Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ikizleri, tek, yumurta

Tek Yumurta İkizleri

Eski 10-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tek Yumurta İkizleri

Sınavı aynı sürede bitirip, sorulara aynı yanlış ve doğru yanıtları veren ikizlerin, geçen yılki SBS sonuçları ile Orta Öğretim Yerleştirme puanlarının da aynı olduğu belirtildi

Sorgun İlçesi?nde pastane işleten Erol ile ev hanımı Sevim Eser çiftinin tek yumurta ikizi çocukları Özgür ve Mehmet, girdikleri SBS?de 485?er puan, Orta Öğretim Yerleştirme Sınavı?ndan da 4842?er puan aldı İkizlerin, sınavda doğru ve yanlış cevap verdikleri soruların da aynı olması, Türkçe testinde aynı 2 soruya yanlış cevap vermeleri dikkat çekti Milli Egemenlik İlköğretim Okulu?nu bitiren ikiz kardeşlerin not ortalamalarının da aynı olduğu kaydedildi

'ÖZGÜR BİRAZ DAHA ASABİ?

İkizlerinin başarılarıyla gurur duyduğunu kaydeden baba Erol Eser şunları anlattı:

"Özgür, Mehmet?e göre biraz daha asabi Ancak diğer bütün özellikleri aynı İkisi de çok çalışkan ve başarılılar Sınavlarda ikisinden de başarı bekliyorduk, ancak aynı puanı almaları bizi biraz şaşırttı Okuldaki derslerdeki başarıları da aynı, ortalama puanları da Bundan sonra girecekleri bir sınavda birisinin sınav sonucunu öğrenmemiz yeterli olacak sanırım Çünkü her şeyleri aynı"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com