Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Fizik / Kimya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dumanlı, kuvars

Dumanlı Kuvars

Eski 10-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dumanlı Kuvars

Smokey Quartz, Goldhaltiger Quarz

Sertlik Derecesi : 7

Kimyasal Yapısı : SiO2

Özgül Ağırlığı : 1,5

Burçlar : Akrep

Çakralar : Kök

Temizleme : Akan su / Güneş (1 saat)

Kısaca

Kahverengimsi ya da kirli sarıya yakın renkli kuvars kristali

Dumanlı Kuvarsın Fiziksel Etkileri

El ve ayak rahatsızlıklarında özellikle etkilidir Kramplara karşı etkilidir Sinir sistemine iyi gelir, sinirleri güçlendirir

Dumanlı Kuvarsın Metafiziksel ve Psikolojik Etkileri

Başarısızlık korkusunun yenilmesini sağlar

Duyguları güçlendirir

İletişim bozukluklarına karşı etkilidir

Kişinin yaşanılan ana odaklanmasını sağlar

Koruyucudur Negatif enerji ile kişi arasındaki engeldir

Kuvars kristali ile birarada kullanıldığında, kişiye amaçlarını ve hayallerini gerçeğe dönüştürmesini sağlayacak olan gerekli pozitif enerjiyi sağlar

Negatif enerjinin dönüştürülmesinde etkilir

Sinirsel gerginliğe, sinir bozukluklarına, strese ve panik atak hastalığına karşı etkilidir Kişiye sakinlik verir Kâbusları engeller

Etkisi yavaş ama yoğun ve de güçlüdür Sabırla kullanılmalıdır Özellikle meditasyonda kullanılabilecek etkili bir taştır Zihnin gereksiz seslerini susturarak gerekli olan sukunet ve iç huzuruna ulaşmanızı sağlar
Hangi amaçla kullanılırsa kullanılsın, yeni satın aldığınız bir kristali kullanmadan önce mutlaka bir gece toprağa gömerek negatif enerjilerden temizleyin ve ondan sonra kullanmaya başlayın Kristaller, onun enerjisine alışkın olmayanlarda ilk başlarda başağrısına sebep olabilir Böyle bir durumda kristalinizi çıkarın Ancak enerjisine alıştığınızda sürekli olarak kristal takabilirsiniz Temizlediğiniz bir kristale başka insanların dokunmalarına izin vermeyin
Taşınızı toplayacağı negatif enerjilerden arındırmak için; ilk iki hafta kullanımda her gün suyun altında tutarak temizleyin Daha sonra standart temizleme yöntemiyle kullanmaya devam edebilirsiniz Yaklaşık 2-3 haftada bir suyun altında tutulur

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com