Facebook Kullananlar İçin Büyük Tehlike |
06-23-2009 | #1 |
yesimciwciw
|
Facebook Kullananlar İçin Büyük TehlikeFACEBOOK KULLANANLAR IÇİN BÜYÜK TEHLİKE Facebook kullanıcıları dikkatli olmazsa her an eviniz soyulabilir İşte hırsızların akıl almaz yeni yöntemi Hollanda’da bir sigorta şirketi, tatile çıkacak müşterilerini, tatil sırasında internetteki iletişim ve paylaşım sitelerinde yaptıkları yazışmalarda dikkatli olmaları yönünde uyardı Hırsızların bu siteleri kontrol ederek, kimlerin tatilde olduğunu öğrenmeye çalıştıklarını bildiren sigorta şirketi, bu sitelerle kurulacak iletişimlerde tatil yeri ve tarihlerin belirtilmemesini istedi Şirkete göre, çoğu kişi bu tür sosyal iletişim ve paylaşım sitelerinde tatil yöresinden arkadaş çevresine bilgi aktarıyor, resim gönderiyor ve döneceği tarihi yazıyor Hırsızlar da internette gördükleri bu bilgilere dayanarak kişilerin adreslerini buluyor ve evlerini daha rahat bir şekilde soyabiliyor
06-23-2009 | #2 |
Aragorn561
|
Cevap : Facebook Kullananlar İçin Büyük TehlikeALLAH'tan kullanmıyorum teşekkürler
06-23-2009 | #3 |
1die
|
Cevap : Facebook Kullananlar İçin Büyük Tehlikekullanıyorum da nasıl kullanılır hala bılmıyorum soranlara var dıyorum o kadar cıkss hırsız mırsız gırmez bıze bide neden onların işe başlıcakalrı satte eve gıdıyorum mm rahatız o konuda :)