![]() |
&Quot;Tanrım Neye İhtiyacım Olduğunu Sen Bilirsin, Kendimi Senin Ellerine Teslim Ediyorum. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() &Quot;Tanrım Neye İhtiyacım Olduğunu Sen Bilirsin, Kendimi Senin Ellerine Teslim Ediyorum.Loise Redden isimli çok fakir giyimli bir kadın yüzünde bir hüzünle bir manava girer ![]() Dükkan sahibine mahcup bir şekilde yaklaşır ![]() ![]() ![]() Kadın ailesinin ihtiyaçlarını düşünerek, lütfen efendim der, paramız olur olmaz getirip borcumu ödeyeceğim ![]() ![]() O sırada dükkanın dışında bekleyen bir müşteri ikisinin arasında devam eden bu konuşmayı dinlemektedir ![]() ![]() ![]() Bunun üzerine manav çok isteksiz bir şekilde kadına döner ve bir alış-veriş listen var mıydı diye sorar Louise "Evet efendim" der ![]() ![]() ![]() Louise bir an duraksar, sonra başını önüne eğer ve çantasını açarak üzerine bir şeyler karalanmış bir kağıt parçasını çıkartır ve manavın kendisine gösterdiği kefeye özenle bırakırken başı hala öne eğiktir ![]() Manavın ve diğer müşterinin gözleri terazinin kefesine dikilirken hayretle büyümüştür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Terazinin kefesi artık üzerindekileri almayacak kadar doldurduğunda çaresiz hepsini bir torbaya doldurarak kadına verir ![]() ![]() ![]() ![]() "Tanrım neye ihtiyacım olduğunu sen bilirsin, kendimi senin ellerine teslim ediyorum ![]() Manav taş gibi bir sessizliğe bürünmüştür ![]() ![]() ![]() Daha sonra John Longhouse terazisinin kefelerinin kırılmış olduğunu görür ![]() ![]() Dua bizim için hiçbir maliyeti olmayan bedava bir hediyedir ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|