecede öldürmeliydin ayrilik çigliklari kanimi dondururken gemilerimi yakacak çilginliklarimi gemleyip kendime ve sana en mutlu bölünmeleri vaat etmistim benden armagan olacak bütün bensizlikleri reddettin ve ben hiç bilmedigim dokunuslarinla yüregimden izlerini kazidim bu sonu önce ben yazdim Kahraman Tazeoğlu |
|