Güzel bi yazı ...okumalısınız bence... |
02-18-2007 | #1 |
tatia27
|
Güzel bi yazı ...okumalısınız bence...Akşamdan kalma bir hayal var yine gözlerimdeDüşünmeye bile korktuğum, Yada düşündüğümde kaybedeceğim sen varsın bu gönlümdeGüneşsiz bir gökyüzü gibi aydınlığa hasret karanlıklarda buldum seniÖnemliydin benim içinBelki ışığımdın; en karanlıklarda aydınlığa en yakınımdınBelki sevgimdin Yıllarca sana hasret yaşattığımBir kuş yüreği gibiydim,yorgun ve özlem doluydum sanaHer dokunuş bir türkü gibi yakardı içimi ve her söz yeniden can verirdi tükenmiş yüreğime Evet önemliydin Çünkü sendin Çünkü sevgimdin Çünkü sen bendimGözlerim yaşlara hasretti bir zamanlar, gönlüm sevdaya ve ruhum huzuraBuldum sende sevdayı,yaşadım ruhumun aradığı eşsiz huzuru ve akıttım yaşlarımı sevda içinSevgi dedim, emek ister büyürken yavaş yavaşBir işçi gibi terler döktüm alnımdan,gurur duydum sevdiğim için seni Ya şimdi;YOKSUN Emek yok,sevda yok,huzur yokYani ben yok artıkBir yanım senle gitmiş,sormamışsın bile banaDöktüğüm terler,duygularım yargılar olmuş beniNe savunacağım ben kalmış ortada, ne de özleyeceğim senKaranlıklarda bir geceyim,sensizliklerde en sensizim şimdiDarmadağın kalabalıkta olsa dört yanım neye yarar kırık ve paramparça olmuş sevgim ve gönlüm Bekle yüreğim diyorum bekle… Ağla gözlerim hıçkırarak ağlaBir bekleyen vardır seni hayatın aydınlığındaBir bekleyen;sevda için emek veren,sevda için yaşlar döken ve götürdüğü beni vermek için bana gelen
02-18-2007 | #2 |
crazy blue
|
korku insana hata yaptırır hatalar yaşamımızı etkiler kendimiz için istediğimiz bişeyler hatalarımız yüzünden dünyamıza sığdıramayıp zihnimize kazıdığımız umutlarımızda saklı kaybedeceklerim var diyosan kaybetmişsindir zaten çünkü umutların için bişeyler yapamıyosan yaşamın için hiçbirşey yapamazsın akışına gider herşey, durdurmak istersin, durduramazsın bişeyler yapmalı insan hep yaşadıklarımız değilki yaşayamadıklarımız, geçmişimiz bunu hatırlatmaz mı bize ne yapmalıyız peki, korku dedim, korkmamak için cesarete mi ihtiyacınız var veya sadece korkularmı önemli kendine yakıştırdığın var yaşamakta olduğun var yaşamaktan nefret ettiğinde var, severek yaşadığında ya umutla yaşamak korkutuyor değilmi tüm bunların bi cevabı var tüm soruların en doğru cevabı bu |
02-18-2007 | #3 |
crazy blue
|
bi üstteki yeterli bi saçmalık bilgi adına ne kadar doru olsada hayatı yaşandığı gibi kabul etmek kaçış yolumuz gerçekten güzel bi yazı kaybettiklerimin ve kazanamadıklarımın hatırası gibi göründü gözümde yinede bi heyecanı vardı ya o yeter belkide özlenen gerçek aşkların saflığı hissettirdin sevgiliye duyulan özlemin keşke biri olsa da arayıp sesini duyabilsem kadarını dedirttin ya eline emeğine sağlık tatia! |
02-23-2007 | #7 |
RaHaTSiZ
|
~~Ağla gözlerim hıçkırarak ağlaBir bekleyen vardır seni hayatın aydınlığında~~quzeLtesekkurLEr~~ |
|