Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
abdal, pir, sultan, tonguç, vural

Tonguç Vural - Pir Sultan Abdal

Eski 09-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yüzyılların Sesli Mirası Çağdaş Bir Yorumla: ''''Pir Sultan Abdal'''' – Tonguç Vural

Tonguç Vural, yaşama toplumcu ve insancıl bir pencereden bakan sanatçı, bu bakış açısını yorumladığı şarkılara da yansıtır Bu tutum, onu,
Anadolu kültürünü bütün renkleriyle anlamaya ve halk şarkılarına özgün bir yorumla yeniden hayat vermeye yöneltmiştir

İsmail Soyberk (Bas gitar), Erkan Gürer (Bas gitar - Ezginin Günlüğü), Ertan Tekin (Mey ve Duduk), Zeynep İlkay Aknam (Flüt), Adriana
Raley (Flüt), Cemal Kaplan (Perküsyonlar - TRT İstanbul Radyosu), Andre Mayer Abel (Solo Keman), Sofia Calvert (Solo Viyolonsel), Philip
Ardenti (Solo Obuada), Bahar Adıgüzel (Solo Klasik Gitar), ve Kemal Kaplan (TRT Sanatçısı - Başlama ve Cura), Ayhan Orhunta" (Klasik,
Akustik ve Elektrikli Gitar) katkıda bulundu Genç virtüyöz Sinan Cem Eroğlu (Kaval ve Kopuz) eşlik etti

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Format : LP - Plak
  • Diğer:
  • Garanti Süresi (Ay) : 1
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 12092012
10,50 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com