Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
memur, sendikaları

Memur Sendikaları

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Memur Sendikaları

Memur Sendikaları

Engin Ünsal, kamu görevlilerinin sendika kurma hakkını ortaya koyarken, anayasamıza, sistemdeki çarpıklıklara ve hükümetin hazırladığı yanlış tasarılara dikkati çekerek, eleştire bir gözle günümüz Türkiye''sini inceliyor
"Geçmişte uluslararası sorumluluklarını yerine getirmediği, gerekli yasa değişikliklerini yapmadığı için sorgulanan, bugün de sorgulanmaya devam edilen Türkiye, memurlarına sendikalaşma hakkı tanımadığı sürece, bundan böyle, bir de bu nedenle uluslararası platformlarda sorgulanmaya devam edecektir Demokrasi ve demokratik haklar ya vardır ya yoktur Azıcık demokrasi diye bir yönetim biçimi yoktur Türkiye asla uğraşmaması gereken konularla çok zaman kaybetmektedir Türkiye hızla çağdaşlaşmak, demokrasiyi tüm kurum ve kuralları ile yaşama geçirmek zorundadır Türkiye''yi, bir işgalin eşiğinde meleklerin kanatları var mı yok mu tartışması yapan Bizans Meclisine benzetmeye hiç kimsenin hakkı yoktur"

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
6,17 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com