![]() |
Seri Katillerin Şaşırtıcı İfadelerinden. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seri Katillerin Şaşırtıcı İfadelerinden.'Ben sadece sokakları temizliyordum ![]() Peter Sutcliffe 'İnsanlar kurtçuklara benzer ![]() ![]() David Smith 'Bana göre bir ceset, canlı bir bedenin taşıyamayacağı bir güzellik ve saygınlık taşır ![]() John Christie 'İnsanların dikkatini çekecek ve dünyayı ayağa kaldıracak bir suç işlemek istiyordum ![]() Susan Atkins 'Ben kimseyi öldürmedim, kimseyi öldürtmedim, bıçaklarıyla üzerinize gelen çocuklar, onlar sizin çocuklarınız, onlara ben öğretmedim ![]() ![]() Charles Manson 'Bana kadın düşmanı olarak hitap etmeniz beni derinden yaralıyor ![]() ![]() ![]() ![]() David Berkowitz 'Onları incitmek istemedim ![]() ![]() David Berkowit 'Belki bir parça tuhafım ![]() George Joseph Smith 'Bir palyaço bile katil olabilir ![]() John Wayne Gacy 'Disneyland'da görüşürüz ![]() John Wayne Gacy 'Her insanın kendi zevkleri vardır ![]() ![]() Henry Blot '20 kişiyi öldürdüm ![]() ![]() Richard Ramirez 'Zamanımı gerçekten boşa harcadım ![]() Jeffrey Dahmer Son sözleri (cellâdına) 'Acele et ![]() ![]() Carl Panzram 'Yaşayan bedenindeki soluğu hissediyorsun ![]() ![]() ![]() Ted Bundy 'Yaşama ve ölüme hükmetmek istiyorum ![]() Ted Bundy 'Bir insanın ölüm ve yaşamına karar verebilme gücünden daha büyük ne olabilir ki?' Ted Bundy 'Ben şimdiye kadar karşılaştığınız en soğukkanlı katilim ![]() Ted Bundy 'Bazen kendimi vampir gibi hissediyorum ![]() Ted Bundy 'Biz seri katiller sizin oğlunuzuz ve sizin kocanızız biz her yerdeyiz ![]() ![]() Ted Bundy 'Sokakta yürüyen güzel bir kız gördüğünde ne düşünürsün? Bir tarafım onunla flört etmeyi, onunla iyi vakit geçirmeyi, diğer tarafım ise kazığa geçirilmiş kafasının nasıl duracağını düşünür ![]() Edmund Kemper |
![]() |
![]() |
|