Kadınlar niçin aglar?çok güzel bi hikaye.... |
02-12-2007 | #1 |
tatia27
|
Kadınlar niçin aglar?çok güzel bi hikaye....Küçük bir erkek çocuk, annesine sordu: "Niçin alıyorsun?" "çünkü ben kadınım" Diye cevapladı annesi "Anlamadım!" dedi çocuk Annesi, çocuğu kucaklayıp "Hiç bir zaman anlayamayacaksın!" dedi Babasına "Baba, annem niçin alıyor?" diye sordu Babanın cevabı: "Bütün kadınlar sebepsiz ağlayabilen yapıdadır" oldu Küçük çocuk büyüdü, yetişkin adam oldu, halaa kadınların niçin ağladıklarını keşfedemedi Nihayet öldükten sonra cennete gittiğinde Allah'a sordu "Allahım!" dedi: "Kadınlar niçin bu kadar kolay ağlayabiliyorlar?" Allah:"Ben kadınlar güzel yarattm! Tüm yaşamın ağırlını taşıyabilecek kuvvette olmasına ramen başkalarına teselli verecek kadar yumuşak omuzlar, doğumun acısına olduğu kadar doğurdukları evlatlarının nankörlüklerine dayanabilecek kuvvetini verdim Başkalarının kuvvetinin kalmadığında; devam edecek azmi, ailesinin hastalandığında; yorgunluğa pabuç bıraktırmayacak kudreti verdim Her türlü art altında, hatta kendilerini çok kötü incitseler de, çocuklarını sevmek duygusallını verdim Bu duygusallık her yaştaki çocuklarının yaralarını sarmalarına, sorunlarını dinleyip paylaşmalarına yardım ediyor Kocalarının tüm kusurlarıyla sevmek kuvvetini verdim Onlara iyi bir kocanın elini asla incitmeyeceğini fakat bazen destek ve kuvvetini deneyecek davranışlarda bulunacak anlayacak duyarlı bir zeka verdim Tek zayıflık olarak kadınlara bir gözyaşı verdim Tamamen kendilerinin sahip olduklar, ihtiyaçlar olduğunda kullanmak üzere insanlık için bir gözyaşı" diye cevapladı Kadını güzel yapan şey ne saç, ne vücudu, ne de kendini ne şekilde satandır Kadını esas güzel yapan sevgisini paylaşabilmesi, fedakarlık, sorumluluk, anlayış, sadece bilgiye değil aynı zamanda kalbe de yenik akıldır __________________alıntı
02-13-2007 | #5 |
crazy blue
|
kadınlar için çok anlatılacak şey var aslında ama en güzelini sen yazmışın eline sağlık |
02-14-2007 | #7 |
Ergenekon
|
"Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz " Gözyaşı ile beraber, ruhlarında gökkuşağına taşıyan kadınlarımıza saygılar Harika bir yazı Teşekkürler |
02-14-2007 | #8 | |
mate
|
Alıntı:
mükemmel bir yazıya mükemmel bir yorum daha kusursuz anlatılamazdı ikinizede teşekkürlerimi bir borç bilirim |
|
|