Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
fotoğrafta, pratik, öneriler

Fotoğrafta Pratik Öneriler

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Fotoğraf kabaca bakıldığında bir düğmeye basmak kadar kolay
“Sanki ne olacak herkes yapar denilebilir”…

Böyle düşünenler için, bu kadarıyla tatmin olan ve mutluluk duyanlara bu kitap gerekmez Onlara bir
sözu¨mu¨z yok Ancak ben fotoğrafı sadece saptamak olarak du¨şu¨nmu¨yorum, olaya daha fotoğrafik
ve sanatsal açıdan bakmak istiyorum diyenler varsa işte bu kitap onlar içindir Bana göre her satırını
gözden geçirip bir şeyler alabilirler

Elinizdeki kitap akademik ve teorik zorluklarla sizi baş başa bırakmaz, bundan emin olabilirsiniz Bu
kitapta sizi sıkıntıya boğmayacak pratik uygulamalar ve örneklerini görerek tatmin edici öneriler
bulacaksınız Kitapta bu duruma özellikle dikkat edilmiştir Ancak fotoğrafa fotoğrafça ve onun
kurallarına uyacağım diye yola çıkarsanız işinizin hiçte kolay olmadığını göreceksiniz Ama onun
başarılması sonunda da bir ödu¨l var Sadece bakmayı değil görmeyi öğreneceksiniz Olay sadece
bakmak ise Du¨nya’da altı buçuk milyar insan bakıyor ve milyonlarca kamera bakanlara hizmet
ediyor Mesele görmeye gelince; işte o herkese nasip olacak bir şey değil Fotoğrafa derinlemesine
soyunan biri, giderek bakmakla görmek arasındaki farkı öğrenir Bunu öğrenirken bir takım sıkıntılar
yaşarsa da sonuçta mutlu olur Fotoğraf yolunda epey mesafe kat ettikten sonra artık her yerde
fotoğrafı görmeye başlar Işık, renk, leke dağılımı, altın kesim, grafik, kadraj, kompozisyon gibi
kelimeler adeta onun alfabesi ve lu¨gatı olur Bu sayılanları dikkate alıp uyguladıkça başarı grafiği
yu¨kselir Fotoğrafça yola çıkma niyetinize bu kitap önemli bir rehber olacaktır

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 11092012
30,03 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com